10 kommentarer på “♡”

 1. Andrea skriver:

  ♥♡♥

 2. sanne skriver:

  Bra sagt lisa! De e sååå sant!

 3. daniella skriver:

  så sant

 4. Karolin skriver:

  Hej Lisa!

  Jag har följt dig i över ett år nu, trots att jag dels är betydligt äldre än du och inte heller särskilt intresserad av smink, haha :) Du är jätteduktig på det du gör och har verkligen utvecklats under åren du har hållit på med det här!
  Jag kollade på några av dina tidigaste videos idag och kom att tänka på att det skulle vara väldigt bra om du kunde göra lite spellistor med dina videor på din kanal, kanske efter ämne eller år eller något, så är det lättare att bläddra igenom dem och hitta det man letar efter, speciellt nu när du har över 1000 videos! Ett tips bara! ;)
  Tack för mig, ha det så bra fina du!

 5. Maja Persson skriver:

  Följ gärna min fanpage på insta! Den heter misslisibell_fanpage_lisa!

 6. Nova skriver:

  Hej Lisa, jag ska åka på kryssning på fredag kan du gå in och kolla på min blogg? Den heter missmakeup2030.bloggo.nu. Jag älskar di youtubekanal och dina videos har följt dig länge kommer förtsätta med det Ha det så kul”

 7. ida skriver:

  Hej Lisa! Jag ska tävla på lördag i Södertälje. Jag tycker du är jätte snygg<3

 8. try here skriver:

  I just want to tell you that I am new to weblog and honestly enjoyed your blog. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly come with amazing well written articles. Cheers for sharing with us your blog site.

 9. Thanks for the suggestions you have provided here. Another thing I would like to state is that personal computer memory demands generally increase along with other innovations in the technology. For instance, if new generations of processor chips are brought to the market, there is usually a matching increase in the scale preferences of all laptop or computer memory in addition to hard drive space. This is because the software operated by simply these cpus will inevitably surge in power to use the new technology.

 10. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *