18 kommentarer på “Black & Pink”

 1. Roshni S.... skriver:

  Snygg outfit! <3

 2. Wilma :) skriver:

  Vad är det för stl på byxorna? :)

 3. Häst! skriver:

  Älskar linnet oc byxornecär jättefina

 4. Noha Kaffa skriver:

  Perfect match👏👏

 5. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Så snyggt kombo . Kan du göra en Hissa och Dissa mina mascaror eftersom du har så himla mycke mascaror och det var väldigt längesen du gjorde en sådan video skulle vara jätte tacksam om du gjorde en sådan video :) <3

  1. Eya Zamora skriver:

   Jag älskar hennes hissar o dissar mina mascaror!skulle också vilja ha en till😉

   1. Elliesweetheart Johansson skriver:

    Aa det skulle vara kul om hon gjorde en till :)

 6. Lilly skriver:

  Du är såå söt i dem kläderna och ditt leende <3 fina kläder du har
  :)

 7. Emelie Cederhag skriver:

  Det är översvämmning här i Skåne!
  Läs sydsvenskan!!! :(

 8. Elis skriver:

  ja det är mycket översvämmning bilar har drunknat :(

 9. saga lindgren skriver:

  Värdens finaste <33 ;*
  Love u

 10. Eya Zamora skriver:

  Är det din skola i bakgrunden?

 11. engla larsson skriver:

  du är värdens finaste

 12. Wilma skriver:

  Hej Lisa! Du har säkert redan visat din plattång och vad den heter osv ;) men jag har nog missat de ;) Kan du säga till mig vilket märke din plattång har och vart den kommer ifrån eller hur man nu ska säga♥♥ Tack!

 13. Continued skriver:

  I just want to tell you that I am all new to blogs and definitely savored you’re blog site. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You certainly come with exceptional articles. Kudos for sharing your web site.

 14. Normally I do not read post on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite great post.

 15. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *