Mår mycket bättre!

Hej på er, onsdag idag! Lite kul att jag skriver vilken dag det är men asså det vet ni ju redan haha. Tycker det är en bra början på ett inlägg om min dag!

Men idag hade jag svenska, SO, idrott och sist två timmar NO. På svenskan skrev jag klart min deckare, på SO’n pratade läraren mest och gick igenom en keynote, på idrotten spelade vi handboll och på NO’n håller vi på med biologi. Jag mår så mycket bättre idag, ni vet ju att jag hade en dålig dag igår men två speciella personer gjorde min dag så bra idag. Såklart var det flera också men ni fattar nog, dom två var jag mest med.

Idag ska ni få två videos också, hoppas ni kommer gilla dom! I går kväll började jag och syrran se på Sherlock, hon har redan sett de säsonger som kommit ut men vi påbörjade första avsnittet rätt sent på kvällen men det var riktigt bra så vi ska se klart det ikväll!

56 kommentarer