Idol ikväll!

Idag har det verkligen inte varit en bra bloggning!

Men först åkte vi till Spånga för ett uppdrag. Det var uppdraget som gjorde att vi åkte hit egentligen. Efter det åkte vi till Östermaln och shoppade lite. Jag gick in på Sephora och det var första gången jag var inne där! Vi har inte Sephora där jag bor så jag blev jätte glad när jag såg affären och jag köpte fyra sminkprodukter. Sedan köpte jag en annan sak som ni får se i nästa vlogg, eller bara förpackningen i alla fall. Vloggen kommer nog inte komma upp ikväll för vi ska på idol ikväll och kommer till hotellet igen vid typ 12.

När vi var på stan såg vi en kvinna stå bredvid oss när vi skulle gå över övergångsstället och det var Charlotte Perrelli. Eller a, det var sjukt likt så jag antar att det var hon Haha!

Men nu sitter vi på hotellet och har precis ätit och vi kollar just nu på tv. Och sen ska vi ju till idol och det ska bli jätte roligt!

DSC00404

20 kommentarer
 • Lovisa öst

  Var det någon bas produkt? Hoppas att det blir en rolig kväll på Idol!

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Alla var basprodukter hehe :)

   • #NOHATE

    Hej Lisa! Jag har skickat ett mail till dig om sponsorer från företaget Protocol Recordings. Jag hoppas att du kollar din mail eftersom att det innehåller viktig info! Mvh Nivan.Q. Ha en bra dag!

   • #NOHATE

    Hej Lisa! Jag har skickat ett mail till dig om sponsorer från företaget Protocol Recordings. Jag hoppas att du kollar din mail eftersom att det innehåller viktig info! Mvh Nivan.Q. Ha en bra dag!!

   • #NOHATE

    Hej Lisa! Jag har skickat ett mail till dig om sponsorer från företaget Protocol Recordings. Jag hoppas att du kollar din mail eftersom att det innehåller viktig info! Mvh Nivan.Q. Ha en bra dag!!!

 • Elin Eriksson

  Vem hejar du på i idol?

 • Emelie Lindqvist ljung

  Altså, Lisa jag fattar inte hur du kan göra så bra videos! Älskar Stockholm vloggen torsdag ! Längtar redan till nästa vlogg, när du åker hem från Stockholm, kan inte du göra en video som heter ” what’s in my mouth ” med din kompis då?? Snälla

 • Camilla Hermosa

  Lisa vem hejar du på idol?

 • Camilla Hermosa

  Lisa är det där hotellet?

 • Lou

  O.M.G jag bor i spånga

 • kwofl

  Gick du nr på bus eller godis?

  • juoli

   Hon är ju i stkhlm så tror inte det

 • Antonia Johansson

  Hej, en sak jag undrat länge, hur lång är du? :)

 • Selena

  Hoppas att Idol var roligt :) besök gärna min blogg :) lifebyhugo.myshowrom.se <3 <3 <3

 • http://andjiii.blogg.se andjela

  hej jag undrar hur mycket dina saker kostade som du köpte på sephora?

  • http://andjiii.blogg.se andjela

   HEJ

 • Tuva Wallmo

  Var ngn stans är du i Stockholm, vill träffa dig så sjukt mycket❤️❤️❤️

 • Tuva Wallmo

  Och dessutom är du med i en tidning, visste du det?? Älskar dig så sjuuuuuukt mkt❤️❤️❤️❤️❤️

 • MoaEvelina

  Jag heter MoaEvelina på youtube!

 • hilda

  Hej Lisa jag är ett stort fan av dig du är bäst på att sminka dig och ät bra på att göra videos och du är grymmt söt ♥