Ni är bäst!

Ni vet väl hur mycket jag älskar er? Utan er hade jag inte stått emot det intensiva hatet.
Utan er hade jag inte stått här idag! Utan er finns inte Misslisibell.
Ni är bäst!

Jag får väldigt mycket hat i youtube-kommentarerna och det är ju väldigt hårda ord och det är väldigt rart att ni står upp för mig och skriver mot den personen. Men när ni skriver väldigt hårda ord tillbaka är det inte häller bra. Om ni bara rapporterar kommentaren och inte skriver tillbaka till personen så tror jag nog att den ger sig för haters vill att man ska bli upprörd och tycker då att det är kul. Rapportera kommentaren och skit i det :)

Men det är jätte gulligt att ni bryr er om mig och jag tackar så mycket. Love you all!<3 20140531-120331-43411142.jpg

749 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *