Juldesign på G!

juldesign på g

Hej alla! Idag är det första advent och imorgon är det äntligen 1 december!

Idag har jag varit i kyrkan och hela kyrkan var proppfull men vi hittade en plats. Sedan när jag kom hem åt vi och sedan fotade jag en ny header och vi håller på att fixa en juldesign. Sedan har jag städat mitt rum eftersom det var riktigt stökigt, opsi! Jag har också filmat en video som ska laddas upp. Så jag har hunnit med en del idag!

Imorgon börjar en ny vecka och skolan fortsätter. Vi slutar sent imorgon (20 i 4) och det är inte roligt att börja veckan med att gå sent, aja.. På torsdag har jag ett tyskaprov som jag är skit nervös över, hatar prov! Men nu måste jag ut till kaninerna. xxx

17 kommentarer
 • Alva

  Snygging! ;)

 • debra

  vem är din favvo i vampire diaries

  • Alisibell

   Det har hon ju sagt ganska mycket, Damon! :)

 • serap bulduk

  MAJGAD!! vad snygg!!!

  • serap bulduk

   FIIIIIN juldesign!!!!

 • Camilla Hermosa

  Omg!! Så snygg

 • tilde

  Kan du göra en video på hur du fixar dina bilder till bloggen??

 • Evelina

  Jättefint❤️

 • Foooer-4-Life

  Jättefin tröja Lisa:)

 • Vilma

  Du är jätte fin Lisa!

 • Riga

  Jätte fin

 • Riga

  Jätte fin

 • Elin Eriksson

  Vi kommer ha franskaprov om en vecka eller två, och jag är ganska så nervös.. Efter det kommer ju mina första betyg också, tror jag ligger på C/D-nivån :)

 • Emilie Söderholm

  Men lilla gumman, vad har du gjort med dina ögonbryn?..

 • j f

  du såg ut som en helt annan person men men du var jätte finn i den dära looken

 • Joey

  Det finns ingen snyggare än du lisa

 • Maja

  fin bild!!!!!!!