Vart byxorna är ifrån

Folk har undrat var mina mönstrade byxor är ifrån. Jag har ett par gråaktiga och dessa rosa som kom för några dagar sedan. Dom var väldigt försenade men dom kom till slut. Mina är ifrån Miinto.se och jag har i storlek xs!

DSC_0547

24 kommentarer

24 kommentarer på “Vart byxorna är ifrån”

 1. wow Dome skriver:

  Fina!!!

 2. Anna-Cornelia Hoffstedt skriver:

  Sjukt fina!

 3. Fyasaman S skriver:

  Självklart var du tvungen att köpa exakt samma färger som Linn Ahlborg också

  1. Ella12345 skriver:

   AA precis tänkte exakt samma!!

  2. Sophia Boqvist skriver:

   Dessa färger är populäras och det är många som har dessa färger

  3. :) skriver:

   Men nu börjar detta igen. Tror du på fullaste allvar att Linn var först med dessa byxor och färger? Isåfall har du fel! Det kan finnas en Greta Jönsson i Småland som köpte dessa byxor före Linn, ska du då påstå att Linn har härmat Greta? Jag förstår inte grejen med detta. Det är ett par byxor, världen går inte under!
   Ha en trevlig kväll.

 4. Häst! skriver:

  Kan folk inte bara sluta att säga att lisa härmar linn?!

 5. Linn Söderlund skriver:

  Hej Lisa jag bara undrade för jag e lika gammal som dig och jag tänkte kanske köpa sånna byxor men sitter dom tight vid låren på dig ?? För jag är typ lika ”stor” som dig och jag vill att mina ska sitta tight där uppe.

 6. anonym skriver:

  Men det räcker nu, Lisa härmar inte Linn Ahlborg? Linn är väl inte den enda personen som har just de färgerna?

 7. Lina you know skriver:

  Kan du göra en uppdaterad ”What’s on my iPad”

 8. Agnes skriver:

  Vad ska man göra när man inte har några vänner i skolan? Och går med oro och en klummp i magen pga det… Din blogg är det enda som får mig att må bra <3:(

  1. Guest skriver:

   Åhh gumman :(
   Bit ihop! Fokusera på plugget och försök att lära känna folk i klassen :)

  2. Emmanedergard skriver:

   Det har hänt samma sak för mig jag har ingen att vara med och jag blir mobbad så nu ska jag byta skola. Jag tycker att du kan prata med dina föredrar och med lärarna så kan dom hjälpa dig/kram

 9. Sandra skriver:

  Skulle du kunna göra en video där du berättar hur du fick intresset för bloggande och om du tjänar pengar på det (hur mycket ungefär) och hur du fick så många läsare :)

 10. alva skriver:

  ungefär hur lång är du? vill veta för att se om jag kan ha dom

 11. MissKristiBell skriver:

  Vad heter självaste byxorna?

 12. Annika Poulsen skriver:

  Hejsan!
  Jag ska köpa ett par sånna byxor, men jag vet inte vilka. Jag kommer bara köpa 1 par då de kostar ganska mycket. Det står i mellan dom rosa som Lisa har, de svarta/gråa och dom ”knallrosa”. Jag vet i inte vilka, och undrar om det då är någon som har någon av dessa och om dom är nöjda med dom? :) Jättetacksam om någon hade kunnat hjälpa mig! :D

  1. ArianaGrandeLover skriver:

   Jag har dom rosa och jag totalt älskar dom
   och är super nöjd med dom❤️👌

  2. Cassandra Evelina Skoglund skriver:

   jag säljer ett par rosa/lila som lisa har i strl XS för minimum 150 kr i stockholm ifall någon är intresserad! kika cassandraevelina eller gå in på acloppis@instagram

 13. Viktoria Nilsson skriver:

  Snälla Lisa, eller någon annan snäll. Vad heter låten som Lisa har i sin video? https://www.youtube.com/watch?v=io1m-7avwLE 5:28 – 7:45 Har letat efter låten så sjukt länge, men hittar den inte. Skulle bli så glad om någon visste vad den heter och kunde säga det till mig :) Tack på förhand <3

 14. Maryam skriver:

  Ungefär hur lång är du? Är 1,53 ungefär, tacksam för svar av vem som helst❤️

 15. Cassandra Evelina Skoglund skriver:

  jag säljer ett par som lisa har XS för minst 150 kr och möts i stockholm ifall någon är intresserad! kika cassandraevelina eller gå in på acloppis@instagram

 16. Matilda skriver:

  I vilken butik köper man dom? (Alltså inte på nätet)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *