Juldesign på G!

juldesign på g

Hej alla! Idag är det första advent och imorgon är det äntligen 1 december!

Idag har jag varit i kyrkan och hela kyrkan var proppfull men vi hittade en plats. Sedan när jag kom hem åt vi och sedan fotade jag en ny header och vi håller på att fixa en juldesign. Sedan har jag städat mitt rum eftersom det var riktigt stökigt, opsi! Jag har också filmat en video som ska laddas upp. Så jag har hunnit med en del idag!

Imorgon börjar en ny vecka och skolan fortsätter. Vi slutar sent imorgon (20 i 4) och det är inte roligt att börja veckan med att gå sent, aja.. På torsdag har jag ett tyskaprov som jag är skit nervös över, hatar prov! Men nu måste jag ut till kaninerna. xxx

17 kommentarer

17 kommentarer på “Juldesign på G!”

 1. Alva skriver:

  Snygging! ;)

 2. debra skriver:

  vem är din favvo i vampire diaries

  1. Alisibell skriver:

   Det har hon ju sagt ganska mycket, Damon! :)

 3. serap bulduk skriver:

  MAJGAD!! vad snygg!!!

  1. serap bulduk skriver:

   FIIIIIN juldesign!!!!

 4. Camilla Hermosa skriver:

  Omg!! Så snygg

 5. tilde skriver:

  Kan du göra en video på hur du fixar dina bilder till bloggen??

 6. Evelina skriver:

  Jättefint❤️

 7. Foooer-4-Life skriver:

  Jättefin tröja Lisa:)

 8. Vilma skriver:

  Du är jätte fin Lisa!

 9. Riga skriver:

  Jätte fin

 10. Riga skriver:

  Jätte fin

 11. Elin Eriksson skriver:

  Vi kommer ha franskaprov om en vecka eller två, och jag är ganska så nervös.. Efter det kommer ju mina första betyg också, tror jag ligger på C/D-nivån :)

 12. Emilie Söderholm skriver:

  Men lilla gumman, vad har du gjort med dina ögonbryn?..

 13. j f skriver:

  du såg ut som en helt annan person men men du var jätte finn i den dära looken

 14. Joey skriver:

  Det finns ingen snyggare än du lisa

 15. Maja skriver:

  fin bild!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *