Idol ikväll!

Idag har det verkligen inte varit en bra bloggning!

Men först åkte vi till Spånga för ett uppdrag. Det var uppdraget som gjorde att vi åkte hit egentligen. Efter det åkte vi till Östermaln och shoppade lite. Jag gick in på Sephora och det var första gången jag var inne där! Vi har inte Sephora där jag bor så jag blev jätte glad när jag såg affären och jag köpte fyra sminkprodukter. Sedan köpte jag en annan sak som ni får se i nästa vlogg, eller bara förpackningen i alla fall. Vloggen kommer nog inte komma upp ikväll för vi ska på idol ikväll och kommer till hotellet igen vid typ 12.

När vi var på stan såg vi en kvinna stå bredvid oss när vi skulle gå över övergångsstället och det var Charlotte Perrelli. Eller a, det var sjukt likt så jag antar att det var hon Haha!

Men nu sitter vi på hotellet och har precis ätit och vi kollar just nu på tv. Och sen ska vi ju till idol och det ska bli jätte roligt!

DSC00404

20 kommentarer

20 kommentarer på “Idol ikväll!”

 1. Lovisa öst skriver:

  Var det någon bas produkt? Hoppas att det blir en rolig kväll på Idol!

  1. Miss Lisibell skriver:

   Alla var basprodukter hehe :)

   1. #NOHATE skriver:

    Hej Lisa! Jag har skickat ett mail till dig om sponsorer från företaget Protocol Recordings. Jag hoppas att du kollar din mail eftersom att det innehåller viktig info! Mvh Nivan.Q. Ha en bra dag!

   2. #NOHATE skriver:

    Hej Lisa! Jag har skickat ett mail till dig om sponsorer från företaget Protocol Recordings. Jag hoppas att du kollar din mail eftersom att det innehåller viktig info! Mvh Nivan.Q. Ha en bra dag!!

   3. #NOHATE skriver:

    Hej Lisa! Jag har skickat ett mail till dig om sponsorer från företaget Protocol Recordings. Jag hoppas att du kollar din mail eftersom att det innehåller viktig info! Mvh Nivan.Q. Ha en bra dag!!!

 2. Elin Eriksson skriver:

  Vem hejar du på i idol?

 3. Emelie Lindqvist ljung skriver:

  Altså, Lisa jag fattar inte hur du kan göra så bra videos! Älskar Stockholm vloggen torsdag ! Längtar redan till nästa vlogg, när du åker hem från Stockholm, kan inte du göra en video som heter ” what’s in my mouth ” med din kompis då?? Snälla

 4. Camilla Hermosa skriver:

  Lisa vem hejar du på idol?

 5. Camilla Hermosa skriver:

  Lisa är det där hotellet?

 6. Lou skriver:

  O.M.G jag bor i spånga

 7. kwofl skriver:

  Gick du nr på bus eller godis?

  1. juoli skriver:

   Hon är ju i stkhlm så tror inte det

 8. Antonia Johansson skriver:

  Hej, en sak jag undrat länge, hur lång är du? :)

 9. Selena skriver:

  Hoppas att Idol var roligt :) besök gärna min blogg :) lifebyhugo.myshowrom.se <3 <3 <3

 10. andjela skriver:

  hej jag undrar hur mycket dina saker kostade som du köpte på sephora?

 11. Tuva Wallmo skriver:

  Var ngn stans är du i Stockholm, vill träffa dig så sjukt mycket❤️❤️❤️

 12. Tuva Wallmo skriver:

  Och dessutom är du med i en tidning, visste du det?? Älskar dig så sjuuuuuukt mkt❤️❤️❤️❤️❤️

 13. MoaEvelina skriver:

  Jag heter MoaEvelina på youtube!

 14. hilda skriver:

  Hej Lisa jag är ett stort fan av dig du är bäst på att sminka dig och ät bra på att göra videos och du är grymmt söt ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *