Delicate touch First impression review

DSC00475

Som jag sa i min Claudia haul så skulle jag testa sminkborttagningen och det gjorde jag!

Företaget som äger Claudia äger massa andra märken också, bland annat Delicate touch. Jag testade deras Eye makeup remover idag då och den tog bort sminket jätte bra och snabbt, den luktade gott också! DOCK så sved det väldigt i mina ögon, det kanske bara är i mina ögon det svider och kanske inte i andras. Och den kostade 69 kr och det är ju ändå ett rätt bra pris!

Så jag skulle ge denna 3/5 nu första gången jag testat den eftersom att den tar ju bort sminket jätte bra men det stora minuset i mitt fall är att den sved. Om den inte sved hade den möjligtvis varit en favorit!

13 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

13 kommentarer på “Delicate touch First impression review”

 1. Lovisa öst skriver:

  Vad tråkigt att den sved!

 2. Johanna skriver:

  Synd att den sved:(

 3. Julia skriver:

  Kan inte du göra en reakt to my old videos? Typ att du kollar på videos från ”lisa01j” eller nåt?
  Snälla! Det skulle vara så kul!!

 4. :) skriver:

  har du tvättat dina ögon noga? brukar vara så för mig med ibland :/

 5. Lisa skriver:

  Den verkar vara super bra sminkborttagning!<3 Så synd att det sved :/

 6. juoli skriver:

  FIFA MALMÖ-REAL!!!!

 7. LIFEBYSELENA skriver:

  Okej vad bra så vet jag, tack Lisa ❤ ❤ Selena har släppt en ny video kika in på min blogg om ni vill se videon som släpptes för 3 timmar sedan ❤ ❤ ❤ LOVE YOU LISA! ❤ ❤

 8. Johanna skriver:

  hej jag tänkte att jag skulle ha en tävling på min instagram kan du ge tips på vad man få för pris eller nåt??

 9. marika skriver:

  vad synd att den sved

 10. Emma skriver:

  I och med att du har en häst så undrar jag bara om du kanske hade kunnat ge något/några tips på hur jag kan få mina föräldrar att vilja köpa en häst till mig? Fösta gången jag sa att jag ville ha en häst var för typ 3 år sedan och jag är ganska trött på att de säger nej hela tiden, och jag letar liksom hästar också, tittar om jag hittar en som inte är för dyr och är en bra häst för mig. Jag har sagt typ allt som gör så att jag vill ha en häst, jag saknar ridningen också och det vet dem om. Har inte ridit på typ ett halvår för olika anledningar. Men om du har något/några tips så får du gärna svara :)

 11. Riga skriver:

  Kan du göra en video där du testar den och ger poäng 1-10

 12.  skriver:

  Jag trodde seriöst att eye makeup remover var en nagellacks bortagning. det var på förra inläget som så ut som en nagellacks bortagning

 13. #LisiBell skriver:

  Det är ju meningen att den ska svida, det är bara ett tecken på att den är rengörande typ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *