• Lilly

  Du är så himla söt Lisa

 • deklana

  mysigt

 • Lilly

  Jag älskar och mysa

 • Emilia

  Vilken film?

 • Alice Berg

  Vilken film blev det? :) <3

 • Klara

  Vilken film blev det?:)

  • ee

   The notebook tro ja

 • Karin B

  Kul att se på film! Vilken ska du se?

  http://www.junitjejen.se

 • Jonna

  Asså hahaha nu får du ge dig, kom på någonting eget, snälla! Först youtube tagen, svarar precis samma saker som Linn gör, och inte nog med det så har du istortsätt kopierat RAKT av gällande den naturliga sminkningsvideon bara några timmar senare. Har aldrig förstått innan när du sagt att folk påpekar att du härmar henne,
  Men nu börjar även jag reagera. Snälla, kom på någonting eget. Det här börjar bli sjukt pinsamt.

  Har alltid följt dig och gillat dig och dina videos mer än Linn, men nu har jag insett att du är bara en stor kopia av henne. Tragiskt men sant

  • eric

   Vem är Linn?

   • =)

    Linn Ahlborg

   • Felicia

    Linn Ahlborg en tjej som också har en youtube kanal och gör sminkvideos osv

  • Smilla

   Asså Gud! Får hon inte göra en likadan video som Linn? Hon härmade ju inte med vilka produkter eller någonting sånt! Sluta nu! Herregud! Det är ju flera än Linn som har gjort en sån Video! Härmar Lisa alla dom också? ! NEJ! och dom som gör videon efter Lisa nu, härmar dom oxå kanske? Ser du inte att hon redan får en massa hat! Hon ville bara göra en video till hennes fans! Hon kanske inte hadre några andra förslag på videos!? Så sluta nu!!

  • Linnea

   Det kallas inte härma elr kopia, insperation kallas det. Linn kanske också fick insperation på videon, men det vet inte du för att du bara hackar Lisa. Insperation är inte fel. Annars hade aldrig youtube knappt funnits, då hade alla kommit på nya videos. Och det hade väl inte gått?

   Och jag fattar inte att änns haters finns!?

   Haters är personer som hatar folk, ”hata” är ett fult ord. Dem som kanske är äldre en lisa kanske ”hatar” henne. MEN FATTA VILKEN SKIT HON GÅR IGENOM! Sry, för ordet..

   Men du stöttar dem Jonna. Du säger ju ”har aldrig förstått varför folk säger att du härmar” ”men nu” Liksom, du stöttar dem och säger att det är HELT ok att säga så och kränka henne. Har du inte sätt hennes videos?! Hon gråter.

   Linn får inget hat. Bara lisa, ? fattar ej

   Det är väl för lisa är ”bara” 13 och borde inte sminka sig. Hon är faktisk stor.
   Fatta vad hon har gått igenom.

   Och hon fortsätter för sina fans.

   Så tänk innan du säger ngt.

  • Felicia

   Nej det gör hon inte! Och dom la upp den samma dag så då kunde inte Lisa veta att Linn gjorde en sån video. Och värför ska ni hacka på just Lisa? Lisa har mer prenumeranter en Linn men ändå ska alltid folk skylla på Lisa och aldrig på Linn. Och ja jag vet att det inte spelar någon roll om vem som har flest prenumeranter! Linn visste säkert inte heller att Lisa skulle göra en likadan video.
   Så snälla sluta skriv hat♥

  • linn härmar lisa

   Linn härmade ju henne med att börja med youtube och att göra svarar videor så kan du inte skriva till linn istället att hon härmar vrf ska du just skriva till lisa

  • Bunny

   Man håller ju med dej på vissa punkter. Känns ju lite konstigt om allt de gjort likadant var ett sammanträffande, även om alla säger att det är inspiration och bara för att Lisa är mindre och så hatar många men utan haters hade Lisa nog inte haft så många prenumenanter. De följer vart ända steg hon tar och påpekar det hon gör.
   Ändå man kan ju inte låta bli att fundera när hon gör likadana videos.

 • Häst!

  Johanna, hon härmar inte!!! Hon blir kanske inspererad!! Och dessutom är det inte att härma! Det är jätte många som gör sådana videos och Linn är ju inte den första personen som gör en sådan vidoes. Det är ju många som gör sådana videos! Lisa gör sina videos till hennes fans inte till de som skriver hat!

 • Jossan Mysla

  Vilken film blev det???

  • ee

   Tror the notebook

 • Linnea

  Vilken film? ❤️

  • ee

   Tror det är the notebook

 • malin

  Jag är 21 år och gillar din blogg

 • Tuva

  Lisa/Misslisibell, jag älskar verkligen dig jag hoppas att du kan ha en fan träff i skåne men tror inte det kommer gå!! Jag älskar dig!

 • emma

  Vad så ni? tacksam frö svar

 • nina

  Jag älskar dig lisa! Vrf hinner du läsa kommetarer men inte svara!::)) älskar dig♡♥