Julklappsshopping – DONE!

22

Idag har jag och syrran varit inne i Stenungsund hela dagen, på torget och shoppade. Jag har sedan innan köpt massa julklappar till familjen men jag hade inte köpt till vänner än så det gjorde jag idag och jag hoppas verkligen att alla blir glada över sina julklappar! Sedan köpte jag lite saker till mig också och ja, det kommer en haul på det under kvällen!

Är det bara jag som tycker att det är skitroligt att köpa julklappar till andra?! Det är mycket roligare att se familjens miner när dom öppnar julklappar man gett än när man öppnar sina egna julklappar. Under juletiden spenderar jag nog mest pengar och skämmer bort alla i min närhet Haha.

7 kommentarer
 • assarina

  Hej Lisa! Det skulle vara hur snällt som helst om du tittade in lite snabbt på min blogg! http://assarinaa.blogg.se

 • Foooer-4-Life

  Haha måste också ge mig ut och Julklappsshoppa snart:)

 • Anonym

  du måste se filmen – If I Stay – den är sååå bra! lätt en utav mina favorit filmer :) !

 • Alice

  Haha men jag e också sån. Köper hellre julklappar till andra en får själv för tkr om när folk blir glada <3

 • Olivia Håkansson

  Hahaha ja är typ likadan men tycker det är liite mer spännande att öppna!

 • Swag Girl

  Jag ska vara hos min farmor i en dag och sy massa julklappar :D

 • Elin Eriksson

  Eftersom jag inte har så mycket pengar köper jag en present till min bror, pappa och mamma, varje present kostar cirka 100 kronor.