Tack laddarkungen.se!

I posten idag låg ett paket ifrån laddarkungen.se och det var inte något sponsrat utan det var som en liten present och jag blev så glad satt jag var tvungen att visa! Det är ett laddarskal fast till min iPhone 5s och som ni ser är det en råda kant runt det och vid sidan ligger massa andra olika färger och då kan man byta ut till andra färger, jätte roligt :D

20140630-190222-68542666.jpg

11 kommentarer
 • Isabelle

  Åhh vad fint! :D

 • Ello

  Åh vad kul ❤️

  Fina färger tycker jag också :D

 • Miss krista

  Coola skal <3

 • Selma

  Prenumerera på mileycool551 på youtube ni kommer älska den stora underbara flickan :*

 • Andrea

  fint

 • Elin Månsson

  Kan du göra en video där du berättar om balsammetoden? Lite om hur du tycker att det har gått hittills? Om du märkt nån skillnad? Om du kommer fortsätta med? Bild på hur ditt hår såg ut då och vissa hur det ser ut nu? Visa vilka produkter du använder, lite tips och vad balsammetoden går ut på och hur man gör! Skulle bli jätte glad om du kunde ta med allt jag skrev i en video om balsam metoden! Btw älskar din kanal och blogg! Förlåt för en så lång kommentar!

 • frida

  Hej misslisibel jag undrar om du kan göra en sanning eller konsekvens video ingen snälla du är så bra♥

 • http://duvethonfanny.bloggplatsen.se fanny

  va coolt!

 • angela

  älskar laddakungen.se jag har redan bäställt sån skal som du fick för min iPhone 5s guls

 • emma

  Det var många fina saker du fick.

 • Andreas

  Det kan nog räknas som sponsring eller reklam ändå ;)