Fjärde advent!

Fjärde-advent10

Idag är det fjärde advent och jag har verkligen haft fullt upp hela dagen! När jag hade ätit frukost sminkade jag mig för att jag sedan skulle fota massa plagg, när det var gjort filmade jag videon för fjärde advent och efter det var klockan rätt mycket och då åt jag och nu har jag redigerat videon och ska nu filma haulen från Toppenstore. Så jag har haft fullt upp hela dagen!

Ikväll ska jag se ett program med familjen, glömt vad det heter men det ska vara kul sa dom! Nu är det bara tre dagar kvar till julafton och jag längtar massor för det ska bli så roligt att se minerna på familjen när dom öppnar julklapparna från mig :)

Jag önskar er en fortsatt trevlig fjärde advent!

5 kommentarer

5 kommentarer på “Fjärde advent!”

 1. Julia Dahlberg skriver:

  Det är roligt när man ger julklappar till familjen och ser på deras reaktioner

  1. Elin Eriksson skriver:

   Det är precis vad jag tycker :)

 2. Elin Eriksson skriver:

  Kommer du på vad programmet heter? :)

 3. Foooer-4-Life skriver:

  Tack detsamma Lisa♥️ Har sätt SUNE i fjällen idag den var skitbra♥️

 4. Yu Ping skriver:

  Jag fyller år den 25 december

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *