BARS

Jag har gjort bars en gång innan men då var det kanelsmak och idag gjorde jag nya fast med kakao. Dessa bars är inte så söta men jag gillar det!

Recept:

1 dl mjölk

4 dl havregryn

0,5 dl honung

0,75 dl kakao

Tillagning:

 1. Häll i alla ingredienser i en bunke.
 2. Blanda ihop allt.
 3. Lägg smeten på ett bakplåtspapper och platta ut.
 4. Ställ i kylen så att den stelnar lite.
 5. Skär ner till små bars och paketera in i aluminiumfolie, det gör det lättare att ta med sig bars när man ska någonstans!

DSC00901

DSC00902 DSC00904 DSC00905 DSC00906

69 kommentarer
Detta inlägget postades i: recept.

69 kommentarer på “BARS”

 1. Sofia skriver:

  ser gott ut

 2. :P skriver:

  Du kanske ska berätta vart du fått receptet ifrån? Väldigt uppenbart att du tagit det från WilmasBeauty ;)))

  1. Y Sweetwood skriver:

   Lisa har inget jordnötssmör i som Wilma hade, sedanså finn receptet på andra sidor på nätet och i kokbäcker..

   1. :P skriver:

    Men om hon inte tagit det från Wilma så kan hon ju bara länka sidan hon tog det ifrån? Svårare än så är det ju inte.

 3. Stina skriver:

  har inte WilmasBeauty lagt ut en video med exakt samma recept????

  1. Y Sweetwood skriver:

   Nope, Lisa hade inget jordnötssmör i och Lisa har nog inte fått det från Wilma

 4. fluffboll skriver:

  Inte alls så att Wilma la ut en video med exakt samma bars igår eller något, nej nej :)

  1. Y Sweetwood skriver:

   Lisa kanske inte fick receptet från Wilma, och Lisa hade inget jordnötssmör och det hade Wilma! :)

   1. fluffboll skriver:

    Men tror dock inte att det var en slump att Lisa la ut nästan exakt samma sak som Wilma typ en dag efter :)
    Jag gillar Lisa annars så ta inte detta som att jag hatar henne.

 5. irma goletic skriver:

  Kommer det video längtar

 6. Heippan skriver:

  Ser kanon ut!

  ha en bra söndag!

  http://www.heippura.blogg.se

 7. Jessica skriver:

  Blir gott att ha i jordnötsmör i också:)

 8. Alva Lorentzon skriver:

  hur länge ska det va i kylskåpet typ?? ♥

 9. Sara skriver:

  Du kan ju skriva ”Cred: Wilmasbeauty” eller nåt..

  1. Ellen skriver:

   Hon har inte fått det från henne…

  2. Y Sweetwood skriver:

   Lisa kanskek inte fick det från Wilma och att Lisa hade inget jordnötssmör och det hade Wilma! :)

  3. Foooer-4-Life skriver:

   Det kan vara så att Lisa sökte på Bars och även Wilma gjorde det och dem fick upp samma recept men om Lisa sett det hos Wilma borde hon ge cred

  4. Camilla Hermosa skriver:

   Tänk om att Wilma inte gjorde det. Tänk om dem läste samma bok

 10. Mina Shabbaki skriver:

  Vad är Bars?

  1. Sara skriver:

   Det hon visar på bilden, typ snaks kaka… Vill du se hur man gör dom, gå in på WilmasBeautys YouTube sida

 11. Sara skriver:

  Måste prova Bars!

 12. Moa skriver:

  Kan alla bara sluta tjata om att Wilma lagt ut en video med samma recept. Slår vad om att hon också ”tagit” det från något annan. Att härmas är inte dåligt, det är bra. Plus att om jag var Wilma skulle jag tycka att det vr kul att nån ville prova receptet

 13. Moa skriver:

  Jag tycker dem ser jätegoda ut! Måste prova!

 14. Annie skriver:

  Du kanske ska ge Wilma cred..

  1. Ellen skriver:

   Hon har inte fått det från Wilma…..

  2. Y Sweetwood skriver:

   Lisa ksk inte fick det från Wilma.. Plus att Lisa hade inget jordnötssmör och det hade Wilma! :)

  3. Foooer-4-Life skriver:

   Det kan vara så att Lisa sökte på Bars och även Wilma gjorde det och dem fick upp samma recept men om hon sett det hos Wilma borde hon ge cred:)

  4. Alva Lorentzon skriver:

   Dem har inte samma recept, Lisa har inte jordnötssmör och sirap, det har Wilma!!

 15. Felicia skriver:

  Hej!! Ursäkta haha, men detta var ju Wilmas video? Absolut så får du tipsa från din blogg men kanske du borde ge Wilma lite respons? I mina ögon så blir jag lite irriterad att man inte ens kan tipsa den då eller säga vart tipset kom ifrån.

  1. Ellen skriver:

   Tänk om hon inte fått det där ifrån då? Wilma har kanske fått det från någon annan stans där även Lisa fått det ifrån…. Du vet ingenting så du ska inte komma här och tro att du e nått…

   1. Ida skriver:

    Fast det va ju inte ens Wilma som hittade på dom, hon har ju också tagit receptet någonstans fattar ni väl haha. Vad spelar det för roll ens? Orka…’

  2. Y Sweetwood skriver:

   Lisa hade inget jordnötssmör och det hade Wilma! :)

   1. Lowa skriver:

    fast hon kan ju tagit bort det bara för att inte kopiera receptet rakt av. Och det är konstigt att Wilma läger upp videon och någon dag efter så gör lisa det… alltså orkar ej. Men det är så att säga ”inspiration” som lisa får..loooooool ._.

    1. Felicia skriver:

     Fast det där kan man inte riktigt kalla för inspo. Jag menar haha visa att man kan stå upp för att göra som andra. Nu säger jag inte att jag ogillar Lisa men typ som de här Bars. Varför inte bara säga ”Jag såg det här hos Wilmasbeauty, länk här nere.”

  3. Foooer-4-Life skriver:

   Det kan vara så att Lisa sökte på Bars och även Wilma gjorde det och dem fick upp samma recept men om hon sett det hos Wilma borde hon ge cred

  4. patricia molodoviano skriver:

   Håller med dig 100%

  5. Lowa skriver:

   håller med dig. ändå rätt respektlöst när hon ändå är så stor inom internet…’.-

 16. matilda skriver:

  Provat också sååå goda:) kolla gärna in min blogg http://www.mathildaphotos.blogspot.se

 17. Foooer-4-Life skriver:

  Gott ser det ut:):)

 18. bästa misslisibell skriver:

  Det är inte samma recept som Wilmasbeauty har. Lisa har inget jordnötssmör eller sirap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. Camilla Hermosa skriver:

  Asså jag fattar inte vad bars är???

  1. Julnissan skriver:

   En ”bar” kan vara t.ex. en Mars-chokladkaka, alltså typ en större bit av något men som ändå är i ”bit-storlek” (som en kaka). Du kan söka på proteinbar på Google Bilder så fattar du nog bättre, men hoppas att min förklaring hjälpte lite i alla fall :-)

   1. Camilla Hermosa skriver:

    Ok tack

 20. Lovisa skriver:

  kan du göra en vido i din skola nån gång hela dan

 21. Y Sweetwood skriver:

  Jag brukar även bre på ett tunt tunt lager med mörk choklad, jag tycker det blir godare då! ( gjort detta många gånger innan ) :-)

 22. becstin❤️ skriver:

  Host* wilmasbeauty lite cred eller även om hon inte gjorde med jordnötssmör hon kanske tycker om det eller för att det inte skulle var direkt kopierat

  1. Y Sweetwood skriver:

   Lisa ksk inte hittade de hos wilma..

   1. becstin❤️ skriver:

    Men om man söker på bars kommer inget i närheten av detta receptet upp och om man klickar på videos kommer vilmas så hadee vill bara att folk ska veta att det är snällt att faktiskt ge cred och kanske tipsa om videon thats all

   2. Lowa skriver:

    men de är ju isåfall lite konstigt om hon inte gjorde de. För Wilmasbeauty la upp videon för 2 dagar sedan. och nu kommer lisa och lägger upp det. hmmmmm vad konstigt att de läger upp samma sak med bara 2 dagars mellanrum.. :’))) alltså looool

 23. Elin Eriksson skriver:

  Mums, de ser verkligen goda ut!

 24. emma skriver:

  Bars var är det

 25. aprettylittleliar skriver:

  men vem bryr sig om hon la upp samma recept? dom var ändå inte goda ahahha

 26. I would like to express appreciation to the writer just for rescuing me from this crisis. Because of checking throughout the internet and obtaining solutions that were not productive, I assumed my entire life was well over. Being alive without the solutions to the difficulties you’ve resolved as a result of your good report is a critical case, as well as the ones that might have in a negative way damaged my entire career if I hadn’t discovered the blog. Your own training and kindness in touching all the things was invaluable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come upon such a step like this. I can also now relish my future. Thank you so much for the expert and sensible guide. I won’t think twice to suggest your web site to anyone who ought to have support about this problem.

 27. ultra boost 3.0 skriver:

  I simply desired to appreciate you yet again. I am not sure the things I would’ve made to happen in the absence of the type of creative concepts discussed by you on such a area of interest. It was before a real hard setting for me personally, but spending time with your skilled fashion you processed the issue made me to cry with contentment. I’m grateful for this information and as well , sincerely hope you realize what a great job you have been carrying out educating people today using your web page. I’m certain you’ve never got to know any of us.

 28. yeezys skriver:

  My wife and i have been so joyful when Albert could finish up his homework with the precious recommendations he received from your very own web page. It is now and again perplexing just to always be freely giving information that many many people have been making money from. Therefore we know we now have the website owner to appreciate because of that. These explanations you have made, the simple web site menu, the relationships you make it possible to instill – it’s got mostly astonishing, and it’s really facilitating our son in addition to our family know that that topic is pleasurable, and that’s really indispensable. Thank you for the whole lot!

 29. curry 5 skriver:

  Thank you a lot for providing individuals with an exceptionally nice opportunity to read in detail from here. It is usually so awesome plus stuffed with a great time for me personally and my office co-workers to search your site particularly thrice in one week to read the newest stuff you have got. And indeed, I am just usually astounded considering the exceptional advice served by you. Certain two tips on this page are undoubtedly the most impressive I’ve ever had.

 30. I in addition to my guys appeared to be looking at the great guidelines located on your site and immediately developed an awful suspicion I had not thanked the web blog owner for those tips. My guys were definitely absolutely very interested to see them and have in effect surely been making the most of them. We appreciate you truly being simply helpful and also for obtaining certain extraordinary areas millions of individuals are really eager to understand about. My very own sincere regret for not saying thanks to sooner.

 31. I simply wished to thank you so much yet again. I’m not certain what I would’ve tried without the type of techniques shared by you about such a problem. It was before an absolute daunting situation for me, nevertheless spending time with this professional way you solved the issue forced me to weep with contentment. I’m just happy for this help and then trust you recognize what a great job that you are putting in training most people via your blog. I’m certain you haven’t got to know any of us.

 32. mlb jerseys skriver:

  My wife and i ended up being very delighted that Louis could complete his studies through the entire precious recommendations he received when using the web pages. It is now and again perplexing just to find yourself releasing information and facts men and women have been making money from. And we also fully grasp we’ve got the website owner to appreciate for that. Most of the illustrations you have made, the straightforward web site navigation, the friendships you can give support to foster – it’s most extraordinary, and it’s facilitating our son in addition to the family consider that the content is satisfying, which is certainly especially important. Thank you for the whole lot!

 33. hermes belt skriver:

  I would like to express my appreciation to the writer just for bailing me out of this type of instance. After surfing around through the world wide web and getting opinions that were not pleasant, I thought my life was well over. Living without the approaches to the issues you’ve fixed by way of your good article content is a crucial case, and those which could have adversely damaged my entire career if I had not noticed your web site. Your main training and kindness in playing with every item was tremendous. I’m not sure what I would’ve done if I had not discovered such a stuff like this. I can also at this moment look forward to my future. Thanks for your time so much for your skilled and results-oriented guide. I won’t hesitate to propose your blog post to anyone who will need guidelines about this matter.

 34. yeezy boost 350 skriver:

  My husband and i were really fortunate Ervin managed to conclude his survey by way of the precious recommendations he was given through the site. It is now and again perplexing just to find yourself freely giving helpful tips which people might have been making money from. We really already know we’ve got you to be grateful to because of that. The main illustrations you made, the easy site navigation, the relationships your site help to create – it’s all extraordinary, and it’s helping our son in addition to us understand the content is exciting, which is pretty serious. Thanks for the whole lot!

 35. I want to express appreciation to the writer just for rescuing me from this matter. Right after surfing throughout the world wide web and meeting tips that were not powerful, I believed my entire life was well over. Being alive devoid of the solutions to the issues you’ve solved by means of your article is a crucial case, and ones that might have in a negative way affected my career if I hadn’t noticed your web page. Your primary talents and kindness in playing with all the details was priceless. I am not sure what I would’ve done if I had not come across such a solution like this. I am able to at this point look forward to my future. Thanks very much for this high quality and results-oriented guide. I won’t think twice to propose your blog to any individual who needs guide about this subject.

 36. Thank you for your entire hard work on this site. My mother really likes going through investigation and it’s really simple to grasp why. We all hear all about the lively manner you provide simple ideas via the web site and as well recommend participation from some other people on the issue then our own princess is understanding so much. Have fun with the remaining portion of the new year. Your doing a remarkable job.

 37. nike foamposite skriver:

  My spouse and i have been so delighted when Peter managed to do his basic research from your precious recommendations he gained when using the weblog. It’s not at all simplistic to just find yourself releasing tactics which many people might have been trying to sell. And we also consider we’ve got the website owner to thank because of that. The main explanations you made, the easy site menu, the relationships you give support to foster – it’s many extraordinary, and it’s helping our son in addition to the family reason why this content is exciting, and that is really important. Thanks for everything!

 38. yeezy boost 350 skriver:

  I am commenting to let you know what a impressive discovery my daughter gained viewing the blog. She mastered so many things, which include what it is like to possess a very effective coaching mindset to get a number of people without hassle understand a number of advanced subject areas. You truly did more than our desires. I appreciate you for displaying such good, healthy, explanatory and also cool guidance on the topic to Lizeth.

 39. I and also my pals appeared to be going through the great solutions located on your web blog then quickly came up with a horrible suspicion I had not thanked the website owner for those secrets. These women are already as a result joyful to learn all of them and have extremely been making the most of these things. Appreciate your truly being well kind and also for selecting varieties of decent issues most people are really desperate to know about. My very own honest regret for not saying thanks to sooner.

 40. try this skriver:

  I just want to say I am just beginner to blogging and site-building and certainly liked you’re blog site. Probably I’m going to bookmark your blog . You certainly have exceptional stories. Cheers for revealing your web page.

 41. Spot lets start work on this write-up, I really think this fabulous website wants a great deal more consideration. I’ll oftimes be once more to learn to read much more, many thanks that information.

 42. There is obviously a lot to realize about this. I believe you made various good points in features also.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *