Juldesign på G!

juldesign på g

Hej alla! Idag är det första advent och imorgon är det äntligen 1 december!

Idag har jag varit i kyrkan och hela kyrkan var proppfull men vi hittade en plats. Sedan när jag kom hem åt vi och sedan fotade jag en ny header och vi håller på att fixa en juldesign. Sedan har jag städat mitt rum eftersom det var riktigt stökigt, opsi! Jag har också filmat en video som ska laddas upp. Så jag har hunnit med en del idag!

Imorgon börjar en ny vecka och skolan fortsätter. Vi slutar sent imorgon (20 i 4) och det är inte roligt att börja veckan med att gå sent, aja.. På torsdag har jag ett tyskaprov som jag är skit nervös över, hatar prov! Men nu måste jag ut till kaninerna. xxx

20 kommentarer

20 kommentarer på “Juldesign på G!”

 1. Alva skriver:

  Snygging! ;)

 2. debra skriver:

  vem är din favvo i vampire diaries

  1. Alisibell skriver:

   Det har hon ju sagt ganska mycket, Damon! :)

 3. serap bulduk skriver:

  MAJGAD!! vad snygg!!!

  1. serap bulduk skriver:

   FIIIIIN juldesign!!!!

 4. Camilla Hermosa skriver:

  Omg!! Så snygg

 5. tilde skriver:

  Kan du göra en video på hur du fixar dina bilder till bloggen??

 6. Evelina skriver:

  Jättefint❤️

 7. Foooer-4-Life skriver:

  Jättefin tröja Lisa:)

 8. Vilma skriver:

  Du är jätte fin Lisa!

 9. Riga skriver:

  Jätte fin

 10. Riga skriver:

  Jätte fin

 11. Elin Eriksson skriver:

  Vi kommer ha franskaprov om en vecka eller två, och jag är ganska så nervös.. Efter det kommer ju mina första betyg också, tror jag ligger på C/D-nivån :)

 12. Emilie Söderholm skriver:

  Men lilla gumman, vad har du gjort med dina ögonbryn?..

 13. j f skriver:

  du såg ut som en helt annan person men men du var jätte finn i den dära looken

 14. Joey skriver:

  Det finns ingen snyggare än du lisa

 15. Maja skriver:

  fin bild!!!!!!!

 16. I simply want to say I am newbie to weblog and absolutely savored your website. Most likely I’m likely to bookmark your site . You really have terrific articles. Thank you for revealing your web-site.

 17. This is certainly my initial stop by and I really like what I’m seeing. Your weblog is so much fun to look over, quite compelling as well as informative. I’ll undoubtedly recommend it to my friends. Nevertheless, I did have some problem with the commenting. It kept giving me an problem whenever I clicked on publish comment. I hope, that can be fixed. Many thanks

 18. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *