Relax, it’s Sunday!

DSC_0549

Nu sitter jag här och diggar med till en grym idol audition (kollar på idol). Vi fixade lite med min dator igår, Mats har ju åkt och han tog inte med sin dator så jag snodde hans tangentbord och en skärm faktiskt så nu har jag två skärmar. På ena kan jag kolla på exempel idol som jag gör nu och på den andra kan jag göra ett inlägg. Så det är jag super nöjd över!

Lite tidigare fotade jag en outfit som kommer upp lite senare och även ett par byxor som jag väntat super länge på att dom ska komma.

Men jag har fixat lite skolarbeten under morgonen, lite läxor som ska lämnas in osv. Resten av dagen måste jag städa rummet för det är ju rätt bra om det är rent när REA kommer haha.

11 kommentarer

11 kommentarer på “Relax, it’s Sunday!”

 1. Jossan Mysla skriver:

  Min söndag går ut på läxor städa och kalas för mamma😖

 2. Noha Kaffa skriver:

  Det finns ingen bättre Lisa

 3. Julia Dahlberg skriver:

  Har sett din senaste video ♥♥ du har ju inte gjort en makeup video på länge så det var bra ★♡

 4. Michaela skriver:

  Hej Lisa kommer du att kolla och/eller följa Big Brother? :) Själv har jag redan börjat följa Big Brother live via bigbrother.se när de är 4 människor som sitter instängda i en låda. Du får gärna göra något inlägg i bloggen eller prata om på Youtube vad du tycker/tänker om årets Big Brother :). Älskar din blogg och din Youtube kannal!
  Ja , jag är hela 23 år gammal och ser upp till dig. He-he ^^,

 5. Alice Berg skriver:

  Ska bli så kul när du gästar rea!! ❤️

 6. eric skriver:

  Vad är det för band hon har på sig? Tillhör detta linnet?

    1. anonym skriver:

     Du frågade ju om vad det var för band?

     1. eric skriver:

      Förstod frågan nu :-)

 7. wow Dome skriver:

  Varför har du inte 3 skärmar, varför inte 4, VARFÖR HAR DU INTE 5 SKÄRMAR PÅ DATAN! 300 SKÄRMAR! Och glöm inte musen!!! Nej ja bara skoja det är bra med två skärmar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *