Ny design på kanalen!

kanalNy design på kanalen! Vad tycker ni?

30 kommentarer
 • Sofia

  Åhh, vad fint det blev! Älskar, älskar, älskar! ♥

  http://www.nattstad.se/essophias

 • djumiss

  det blev sååå fint du får verkligen fram jul stämningen (stavning)

 • serap bulduk

  SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FIIIIIINT!!!!

 • Nimo

  Sjukt snyggt.
  Nattstad.se/myrules

 • 2003Elle

  Så snyggt har du handlat på pinkroom i Göteborg dem säljer the balm elf och Viktorias seacret. Då behöver man inte betala frakt! Till det om man nu beställer det! Bara så du vet du får göra hur du vill jag vill bara tipsa en affär jag gillar❤️ Och har du emojis? /en tjej som fyller 11 om 18 dagar och ägnar dagarna åt dig och smink du har skapat ett stort intresse❤️

 • Foooer-4-Life

  Åhh jag ÄLSKAR den

 • Emilia

  Jätte juligt♧

 • ellabella2003

  Du är den sötaste, snyggaste och finaste tjejen jag någonsin har sett du är rolig och jag älskar dig!!!
  Är du frisk? ????
  p.s fin design♡♡♡
  /Ett stort fan

 • Anonym

  Sååå himla fint! Ett filmtips på en riktigt bra tjejfilm e Monte Carlo!

 • http://WalkWithStyle.blogg.se WalkWithStyle.blogg.se

  Designen är verkligen jättefin!
  Har även ett bra tips till dig om en film, jag vet att du är kristen och jag förmodar att du är väldigt troende. Jag såg en film för några timmar sedan som heter ” Son of God ” Den är verkligen väldigt lärorik och jag som katolik upplever filmen på ett helt annat sätt vilket jag tror att du också kommer att göra då vi läser bibeln och massa annat, haha. Den är även väldigt julig så var bara tvungen att tipsa dig om den!
  Många kramar.

 • Camilla Hermosa

  Så himla fin du gjorde ett bra jobb:)

 • debra

  kan du göra en my christhmas 2014?

 • Vilma

  Så fin design!! Om man vill skicka ett brev till dig vart ska man skicka det till då! Asså jag menar typ vilken adress du har! ❤️

 • Melissa

  Är de nån som vet vad

  • aquakiss

   Jag undrar också det!

   • Poo

    Om du menar fyrkanten som dyker upp när du är inne på datorn/vissa mobiler så är det en emoji eller smiley som finns på android eller apple mobiler. Du kan därför inte se den om du inte har en mobil som ”visar” den.

    Ledsen om jag förklarade lite rörigt :P Hoppas du förstår ändå!

    • aquakiss

     Tack du förklarade jättebra!! :)

 • Parkour masters

  Cool design du borde sätts jul tomten bredvid dig ett tips!!

  • aquakiss

   Vilken jultomte?

 • Parkour masters

  Eller mittemellan

 • Parkour masters

  Den ska stå mittemellan

 • Angry Sparris

  Den ser lite ”steril” ut kan jag tycka. Lite mer färg och någonting mer ut åt kanterna, skulle jag kunna tycka. Men det är väl mer en smaksak, för bortsett från det var den fin!

 • Milijasa

  Wow Lisa…..du fixar verkligen upp julstämningen! Gud vad vackert

 • assarina

  Sjukt fin design!

  Hej allesammans! Jag är helt ny i bloggvärlden och det skulle vara hur kul som helst om ni underbara kikar in och kanske lämnar lite feedback på bloggen? http://assarinaa.blogg.se/ x

 • Avve

  jag ser fortfarande gamla bilden

  • Elin Eriksson

   Jag ser också höstbilden! :(

 • Foooer-4-Life

  Har du spräckt din iPhone?;)

 • Elin Eriksson

  Fin, men jag ser bara höstdesignen :(

 • Alisibell

  Kan du inte byta till en julig profilbild? Skulle passa!

 • Maja

  fin deign Lisa!!!!