Slappa!

Nu ska jag sätta mig och se på Vampire diaries, är väldigt trött och känner då att jag kan ta denna dagen för vila så kan jag köra på nästa vecka. Jag vill inte känna mig tvungen till att göra en video :)

20140629-155725-57445263.jpg

23 kommentarer
 • isabellezz

  Älskar Vampire Diaries! Bästa serien.

 • hjälp

  Asså nej du behöver inte göra en video, du sa det redan i en video redan.

 • Miss krista

  Det är ju sommarlov för dig och då ska man chilla :)

 • Angela

  Jag blev så glad när jag fick reda på att du kollar på tvd (the vampire diaries) jag har kollat på den i flera år, och jag känner knappt någon som kollar på den. Fick också reda på att krazyrayray kollar på den nu. Jag älskar tvd den är sjukt bra!!! det finns en affisch på just den bilden du la ut. Jag har den affischen. Den hänger på min dörr. Älskar dig♥

 • Anonym

  Så fin!

 • Anonym

  Så lat och fin! Menade ful! Gosh! Autocorrect

 • Sara Karlsson

  Oohh jag som hade längtat efter en video bara jag som längtade

  • emma

   ja jag längtar också men hon behöver ju inte hela tiden göra det.

 • emma

  Du ska inte känna att du måste göra en video.

 • jm002

  Kan du kolla på min kanal Julia Määttä? Kanske prenumenera :)

 • Aline Sunnerdal

  Lisa du ”måste” ju inte göra videos ❤️ Klart att det är roligt när det kommer upp videos, men du måste ju också vila. Nästan ingen youtuber gör ju videos varje dag ❤️

 • Ellen

  hej.Du ska inte behöva känna dig tvungen till att göra videos kör på när du vill. Du kan vänta ett år mellan dina videos utan att folk ska behöva klaga.det är helt sjukt. <33 Tycker bara att du är en underbar person,Och om du ser detta så vill jag bara säga att på instagram så heter jag endlesslisibells.se
  skulle också bli jätteglad om du kunde kika mig på ZuperEll eller kontakta mig på instgram och svara på vart du köpte ditt underbara halsband som du har på din Heather (stav) har letat i varenda jäkla butik men hittar det aldrig <33 så skulle bli så SJUKT tacksam om du kunde svara på som sagt instagram (endlesslisibells.se) eller på kik (ZuperEll)
  ha en fortsatt bra dag gmn :)

  • http://Evelinasnails.devote.se :)

   Jag har hittat flera stycken på gina tricot! Om halsbandet inte finns där så titta på H&M :)

  • Sophia Boqvist

   Jag har ett sånt och jag köpte mitt på glitter

 • emma

  hej misslibell jag tycker om dina video <3

 • GregerAttack

  Om du gillar filmer som Vampire Diares Kolla på True Blood den ee mycket bättre :D

 • Melody

  true blood ee jätte bra!

 • angela

  inte för att vara taskig men jag trodde att du är kristen! :/

  • Miss Bieber

   Hon är kristen

 • tess rangedahl

  Kolla gärna min fitness blogg. Där jag ger dig inspiration, motivation, tips, tränings övningar för dig som vill börja träna eller tränar.
  Kommer göra en 30 dagars Squats Challenge imorgon om ni vill se hur det går. Kommer att skriva hur jag känner före och efter Squatsen. För dom vill hända med mig på detta får gärna gå min på min blogg och läsa där.
  För er som vill vara med på Challenge får gärna skicka för-och-efter bilder till min mail. (Står i bloggen)

  Länk till bloggen: http://www.nattstad.se/tess_R

 • julia

  vad har ida för objektiv till sin kamera?

 • Guest

  såg just klart hela serien <3 gud vad du kommer gråta sista serien!!! <3 <3 <3

 • emsan

  såg just klart serien! <3 Gud vad du kommer gråta sista säsongen!!!! <3 <3 <3 <3