Hair nutrients!

För ett tag sedan skaffade jag Hair Nutrients vilket är kapslar med massa vitaminer för håret och huden. När jag såg dessa kapslar första gången dog jag typ, dom är stora och jag har alltid haft svårt att svälja tabletter. Jag kunde inte ens svälja en halv åksjuketablett men dessa kapslar som är mycket större är jättelätta att svälja. Utsidan på kapseln är gjord så att det ska vara lätt att svälja.

Jag tar en kapsel dagligen och jag har märkt skillnad. Mitt hår är mycket fräschare, fylligare, friskare och börjar bli längre! Hittills är jag supernöjd och ska fortsätta ta dessa kapslar, dock så är dom inte superbilliga men det finns mycket dyrare!

HÄR KAN NI HITTA DOM!hair-nutrients-72dpi

18 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

18 kommentarer på “Hair nutrients!”

 1. dundraren skriver:

  Oj verkar jättespännande! Jag ska kanske prova dessa tabletter men vet inte riktigt om jag vågar.. känns onaturligt på något sätt hehe.
  http://www.dundraren.blogg.se

 2. majaaa skriver:

  Ville bara tipsa om en superbra serie som jag verkligen älskar! Ghost whisperer finns på swefilmer och jag har sett om serien minst tre gånger, verkligen grym! :)

 3. Camilla Hermosa skriver:

  Kan du göra en hair rutin och en shower rutin

 4. bjorkstugansmadde skriver:

  Hej misslisibell eller Lisa. Jag har ett video förslag till dig kan snälla du göra. Thé yoga-Challenge. Och kan du snälla följa mig på instagram bjorkstugansmadde heter jag<3

 5. Jenny Strand skriver:

  Jag tar silica tabletter från active care. Kostar 40kr. Räcker i en månad. Har tagit typ 3-4 burkar. Jag har fått mycket längre hår av det. Fast mitt hår brukar ändå växa snabbt. Även starkare naglar o tror även min hy har fått mindre porer.

 6. matilda skriver:

  Kolla gärna in min blogg http://www.mathildaphotos.blogspot.se :)

 7. Elanna skriver:

  Jag har köpt från kicks en brun flaska olja till håret och tycker mitt hår är jätte friskare och mjukare av den :)

 8. Ebba Sandgren skriver:

  Du beskriver jätte bra om allt du lägger ut Lisa och det tycker jag är jätte bra

 9. fanny skriver:

  också använt dom.Dom är super bra

 10. Bunny skriver:

  Hej,Tipsar om filmen the maze runner som är baserad på en triologi skriven av James dashner

  1. Aaliyah skriver:

   Ja maze runner är superbra!

 11. aprettylittleliar skriver:

  jag käkar vitamintabletter från apoteket, dom innehåller alla vitaminer som finns i dem där tabletter plus typ allt annat som man kan behöva för immunförsvar osv :)

 12. emma skriver:

  God morgon lisa

 13. Dinah skriver:

  Haha asså man kan inte få håret att växa !! När ska folk inse??

 14. TIPSAREN! skriver:

  TIPS! när du ska svälja stora kapslar/tabletter; lägg kapseln i munnen, fyll med så mycket vatten som du brukar, och håll huvudet FRAMÅT, och sväj. dessa kapslar flyter, så det är mycket lättare om du håller ned huvudet framåt, än att hålla bak det som man gör med exempelvis alvedon.
  äter själv kapslar för hud och hår och detta är det BÄSTA tipset! trust me!

 15. Elin Eriksson skriver:

  Tipsar om filmen ”Annabelle” om du ännu inte sett den. Den är en skräckfilm som handlar om en 60-tals porslinsdocka som mördar folk. Den är sjukt spännande, lite läskig och rolig. Lite äcklig också haha :D

 16. Guest skriver:

  spännande =) själv köpte jag i dag silicea kapslar som är för , håret, naglar å hud =) ska bli kul å se om ja märker någon skillnad ^^

 17. emmekaramell skriver:

  spännande =) själv köpte jag i dag silicea som också är mot hår, hud , naglar , ska bli kul å se om ja märker någon skillnad sen ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *