Göteborg here I come

Hej och godmorgon till er som kanske precis vaknat! Jag vaknade rätt tidigt idag och sitter nu på bussen till Göteborg. Jag ska på Göteborg horse show men vi kommer inte titta på något utan bara vara på mässan. Jag hoppas verkligen på att jag får träffa er om någon av er ska dit. Om ni ser mig får ni jättehjärna komma fram, tycker alltid att det är lika kul att få träffa följare! Jag kommunicerar annars med er via nätet och just därför är det så roligt att få träffa er i verklig person liksom :)

24 kommentarer

24 kommentarer på “Göteborg here I come”

 1. Selma skriver:

  Har du byt plats på nåt i rummet?

  1. Hedda skriver:

   Nej men bilden är spegelvänd:)

 2. Isabelle skriver:

  ❤️

 3. Emilia skriver:

  Gärna*

 4. Annie skriver:

  Det stavas jättegärna. Annars så tror man att du menar en jättestor hjärna (en sån man har i huvudet)

 5. Mellan skriver:

  Inte för att vara sån men ibland känns det som att du vill att alla skall se att du är känd, för att du vill att de ska komma fram?.. inget elakt ment det bara flög upp i huvudet.. annars är du en jättefin tjej som jag ser upp till :D

 6. Willma skriver:

  Snygg bild Lisa!

 7. Willma skriver:

  Jag älskar dig kollar på dig varge dag hoppas vi ses non dag!

 8. Elin Eriksson skriver:

  Ha det så roligt! :)

 9. Olivia Håkansson skriver:

  Min kompis är där ska ringa/messa henne att du är där!<3

 10. Hedda skriver:

  Ha det bäst där!

  Kolla gärna in min blogg, http://classias.blogg.se Där lägger jag upp en massa boktips, foton och annat kul.

 11. Nora skriver:

  Kan du göra en vlogg när du ska åka till Göteborg någon gång snälla snälla lisa

 12. irma goletic skriver:

  Kommer det nån video

 13. Elanna skriver:

  Någon som vet om misslisibell vet att hon har blivit taggad av bea att göra TMI challens med någon.

 14. Sara skriver:

  Svarar du på mejl du får på misslissibell@gmail.com? För jag har skickat ett mejl till dig där

 15. Tilda H skriver:

  Tack för en bra blogg och för all inspiration. Kram Tilda

  http://tildahs.blogspot.se/

 16. Hedda skriver:

  Hej Lisa! Om du kollade in på min blogg, http://classias.blogg.se så skulle jag bli jätteglad! Du ÄGER!

 17. matilda skriver:

  Hej :) kolla gärna in min blogg http://www.mathildaphotos.blogspot.se

 18. Emma skriver:

  Kommer det en Haul på vad du köpte?!❤️❤️

 19. I just want to mention I’m all new to blogs and honestly savored you’re website. Very likely I’m going to bookmark your blog post . You actually come with superb article content. Bless you for sharing with us your website.

 20. Hmm it appears like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any recommendations for newbie blog writers? I’d really appreciate it.

 21. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *