Bars

Igår när jag var inne på Alexandra Bring’s blogg hittade jag detta receptet på nyttiga bars så jag testade det igårkväll.

Receptet från hennes blogg:

100 g kokosolja eller smör (OBS! Ej margarin)
100 g honung, agave eller 1,5 dl kokospalmsocker eller rårörsocker
150 g havregryn
50 g kokos (kan ersättas med havregryn eller hackade nötter)
50 g russin (kan uteslutas)
2 tsk kanel (kan uteslutas)

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda honung och fett och koka upp det. Blanda övriga ingridienser i en skål och häll ner i kastrullen. Bred ut i formen och grädda i ugnen i 25 minuter.

Jag tycker det blev väldigt gott men jag är inte superförtjust i kanel även om jag tog mindre en receptet. Men det var gott ändå och det är ett riktigt bra tips som snacks!!DSC00851 DSC00852 DSC00853

7 kommentarer
Detta inlägget postades i: recept.

7 kommentarer på “Bars”

 1. Emilia Gustavsson skriver:

  Åh vad gott det ser ut. Det måste jag testa någon gång :)

 2. Elin Eriksson skriver:

  Vi gjorde såna på hemkunskapen och det blev riktigt gott :)

 3. I simply want to say I am just very new to blogs and really liked you’re web blog. Most likely I’m going to bookmark your site . You absolutely come with awesome articles and reviews. Kudos for sharing your blog site.

 4. Oh my goodness! an amazing post dude. Thank you Nevertheless We are experiencing issue with ur rss . Do not know why Cannot register for it. Is there any person obtaining identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

 5. Julee Smetak skriver:

  you’re really a good webmaster. The site loading velocity is amazing. It sort of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterwork. you have performed a great process on this topic!

 6. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 7. Gisele skriver:

  Great post, thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *