Söndag

Imorgon börjar en ny skolvecka, *pust*
Jag blir mer less på skolan nu för jag vill ha sommarlov nu seriöst Haha. Men jag fyllde ju år den 23 mars och har nu betalkort som är väldigt nice. Så nu slipper man bära runt på massa pengar varje gång man ska köpa något, as bra ju!
Men det roliga denna veckan är väll typ att jag ska till Gbg på Tisdag – ska ni göra något kul denna veckan?

20140330-122928.jpg
Glöm inte att rösta på mina två kategorier ”årets livsstilkanal” och ”årets stjärnskott” i guldtuben!

13 kommentarer

13 kommentarer på “Söndag”

 1. Tilde skriver:

  Du och din blogg är så himla fin!

  Kolla gärna in min! http://www.nattstad.se/tildelalander

 2. Star Bell skriver:

  Min bästis Ida ska sova över hos mig nästa helg så det kommer bli roligt! :) <3<3<3<3<3

 3. Ithrenniel skriver:

  När har du skolavslutning? :)

 4. carro <3 skriver:

  jag bor i nordstan <3 men vart i nordstan ska du vara ?

 5. Andrea skriver:

  Vill också ha sommarlov

 6. Annika Poulsen skriver:

  Jag har också ett sånt betalkort! Så mycket smidigare! :D

 7. Maja Persson skriver:

  ja på torsdag fyller jag år!!!!

  1. Jasmine skriver:

   Grattis i förskåt

 8. Jasmine skriver:

  Jag längtar till i morgon för då ska jag rulla men bli dragen av Björne en hund som är jätte snäll. Längtar jätte mycket.

 9. jonna skriver:

  jag vill vara 13

 10. go to this site skriver:

  I just want to say I’m newbie to blogs and seriously liked your web site. Very likely I’m likely to bookmark your site . You absolutely have beneficial articles. Thanks for sharing your website.

 11. I do not even know the way I stopped up right here, but I thought this publish used to be good. I do not recognize who you might be however certainly you’re going to a well-known blogger when you are not already Cheers!

 12. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *