7 kommentarer på “♡”

 1. Andrea skriver:

  ♥♡♥

 2. sanne skriver:

  Bra sagt lisa! De e sååå sant!

 3. daniella skriver:

  så sant

 4. Karolin skriver:

  Hej Lisa!

  Jag har följt dig i över ett år nu, trots att jag dels är betydligt äldre än du och inte heller särskilt intresserad av smink, haha :) Du är jätteduktig på det du gör och har verkligen utvecklats under åren du har hållit på med det här!
  Jag kollade på några av dina tidigaste videos idag och kom att tänka på att det skulle vara väldigt bra om du kunde göra lite spellistor med dina videor på din kanal, kanske efter ämne eller år eller något, så är det lättare att bläddra igenom dem och hitta det man letar efter, speciellt nu när du har över 1000 videos! Ett tips bara! ;)
  Tack för mig, ha det så bra fina du!

 5. Maja Persson skriver:

  Följ gärna min fanpage på insta! Den heter misslisibell_fanpage_lisa!

 6. Nova skriver:

  Hej Lisa, jag ska åka på kryssning på fredag kan du gå in och kolla på min blogg? Den heter missmakeup2030.bloggo.nu. Jag älskar di youtubekanal och dina videos har följt dig länge kommer förtsätta med det Ha det så kul”

 7. ida skriver:

  Hej Lisa! Jag ska tävla på lördag i Södertälje. Jag tycker du är jätte snygg<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *