Fredag!

Yes, nu är det fredag! Jag sitter på bussen till stallet och vi har stalljour idag. Mamma ska hämta oss idag vid stallet för vi ska åka och handla sedan. Vi brukar alltid åka bussen från stallet på kvällen så det är skönt att vi slipper skynda oss till bussen för att hinna med den idag.

Det är jätteskönt för vi har studiedag på måndag! Och vi hade en engelskaupgift som skulle in då men den har flyttats till fredag eftersom vi har studiedag.

Skoldagen gick bra. Lektionerna var inte superroligt men det funkade liksom. På rasterna pratade en del om den bilden på en klänning som är väldigt populär nu på instagram. Vissa ser typ vit & guld och andra blå & svart eller någon annan nyans. Jag såg på en bild vit & guld men resten blå & svart. Vad ser ni för färg?104 kommentarer

104 kommentarer på “Fredag!”

 1. Pll fan skriver:

  Jag ser guld o vit

 2. linnea skriver:

  Den e blå och svart (gå in på omtalat.se så ser ni) och jag såg den som blå och svart.
  Å jag fick sportlov idag nån mer som fick det? :)

  1. Lena<3 skriver:

   Blå och svart<3 Mörk blå och kolsvart var rätt, alltså blå och svart :D

 3. julia skriver:

  Jag ser helt klart guld och vit

 4. Amanda skriver:

  Blå och svart, men på en anan bild med samma kläning såg jag vit och guld

 5. Jessica skriver:

  Blå och svart. Fattqr inte hur man kan få den till vit haha. Fast guld kan jag ändå se

 6. Linnea Grenemark skriver:

  Blå och svart

 7. detdu skriver:

  Nej, det är populärt på TWITTER

  1. Jessica skriver:

   True, tredjevärldskriget där haha

 8. Hedda skriver:

  Jag ser guld och vit

 9. Sanne skriver:

  Vit och guld ofc

 10. Natalie skriver:

  Jag har också studiedag på måndag! :D

 11. Natalie skriver:

  guld och vit :)

  1. Hawra skriver:

   Ser du så hela tiden jag ser bara guld och vit är det något fel på våra hjärnor?

 12. JessicaMaynard ♥ skriver:

  Guld och vit

 13. Ebba skriver:

  Guld o vit!!

 14. Emmajbn skriver:

  Guld och vit

 15. Linnea skriver:

  Blå och olivgrön

 16. Isabella Rönni skriver:

  Vit & guld… Och har en ”vän” som trackar mig som fan för de…. Bara för hon ser blå & svart

 17. Fashionn000 skriver:

  Vi pratade också om den idag jag ser blå & svart men min kompis ser vit & guld jag fattar ingen ting

  1. Olivia Håkansson skriver:

   Samma här fast min syster ser vit o guld

 18. Olivia Håkansson skriver:

  Svart och lila/blå☺

 19. Anna Isberg skriver:

  Asså hur kan vissa få det till guld och vit när det är svart och blå?

 20. Sandra Nilsson skriver:

  Jag ser svart och blå. Fattar inte hur vissa kan se den som vit och guld och vissa kan ju se den i både och.

 21. Pll fan skriver:

  Är de bara jag eller ändrade bilden färger när Lisa la ut inlägget såg jag vit o guld nu ser jag blå o svart Hahaha de här jätte konstigt ???

  1. sara skriver:

   Jag såg också först guld och vit sen blå och svart.

   1. Emmajbn skriver:

    Jag med

   2. Pll fan skriver:

    Ja fattar nt hur?!?

  2. julia skriver:

   Mmm så var det till mig också först såg jag helt klart att den var vit och gula men nu kan jag se att den är blå och svart

 22. lollypop skriver:

  Han som lagade klänningen sa att färgen är blå och svart. Men på denna bilden du la ut nu är den vit och guld

 23. lollypop skriver:

  och nu är den blå och svart

 24. Cornelia Öhman skriver:

  Vit och guld

 25. lollypop skriver:

  Om man har lite ljus blir den blå och svart, och om man har mycket ljus så blir den till vit och guld<333

 26. erica skriver:

  omggggg först såg jag vit guld och sen blå svart :o

 27. Emelie Cederhag skriver:

  Jag såg vit och guld men lite blått :)

 28. Selma skriver:

  Hej Bästa Lisa! Jag har en idé på en video, skulle du inte kunna göra en video när du använder typ lite mer vågade färger tex från videon när du vart överraskad med ett paket från craycray. Då fick du ju färgglada ögonskuggor och kanske använda ett lime crime läppstift för vem vet det kan bli snyggt.? Tack på förhand <3

  1. Caroline Carlqvist skriver:

   Ja! Det hade varit riktigt kul :D

 29. Hawra skriver:

  Bara jag som ser vitt och guld hela tiden!!?!

 30. Ida Gradin skriver:

  Jag ser vit och guld hela tiden

  1. Jnjtfh skriver:

   Samma här

 31. matilda skriver:

  Hahah shhit va läskigt:) för mig är den vit och guld http://www.mathildaphotos.blogspot.se

  1. Hawra skriver:

   EXAKT SÅ TÄNKER JAG JAG SER OCKSÅ VITT OCH GULD

 32. Camilla Hermosa skriver:

  svart och blå men efter en stund tyckte jag vit och guld men inte nu nu tycker jag svart och blå

 33. Camilla Hermosa skriver:

  svart och blå är rätt

 34. lina skriver:

  jag kollade på den när jag läste inlägget, och då var den vit och guld, men sedan kollade jag på den igen och då var den blå och svart!!!!!!!!!????????????

  1. Melissa skriver:

   Samma här!

  2. Lovisa öst skriver:

   Samma här!

 35. Zeinab Idan KKGR skriver:

  DE RÄTTA SVARTET ÄR SVART O BLÅ HAN SA DET SJÄLV

  1. Nora skriver:

   Hej hur gammal är du

   1. Zeinab Idan KKGR skriver:

    jag e 13 råka skriva fel hahaha

 36. Caroline Carlqvist skriver:

  Jag ser Vit Och Guld haha

 37. Jnjtfh skriver:

  Var ser ni svart och blå jag ser vit och guld på alla bilder

  1. Camilla Hermosa skriver:

   svart och blå är rätt

 38. LIFEBYSELENA skriver:

  Hur kan vissa se svart och blått, jag ser vitt och guld, love u Lisa sluta aldrig och då menar jag de aldrig me de du gör hehe // Stora kramar från Nordens största Selena Gomez blogg theselenagomez.blogg.se ❤ ❤

  1. Jessica skriver:

   Fattar inte hur man kan se vitt haha

  2. Tramy Vu skriver:

   Jag ser guld och blå iallafal. Vet inte hur du kan se vit ;)

 39. Lina hind skriver:

  Fin

 40. Nora skriver:

  Det är blå och svart för det kan bero på ljuset tror jag

 41. Saga skriver:

  Blå/vit och guld/gul

 42. viktoria skriver:

  Såg svart och blå innan! Nu set jag guld och vit Whaaaat?

 43. kristina daoud skriver:

  såg det som guld o vit/ljus blå i skolan, och hemma såg jag det som svart o blå, och nu ser jag det som guld o vit…. hmm förresten vet någon vart man köper klänningen? den verkar ju grym :D

 44. Elsa Nordell skriver:

  Den är egentligen svart och blå, klänningen tillverkas inte ens i vit och guld. Men jag tror det har något med färgblindhet att göra

  1. 1q2w3e skriver:

   Det har inget med färgblindhet att göra, det är vitbalansen. Om du vill ha en förklaring= http://www.expressen.se/omtalat/nu-kan-ni-sluta-tjafsa–darfor-ser-ni-olika-farger-pa-den-dar-klanningen/

 45. gloria skriver:

  Ljusblå och guld

 46. lovisa skriver:

  Jag ser ljusblå och guldbrun haha

  1. Star Bell skriver:

   Jag med!

 47. Elin Erlandsson skriver:

  Jag ser den som blå och svart just nu, men det har ändras hela tiden. Jag tror att det är för att när man tittar in i något ljust llänge så blir klänningen vit och sedan när man tittar på något mörkt länge så blir den blå. Det blir så iallafall för mig! :)

 48. Rozza skriver:

  om du har datorn framför dig, vänd den så du ser bilden vid sidan och då är den ljus blå och svart.

 49. Michaela skriver:

  den är blå och svárt :) checka gärna in min blogg >>>>> lifewithmickiz.blogg.se

 50. Emmis skriver:

  Olika, ibland blå svart och ibland vid guld. På denna vit guld men nu ser jag den som blå svart!… Mystical!

 51. Take me away skriver:

  Den är blå och svart original googla på det om ni inte tror ( jag ser blå och svart) har och göra med hur olika människor ser olika färger och sen är det ljuset på bilden som gör att dne ser ljusar ut än vad den egentligen är.

  1. Miss21 skriver:

   nej, det är en färg som är mittemellan vit och blå, och guld och svart, Jaa, klänningen är blå, men det har inte att göra med att människor ser olika färger. För vissa, t.ex. jag, har sett den i båda färgerna. Det handlar bara om hur hjärnan tolkar färgerna på bilden. Ögonen ser rätta färgerna men hjärnan vet inte ibland om den ska tolka det som vitt eller blått.

 52. Thea <3 skriver:

  Det beror ju typ på villket ljus den står i

 53. fanyy skriver:

  Jag ser guld och vitt

 54. caisa_01 skriver:

  SNÄLLA FLER HÄSTVIDEOS!!!!!!!!!!

 55. LifeGoodies skriver:

  Hej! Klänningen ändrar färg i olika ljus<3

 56. 2003Elle skriver:

  Kan du göra en haul om du köper något?

 57. Hedda skriver:

  Jag ser guld och vit, helt klart! Men på Lajkat.se finns det fler bilder som har samma effekt. Kolla in http://lajkat.aftonbladet.se/11-optiska-illusioner-du-inte-kommer-kunna-sluta-titta-pa/
  Jag fattar ingenting om de där bilderna!

  Fler roliga bildet på min blogg, http://classias.blogg.se

 58. LISA skriver:

  Guld och vitt /love you lisa♡♥

 59. Elin Eriksson skriver:

  Blå och gul!

 60. Isabella ^^ skriver:

  blå och guld

 61. majken skriver:

  på någon bild såg jag blå och svart men på den här ser jag vit och guld. men om man kisar på den här ser den blå och svart ut tkr jag!

 62. Ellen skriver:

  blå & svart

 63. Elanna skriver:

  ljusblå och guld

 64. Elanna skriver:

  Jag kan hålla min laptop så den blir blå och svart på bilden som jag tyckte först var ljusblå och guld.

 65. Towe Wittgren skriver:

  Första gången jag tittade var den guld och vit, men nu är den blå och svart

 66. Louise skriver:

  Jag tycker den ser ut att vara blå och svart ;)

 67. Misslisibellgillare skriver:

  Jag tycker den är vit och guld!!

 68. Alice Westberg skriver:

  Jag tycker att den är blå och svart!

  https://alicegymnast.wordpress.com/

 69. Klara skriver:

  Jag ser vit & guld, min mamma ser silver & guld, min brorsa ser brun & lila och min pappa ser blått och svart

 70. Melissa Juntti skriver:

  jag tycker att den är vit och svart

 71. Melissa Juntti skriver:

  jag menade vit och guldig

 72. Filippa skriver:

  Blå och Svart!<3

 73. neabeatea skriver:

  marinblå och svart.

 74. Amelia skriver:

  blå & svart

 75. Sofia skriver:

  vit och guld

 76. click resources skriver:

  I simply want to say I am just beginner to weblog and seriously liked your web-site. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You definitely come with very good articles. Thanks a lot for sharing your webpage.

 77. After city whatever of your blogposts I staleness say i constitute this fact one to mostly be top snick. I hump a weblog also and want to repost a few shear of your articles on my own journal tract. Should it be alright if I use this as longish I own write your web journal or make a inward unite to your article I procured the snippet from? If not I see and could not do it without having your acceptance . I hit assemblage marked this article to sound and zynga chronicle willful for testimonial. Anyway appreciate it either way!

 78. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *