Resultatet

Jag har nu testat att färga mina ögonfransar. Hmm.. Var detta världens bästa produkt? Tveksam.  Jag ser ingen stor skillnad när jag tittar mig i spegeln men mellan dessa två bilder är det lite skillnad. Jag önskar att det hade blivit en tydligare skillnad men jag vet inte, hade jag redan ”mörka” fransar? Eller gjorde jag något fel, ingen aning. Det kanske bara är så att färgen inte är så super svart.

Jag är inte jätte nöjd, önskar att fransarna hade blivit svartare!

ögonfransar

DSC00688

39 kommentarer
 • Emma

  Det gjorde kanske inte ett jättestor skillnad om du endå har maskara men annars såg de bra ut! min blogg: http://www.fames.se/emozi

 • Johanna

  Jag antar att det är H&M egna märke, isåfall kan du nog inte förvänta dig så stort resultat. Den är bättre att använda på ögonbrynen, tycker jag iallafall. Mörkheten på ögonfransarna beror helt på hur fylliga fransar man har. Men jag skulle nog tipsa dig att gå till en salong istället, franförlängning är ju även det roligt. Då får man fylligare fransar och därmed blir mörkheten tydligare.

  • Guest

   Färgen är från depend som det står på förpackningen.

  • Emilia

   Färgen är från depend, eller vad menar du?

   • Johanna

    jaha oj det var det jag menade, blandade ihop det med att jag brukar köpa den på H&M.

 • LallaKobert

  Anledningen till att det inte blev en stor skillnad speciellt när du titta på dig själv i spegeln beror på att du för det första inte har mycket ögonfransar eller rättare sagt inte fylliga…
  Vad jag skriver är vad jag har sett från din före och efter bilden.
  Dina ögonfransar är tunna, inte så värst långa och de är väldigt lite.
  Sedan vill jag även nämna att det i allafall gav färg och man ser att det är stor skillnad mellan färgerna
  Och juste!! Btw, Du hade ju ändå litee mörka ögonfransar till att börja med.
  Jag tror att om du hade haft blonda ögonfransar som verkligen inte syns så hade det varit en stor skillnad

 • tindra

  Det va litte anelunda när du sat på dom.Men dom var tunna.men det var fint. :) ♥♥♥♥

  • Julia

   Det var inte lösögonfransar, så du vet! :)❤️

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Det är inga lösögonfransar om det var det du trodde utan jag testade att färga mina ögonfransar :)

 • Sara Sara

  De ser svarta ut

 • http://www.sminkomera.bloggplatsen.se/ Linn

  Lite skillnad ser man allt! Blev inspirerad att testa själv :)

 • Camilla Hermosa

  Lisa du är altid lika fin

 • Julnissan

  Tycker det blev fint och som du säger så syns det en stor skillnad mellan bilderna. Tror du att du kommer göra det igen, fast med ett annat märke kanske? Eller nöjer du dig med att bara ha mascara?

 • Lola

  Hur stor är din youtube bild??? Har testat flera gånger men den blir aldrig i rätt storlek <3

 • Johlene

  jag tycker det blev skillnad men du hade redan ganska mörka ögonfransar så det kanske e därför du inte märkte någon skillnad

 • Moa

  Dina ögon har typ en superfin blå färg. Jag märkte det på bilden nu och det är jättefint. Jag tycker att man ser skillnad i färg men inte så mycket i något annat. Du är bäst!❤️❤️

 • Ebba

  Jag har aldrig färgat mina ögonfransar

 • Juliia Nordqvist

  Hej Lisa!

  Jag utbildar mig till makeupartist och går första året just nu. Det är såhär när det gäller ögonfransfärgning att som du vet är depend inte bästa märket utan de bästa är att köpa in egna produkter och blanda sin egna färg men om man använder depend så har de rekomenderat ut 3 minuter vilket i vanliga fall är fel. Du ska kunna ha på färgen i 10min sen ta bort. Om det börjar svida i ögonen för mycket kan man ta bort innan 10 minuter, annars är det de som gäller. :)
  Om du har fler frågor angående färga fransar/bryn/smink/hårstyling osv så hör gärna av dig o fråga!:D Juliajonnas@hotmail.com

 • Sinem

  du har ju inte så fylliga fransar så det finns ju inte mycket att färga……och du hade inte så blonda ögonfransar från början så förstår inte riktigt hur mycket skillnad du trodde det skulle bli?

 • :kr

  Dina ögonfransar var nog ganska mörka från början ändå tillskillnad ifrån andra blondiner som oftast brukar ha ganska mycket ljusare fransar än du sen tror jag nog inte att de kan bli mycket svartare än sådär. Vart fint iallafall tycker jag! :)

 • Viva

  Dina ögonfransar blev lite finare i alla fall men dom va snygga förut också

 • Viva

  Ja har mejlat dig men varför mejlar du inte tillbaka för??
  Kan du svara snälla???

  • matilda

   Hon har troligt vis jäääte många mail.. och kan med det inte svara på alla :)

   • Hawra

    Inte för att vara son men det kan bero på andra grejer och så frågade inte VIVA DIG

 • Alva

  Varför har du inte gjort en postvideo på jättlänge nu? Snälla svara Lisa!

  • Fashionn000

   Hon sa i sin vlogg att hon ska göra en postvideo snart

 • agnes

  Synd att du inte blev nöjd

 • Anna Björk

  Anledningen till att det nt syntes så mycket var för nog för att:
  1. Du har redan mörka ögonfransar
  2. Det är bara tänkt att den ska ge färg, det du tänkte dig var nog som det såg ut på bilden. Men det är en reklambild, det blir nästan aldrig likadant i verkligheten! Tjejen på förpackningen hade antagligen mascara på sig + att de har retuscherad bilden.

  • :kr

   Dessutom hade hon ganska mycket mer kompakta ögonfransar medans Lisa har mycket glesare :)

  • Julnissan

   Ja precis, det ser ju ut som att hon har eyeliner också. Det hjälper ju till att ”mörka” ner området och så ser fransarna en aning längre ut (enligt mig då).

 • Josefin

  Nej du gjorde säkert rätt. Tyckte dem blev väldigt svarta om man jämför med att göra det hos en frisör som jag gjorde, hon valde den mörkaste färgen men jag såg ingen större skillnad. Fransar kan inte bli så mycket svartare än så.

 • Foooer-4-Life

  Man kan ha fransförlängning (stav)
  Typ som extensions (stav) fast till ögonfransarna!:)

 • Elin Eriksson

  Jag har långa ögonfransar, cirka 1,5 cm men jag har ganska ljusbruna. Men jag avskyr mascara så jag skulle nog testa att gå till en salong istället, men minuset är ju att det blir dyrare också :(

 • Amelia

  Nästa gång du köper en sådan färg hade jag tagit en brun färg och färgat brynen, det är så mycket lättare att sminka sig med färgade bryn och färgar du fransarna med den bruna kommer dem också bli mörka. Resultatet tyckte jag blev bra iallafall! :)

 • Hawra

  På förebilden blev ja chockad ( stav ) trodde du hade mycke längre typ som efter bilden trodde jag var din förebild haha

 • Hawra

  Lisa man behöver färga flera gånger för bra resultat.
  En av mina vänner hade också färgat ögonfransarna.
  Hon behövde göra 2 gånger i veckan.
  Hon var också blond men hon fick svarta fransar.

  Detta kanske inte är så på din ögonfransfärg men tipsar bara!

  Lycka till om du ska göra detta❤️

 • Olivia Håkansson

  Min syrra färgade dom på en salong tipsar det mycket mer en när man gör det hemma hennes fransar blev mycket svartare än depend’s! plus att det är MYCKET SÄKRARE på salong!

  Länkar en bra Salong här———-> http://www.salongeffekt.com/oegon

 • Mina Gottfridsson

  har själv provat det funkade inte för mig heller

 • Ester

  Borde nog ha färgat på salong, men det blev ändå fint. ;)