chill outfit till en städdag

DSC_0134

Här är ”outfiten” som jag har idag, väldigt slapp men orkar inte bry mig. Älskar mina spets shorts ifrån H&M och den T-shirten från A&F är riktigt mysig och skön. Jag har tillbringat dagen till att städa mitt stökiga rum som nu är städat, tack och lov! Ska bara dammsuga och sedan är jag klar. Jag vill ju inte ha en svinstia haha!

Ni vet dom skorna jag köpte igår, jag testade dom igår och dom är underbara. Lätt dom nya favoriterna! Jag får lätt ont i fötterna när jag springer och detta paret var riktigt bra. Jag fick inte ont i fötterna utan dom var super sköna! Så rusa till Lidl och köp dom för endast 179 kr! Värsta kapet.

Nu ska jag ut till kaninerna så dom också får det städat ;)

24 kommentarer
 • Julia Dahlberg

  Bra att ha när man ska städa, och tack för tipset med jogging skorna (joggar också) ♥

 • Eric

  Har hon klippt vid axlarna? Hennes bh-band syns.

  • Sophia Boqvist

   Tröjan är v-ringad och hon har små bröst så därför blir det så

 • msp sval tulipan

  när kommer room tour och makeup collection?

 • Eric

  Nån som vet om bh-band ska vara synliga?

  • Bunny

   Det bestämmer man själv hur de ska sitta och va tror bara tröjan gled ner en bit

   • Eric

    Hur långt ner kan tröjan åka ner?

    • Bunny

     Den ska inte glida ner liksom det bara blev så när hon tog kort antar jag

     • Eric

      Har googlat lite, kan det vara en off-shoulders tröja? Har några frågor om en sådan tröja då.

     • Bunny

      Nej tror det är en V tröja eller vad det heter kommer inte ihåg hennes tröja åkte nog bara ner det är nog inte meningen men liksom sån händer

  • :kr

   Vet du vad du är en riktigt pantad person. Vad är det för intressant att veta?! Det är inte som att bh-band är något hemligt som inte får synas. Alla tjejer som har bh har la fan bh-band! Sluta ställ så konstiga frågor hela tiden på alla hennes inlägg! Först om magtröjor och att det är skämmig att visa naveln sen börja du ställa frågor om läppbalsam är glansiga vad har du i skallen om man får fråga? Ta och lämna Lisas blogg och ta dina saiko frågor någon annanstans!

   • Eric

    Du själv då? Varför så j-vla arg?

   • Lisa fanet

    Du! Han får fråga om han vill för de första e det inte din blogg!!
    Han vill kanske bara veta de finns massa andra folk som kan svara på frågorna bättre än dig! Slår vara en sån polis

    • :kr

     Du är ju riktigt pantad du med.

     • Lisa fanet

      Ursäkta passa dina ord snälla !

  • =)

   Ingen bryr om man ser bh-bandet?

 • Eric

  Men svara då! Ska det vara.

 • Josefin

  När kommer det en room tour? :)

 • emma

  Fin bild. Älskade shortsen.

 • saga

  stilen är cool

 • Lovisa Andersson

  anledningen till att du har ont i fötterna är kanske för att du har på dig för dåliga skor typ ballerinas, flip flops, platta sneakers eller liknande.

 • felicia

  skulle du kunna göra en smoothie challenge

 • felicia

  snälla rara Lisa =)

 • natalie

  jag älskar byxorna