Hissar!

Fotor0516170830Jag kör på ett Hissar inlägg, vill inte vara negativ idag så det blir inga dissar Haha..

❤ Först Hissar jag coral färgen. Den är såå fin och passar skit bra till sommaren eftersom om man är brun ser man ännu brunare ut när jag bär coral färger! Sedan Hissar jag också V ringade T-shirts eller vad det kallas. Skit snyggt och just den T-shirten har jag och det kommer ifrån Gina Tricot.

❤ Vitamin Well. Älskar, älskar, älskar denna dryck. Så sjukt god och man känner sig väldigt pigg när man dricker den!!

❤ Detta skärpet som många har. Mitt är ifrån Jord men kan typ köpas på Tessie oså. Jag har aldrig varit någon skärp människa men när denna skönhet kom till världen blev jag kär! Den piffar upp outfiten så mycket!

❤ Iphone 5s guld. Snyggaste mobilen ever! Guld färgen gör att mobilen ser mycket, mycket dyrare ut. Hissar iPhone 5s, verkar som en väldigt bra mobil och hemknappen är ju väldigt nice. Man lägger in sitt finger så när man ska logga in på mobilen lägger man fingret på hemknappen så är man inne. Alltså kan ingen komma in men man har ju en kod också men ändå svin coolt ;)

14 kommentarer

14 kommentarer på “Hissar!”

 1. lisibell skriver:

  Du skrev ”dissar iPhone 5s verkar jätte bra mobil”

 2. Emmie skriver:

  Jätte coolt att hela internet kan ha ditt fingeravtryck

 3. Alice skriver:

  Har en iPhone 5s guld❤️

 4. En sådan där jobbig jäkel... skriver:

  Men snälla Lisa vet du, det finns ett språk som kallas SVENSKA och i det språket stavar vi faktist inte som blåsta wannabe’s ( ja jag syftar på coral, sv: korall, engelska coral, andra : SVINcoolt, SKITkul ska sitta ihop med orden!) En Annan otroligt irriterande sak är att du skriver ” SATT det ska bli roligt ” du vet väl att det betyder sitta-satt, jag har suttit ned. Ta inte det här som hat eller så men du skriver faktiskt väldigt fel, även Om det inte är så viktigt på en blogg så tror jag både att andra också stör sig på det och det är nyttigt för dig att skärpa till dig när det gäller sådant får ååååååh vad irriterande!

 5. En sådan där jobbig jäkel... skriver:

  PS jag är också en 13-årig tjej som går i 6:an, så ja…

  1. Julia skriver:

   Kristet center vest. Jag tror det var så iallafall :)

 6. Violetta De Amor skriver:

  min blogg
  kenaz.blogg.se

  1. korv skriver:

   du hatar då inte kenza..

 7. Baraajasmiin || IG skriver:

  Jag har en iPhone 5s, silver. ^^ c:

  1. disqus_U2N4Bh5j5Y skriver:

   Jag med

 8. Kallolina skriver:

  Ja för mobiler måste ju se dyra ut…. Bättre blir det om de är dyra

 9. disqus_U2N4Bh5j5Y skriver:

  Visste du att Vitamin Well är farligt för barn? En Vw flaska innehåller 7 sockerbitar. Och du dricker det ofta. Det innehåller koffein, om man dricker för mycket kan man få en hjärtattack!!! Okej, det händer mer vuxna men ändå! Och om man dricker/äter mycket som innehåller socker kan man få diabetes! Jag säger drt bara för ditt bästa Lisa!

 10. charlize skriver:

  du är bäst
  Elin och Charlize

 11. Elin Eriksson skriver:

  Har aldrig druckit Vitamin Well , men har hört talas om det :) VW var väl ”sponsor” för Guldtuben?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *