Lördag

Hej på er! Just nu är jag påväg in till Stenungsund med syrran, ska köpa bland annat lite saker för en Lisa testar!
I torsdags fotade ju jag för en ny header men dom bilderna blev inte alls bra så idag har jag fotat nya på en annan plats bara. Jag har likadant smink, hår och kläder bara på att vi fotade på en annan plats helt enkelt. Jag tycker bilderna blev kanon och vi ska fixa med hedern när jag kommer hem.

Igår när jag kom hem från stalljouren tog jag en dusch och åt lite sedan kollade jag på det nyaste avsnittet av Vampire diaries och seriöst, det var helt episkt! Längtar ihjäl mig till nästa avsnitt kommer! Jag åt chips (sourcream) till det men jag blev helt rödflammig i ansiktet, det kliade, fläskläppar och jag började bita på tungan. Det har varit så att när jag äter andra chips så har jag plötsligt börjat bita massa på tungan men igår blev det värre en vanligt. Vi tror att jag är allergisk mot kryddorna i chipsen så vi ska prova olika chips och se vilka jag klarar av, sourcream går verkligen inte i alla fall!

Nu är jag framme i Stenungsund så vi hörs senare!

(null)

15 kommentarer

15 kommentarer på “Lördag”

 1. Saga Mattsson skriver:
 2. Camilla Hermosa skriver:

  Samma här

 3. Fashionista#lisibell skriver:

  Det är ditt ansikte som är episkt

 4. Filip Sandman skriver:

  Du är så snygg c: ♥

 5. Jenniey Love skriver:

  så sockersöt bild på dig. kramiz<3

 6. Jenny Strand skriver:

  Mmmmmmmmm chips

 7. Rejhane skriver:

  du är så fin Lisa(:

  1. Rejhane skriver:

   hoppas du och jag kan chatta

 8. Moa skriver:

  Stackars dig, chips som är så gott!

 9. Sara skriver:

  Vad tråkigt med chipsen, det som ärnså gott

 10. Elin Eriksson skriver:

  Lättsaltade, Grill, Dill och Gräslök är mina favoriter :) Alla från OLW :) Hoppas det blir bättre :) <3

 11. Elanna skriver:

  Jag äter inte chips nästan alls mår bara dåligt av chips å för mig blir det popcorn istället !

  1. josefine skriver:

   DET ÄRINTE bra att du inte kan äta chips.MEN det är bra men pocorn

 12. josefine skriver:

  tips på en mysig kväll
  bädda ner er i soffan är chips popcorn och se en bra film.om vaknar på morgonen så forsätt se filmen om den inte är slut,,OJ NI FÅR INTE GLÖMMA god mat ska man ha på lördagar.
  MVH
  STORA KARAMAR JAOSEFINE HEJ DÅ

 13. sweetelin skriver:

  fina saker du har köpt lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *