Hair nutrients!

För ett tag sedan skaffade jag Hair Nutrients vilket är kapslar med massa vitaminer för håret och huden. När jag såg dessa kapslar första gången dog jag typ, dom är stora och jag har alltid haft svårt att svälja tabletter. Jag kunde inte ens svälja en halv åksjuketablett men dessa kapslar som är mycket större är jättelätta att svälja. Utsidan på kapseln är gjord så att det ska vara lätt att svälja.

Jag tar en kapsel dagligen och jag har märkt skillnad. Mitt hår är mycket fräschare, fylligare, friskare och börjar bli längre! Hittills är jag supernöjd och ska fortsätta ta dessa kapslar, dock så är dom inte superbilliga men det finns mycket dyrare!

HÄR KAN NI HITTA DOM!hair-nutrients-72dpi

809 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *