Garnier PureActive Intensive Spot Fight – Review

Nu kommer en review på Garnier PureActive Intensive Spot Fight.

Denna rengöring ska ta bort glans, märken på huden oså.

Jag använder denna produkt på kvällen när jag rengör mitt ansikte och då ska man ta av locket, vrida huvudet och sedan på plattan med piggarna så är det ett hål i mitten och då trycker man ut så att rengöringen är bland piggarna och så använder man huvudet med rengöringen och skrubbar ansiktet kan man säga.

Jag ÄLSKAR denna produkten, har aldrig testat något bättre! Jag har velat ha en clarisonic men dom är så sjukt dyra så då köpte jag denna för endast 60 kr på ICA då en clarisonic kostar runt 1200 kr.

Jag har haft plitor på mitt ansikte och det är typ små prickar man känner av och när jag använt denna produkt har dom försvunnit och huden känns så fräsch efter man använt den!

Jag kommer självklart köpa en ny när denna tar slut för det är en dunderprodukt!

20140529-162011-58811379.jpg

12 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

12 kommentarer på “Garnier PureActive Intensive Spot Fight – Review”

 1. Juli skriver:

  vilken ansiktskräm rekommenderar du Lisa ?Jag har små utslag i ansiktet och vill verkligen få bort dom. Det skulle vara schyst om du svarade:)

  1. Isabelle skriver:

   Har också utslag i ansiktet :/ lite jobbigt och Jag vill också gärna få bort dom! :/ :)

   1. Juli skriver:

    :) Jag vet det är jättejobbigt

   2. Juli skriver:

    Julia

    Subject: Re: New comment posted on Garnier PureActive Intensive Spot Fight – Review

 2. elinstar_star skriver:

  kolla gärna min blogg sötis :)

  1. elinstar_star skriver:

   Elinwallman.blogg.se haha :)

  1. elinstar_star skriver:

   elinwallman.blogg.se

 3. Nannah skriver:

  Har också den produkten, använder den morgon och kväll och jag tycker också den är jätte bra, man blir jätte fräsch. Men dock borde du ha märkt hur torr man blir, efter att du rengjort med den, sköljt av ansiktet och torkat så känn lite på ansiktet. (med rena händer) så märker du hur torrt ansiktet blir. Man får vara noga med en bra fuktkräm efter att man använt den där rengöringen.

  1. Nannah skriver:

   och man får vara noga att ta bort sminket innan man rengör med den där, för om man tillexempel har consealer så fastnar det mellan piggarna. Man kan skölja av fast det är lite jobbigt att få bort allt.

 4. Felicia Persson skriver:

  Kan du göra en tutorial på hur man använder den? Har massa ”plitor” i ansiktet!

 5. Klaratejbo skriver:

  Jag har den också men den funkar inte för MIG!Jag tycker att den är för stark för min hy och jag tycker inte att piggarna är speciellt skonsamma mott huden! Men så är det iaf för MIG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *