Göteborg here I come

Hej och godmorgon till er som kanske precis vaknat! Jag vaknade rätt tidigt idag och sitter nu på bussen till Göteborg. Jag ska på Göteborg horse show men vi kommer inte titta på något utan bara vara på mässan. Jag hoppas verkligen på att jag får träffa er om någon av er ska dit. Om ni ser mig får ni jättehjärna komma fram, tycker alltid att det är lika kul att få träffa följare! Jag kommunicerar annars med er via nätet och just därför är det så roligt att få träffa er i verklig person liksom :)

21 kommentarer

21 kommentarer på “Göteborg here I come”

 1. Selma skriver:

  Har du byt plats på nåt i rummet?

  1. Hedda skriver:

   Nej men bilden är spegelvänd:)

 2. Isabelle skriver:

  ❤️

 3. Emilia skriver:

  Gärna*

 4. Annie skriver:

  Det stavas jättegärna. Annars så tror man att du menar en jättestor hjärna (en sån man har i huvudet)

 5. Mellan skriver:

  Inte för att vara sån men ibland känns det som att du vill att alla skall se att du är känd, för att du vill att de ska komma fram?.. inget elakt ment det bara flög upp i huvudet.. annars är du en jättefin tjej som jag ser upp till :D

 6. Willma skriver:

  Snygg bild Lisa!

 7. Willma skriver:

  Jag älskar dig kollar på dig varge dag hoppas vi ses non dag!

 8. Elin Eriksson skriver:

  Ha det så roligt! :)

 9. Olivia Håkansson skriver:

  Min kompis är där ska ringa/messa henne att du är där!<3

 10. Hedda skriver:

  Ha det bäst där!

  Kolla gärna in min blogg, http://classias.blogg.se Där lägger jag upp en massa boktips, foton och annat kul.

 11. Nora skriver:

  Kan du göra en vlogg när du ska åka till Göteborg någon gång snälla snälla lisa

 12. irma goletic skriver:

  Kommer det nån video

 13. Elanna skriver:

  Någon som vet om misslisibell vet att hon har blivit taggad av bea att göra TMI challens med någon.

 14. Sara skriver:

  Svarar du på mejl du får på misslissibell@gmail.com? För jag har skickat ett mejl till dig där

 15. Tilda H skriver:

  Tack för en bra blogg och för all inspiration. Kram Tilda

  http://tildahs.blogspot.se/

 16. Hedda skriver:

  Hej Lisa! Om du kollade in på min blogg, http://classias.blogg.se så skulle jag bli jätteglad! Du ÄGER!

 17. matilda skriver:

  Hej :) kolla gärna in min blogg http://www.mathildaphotos.blogspot.se

 18. Emma skriver:

  Kommer det en Haul på vad du köpte?!❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *