Giveaway avslutad!

avslutadmodekungen

Idag avslutas giveawayn med tröjan, T-shirten, läppstiftet och läppglanset från modekungen.se som har hållit på i en vecka nu!

Vinnaren äääär… Somaya Meygag!!! Grattis, du får grejerna någon gång under veckan!

Tack till alla som varit med och tävlat<3

18 kommentarer
 • Selma Anderson

  Fan vad snäll du är Lisa

 • rihaam

  Gratis det käns som om hon var från Somalia hon heter ju somaya

 • Foooer-4-Life

  Grattis Somaya Meygag!

 • Alva M

  Grattis❤️

 • <3

  Alla kommer kommentera ”Äntligen någon som inte har ett svenskt namn”…

 • Mina Shabbaki

  Grattis Somaya! ❤️

 • Hawra

  Va jag ser inget läppglans är det inget naglack dedär

 • Sara

  Grattis!❤❤

 • Viva

  Det finns inget läppglans

 • Viva

  Grattis!

 • Milllliiiieee

  vi är sverige..Ni som skriver ‘varför är det bara svenskar som vinner.. Daaah vi är sverige!? Här bor det väll mäst svenskar..!!!? Lisa ska väll inte måsta dra en från utlandet bara för att ni är det??

 • Somaya

  Tack så hemskt mycket är så otroligt tacksam och såå glad♥♥♥:D

 • första gången

  Grattis!
  Misslisibell kan du inte göra en video med nattis lilly och om du har några fler bästisar?

 • Zeinab Idan KKGR

  GRATTIS SOMAYA HOPPAS DU BLIR GLAD:)

 • Saynab

  Yay grattis Somy <3

 • Yu Ping

  Min pappa beställde en sån tröja i XS ifrån modekungen.se såklart och vi valde express (2-5 dagar) i kassan och totalt kosta det ungefär 700kr och det var förra månaden i december, den har inte kommit än efter 1 månad, asså blir så sjukt arg om du får dina saker och när vi beställer därifrån får vi inte våra! Vi kan inte anmäla deras företag eller nåt som gör så att dom kan ge oss våran BESTÄLLNING! Jag har sökt runt och sett om folk också har haft problem och det har faktiskt dom! Vissa har fått efter Gud så många månader och vissa har inte fått dom alls! Om vi skriver tillbaka snart till deras så kallade ”support” så kommer dom kanske att svara ”åh vi har inte din beställning kvar, du får betala igen om du vill ha din beställning” ja eller nåt sånt! Vilken är Kanske att vi förlorar 700kr och det gör faktiskt nånting! Jag är arg och vi tror att vi har blivit lurade av den företagen så kallad webbshop! Våran familj är inte så så rika som dig om ni tror det men vi vill ha tillbaka våran pengar om vi inte skulle få det vi hade beställt! Ta inte illa upp att det här ör mot dig men vi behöver faktiskt hjälp och så från alla som kan hjälpa oss! /YuPing

 • Elin Eriksson

  Grattis❤️

 • http://www.profilexpress.se Robert

  Grattis Somaya!