Sleek Face Form – Light

DSC_0100 DSC_0104 DSC_0106 DSC_0108

Denna paletten kon idag i posten. Jag beställde den på craycyray.se och jag betalade 129 kr för den och det tyckte jag var ett bra pris! Jag har velat börja använda mer rouge och highlighter så jag köpte denna ifrån Sleek. Jag diggar också bronzern man fick med för den är en perfekt brun bronzer och är matt och jag älskar matta bronzers! Så jag är riktigt nöjd med den och det ska bli super spännande att testa den.

HÄR kan ni köpa den.

11 kommentarer

11 kommentarer på “Sleek Face Form – Light”

 1. Erica skriver:

  fint!!!
  love you Lisa<3!!!!

 2. Tjejen från Finland skriver:

  Vad fina färger. Sleek är ju ett sånt himla bra märke.!!;)

 3. Guest skriver:

  Kan inte du göra en upd ”make up collection”?
  http://www.nattstad.se/Aminda

 4. Jonna skriver:

  200 000+ grattis!

 5. mimmi skriver:

  kan dy inte göra en vidio där du visar alla dina E.L.F borstar?
  och grattis till 200 000+!

 6. angela skriver:

  jag har också denna paletten men min favorit av dessa är highlightern!!!! lisa det finns en kyrka här i stockholm som heter Hillsong Church det finns även i australien!! kan du möjligen lysna på låten Alive??? och säga vad du tycker om den???

 7. Izabella Cyprowska skriver:

  Grattis Lisa till 200 000 Prenumeranter!♡ Love U!

 8. Michelle skriver:

  den påminner mig sjukt mycket om paletten från Urban Decay, tror den heter naked basics :)

 9. emma skriver:

  så fina färger.

 10. Emelisia skriver:

  Det är inte ens bronzer, det är ett contourpowder. Stor skillnad :) Bronzer värmer du upp ansiktet/kinderna med för o få glöd, conturpowder är för att markera ansiktsdrag.

 11. Anna skriver:

  Sleek make~ up tar jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *