haha, typical school life

Good-Quotes-On-School-Life

Stämmer det in på er?

43 kommentarer
Detta inlägget postades i: citat.
 • Sonya

  Aw först :)

 • Sofia

  Allt det där är a true story

 • Foooer-4-Life

  Haha så true!

 • cessi

  Så sant

 • Paris

  LISA! Jag såg på din Newdress-haul och har en liten fråga: Varför handlar du hos billiga asiatiska nätbutiker med FRUKTANSVÄRDA arbetsförhållanden?! Det finns SÅ många andra butiker med högre pris (och kvalité) där man ändå inte gör det för värre för barn och kvinnor i andra länder? I skuggan av dessa billiga nätbutiker sitter barn vid en symaskin och jobbar dag ut och dag in, får dålig mat, tjänar MINDRE än 1kr per plagg! Man har sett barn och kvinnor som bör ha klädnypor på ögonlocken för att inte somna! Det är hemskt! DU är en stor förebild för många unga tjejer…så snälla svara, varför gör du såhär?

  • Sofia

   Men hur i helete skulle hon vete detta skit ?!

   • Hawra

    Helete????!!

    • Nina

     Hawra du skriver alltid irriterande kommentarer som va?!!!!!asså det är !!!???? som gör folk förbannade och att du också måste bry dig om andras stavfel! Låt alla ha fel

     • Hawra

      Du sluta säger jag bara!!
      Säger du till folk att de får ha stavfel. Med mening jag menar om jag stavar fel (inte med mening då) då är ju inte det något farligt men jag sa det till sig så du kan till nästa gång,och förresten överreagerade du jag kämta (stav)

     • Nina

      Hej asså förlåt min kompis håller på med mitt konto här för att hon inte gillar att jag är en lisibell. Men ta inte illa upp!<3 Skulle aldrig skriva något sånt till någon!:)Hoppas du förstår!!<3 Vi lisibells har humor.xD <333

     • Hawra

      <333

     • Nina

      <333 Du verkar vara en toppentjej!<33

     • Hawra

      Du med !!

     • Nina

      Haha tackar!<<33

     • Hawra

      Ska vi hålla på så hela tiden hahahahaha

     • Nina

      Hahahahaha man vill ju svara:)

     • Hawra

      Ja du har rätt exakt så tänker jag

      ;) du värkar så go tjej asså

   • :P

    Antagligen för att folk har sagt det SÅ många gånger.

 • Sara

  Stämmer jättebra på mig!❤❤❤Jag kollar på alla dina vidios, läser alla dina inlägg på bloggen och kommenterar allt, är ett stort fan!❤Jag älskar hästar så jag skulle vilja att du gjorde fler videos i stallet, kanske en gång i månaden eller nåt. Hoppas du läser detta Lisa och du får ha det så bra!(din tröja är jättefin)❤Älskar dig ❤skulle bli överlycklig för svar❤ Hoppas alla som börjat skolan idag har haft en riktigt bra dag och alla andra också!

 • Anna

  Stämmer perfekt på mi gv hahaha

  • Sara

   Ett perfekt ”School life” haha

 • MENDNDN

  Hej, jag har varit inne på en youtube-kanal. Och det är en tjej som gillar att göra videos osv. Hon skulle bli jätte glad om ni kunde gå in och prenumerera på henne. Hon är en trevlig tjej som har en jätte bra humör. Hennes första video heter ”THE LIFE OF HANNAW”

 • Julia Tell Stockman

  Hej jag är själv svensk men startat en egen youtube kanal på engelska, visa ert stöd är ni snälla så blir jag glad! :D Tack Kram

  https://www.youtube.com/watch?v=6GGCQpdLSu0&list=UUW58ZhFeHs12nzMuUn2x_3A

  • Fashionn000

   Din youtube kanal är jätte bra du är så söt och duktig

 • Fashionn000

  Det är så sant

 • Selma

  Haha

 • Rawan

  Hej jag är en tjej på 13 år och fyller 14 år på feb. Men jag har hållit på med vdf ( VIDEOFYME) och gjort videos och jag har ett stort intresse för smink och då men jag orkar inte mer, jag har under 100 följare dör och jag har hållit på med det i 4 år ska jag sluta eller inte behöver verkligen din hjälp tack för svar i förväg ❤️

 • Alva

  Den stämmer inte alls på mig :3

 • Selma Anderson

  So true

 • Linnea

  Kan du snälla göra en uppdaterad ”skin care routine” och en ”shower routine”?

 • Tilda Svensson

  Skulle du vill göra en fitness routine? Skulle va jätte kul att se❤️

 • sahar

  lisa bry dig inte om dom som skriver elaka saker till dig dom är bara avensjuka på dig snälla sluta inte med youtube

 • Julia

  Min kompis har en ”Veckans blogg” tävling där alla som har en blogg kan vara med i! http://mobil.jennylorick.devote.se/

 • Viva

  Kan du göra en mixed it up challenge snälla??

  • Emilia

   Hon har redan gjort en. :)

   • Viva

    Ja men jag vill att hon ska göra en till

 • emelie

  exakt haha!
  nouw.com/iBeauty

 • Alva M

  Haha så sant

 • Alva M

  Kan du göra en uppdaterad ”mina parfymer och body mists”?

 • Viva

  Varför svarar du aldrig när jag skriver!!

  • isabell

   Hon kan inte svara på allas frågor

 • Viva

  Kan du göra en video på alla dina produkter från The Body Shop och Victoria’s Secret??

 • Amanda

  Speciellt det där med sockorna hittar aldrig likadana