• Sara

  <3

 • Sara

  Du hade inte behövt radera min kommentar. Jag sa bara vad jag tyckte!! :D

  • Lars

   Vad menar du?

  • ajna

   Raderade Lisa?

   • Sara

    Ja :(

    • ajna

     Ojdå men vad skrev du?:)

     • Sara

      Jag sa: Du säger alltid ny vecka med massa nya möjligheter, snälla det är störande och lite jobbigt att du säger det varje vecka, detta är absolut inget hat :) Så sa jag!! <3

     • ajna

      Oj jag förstår inte hur hon tog det här illa. Men det var ju inte hat. Hon kanske råkade:)<33

  • Tytti Virtanen

   Direkt man skriver någon som Lisa inte håller med om eller något åt det hållet raderar kommentaren

 • Camilla Hermosa

  jag är jätte dålig på engelska så jag vet inte vad det betyder… kan någon översätta

  • Julia

   Människor förändras. Känslor flödar. Älskare glider. Vänner lämnar. Vänner blir till fiender. Älskade blir främmande. Du kommer att bli dömd. Livet går vidare.

   • Camilla Hermosa

    tack

 • ajna

  Är allt det här om Lily? Du har ju sagt att du alltid mått illa på lektionerna och att folk förändras och i citatet här står det friends become enemies. Lisa om det är det så ska du veta att du har alla lisibells här! Du ska inte behöva må dåligt! Love you/Ajda

 • Nathalie

  Hon pratar nog om henne och Nattis.

 • Renée

  Har sett på din blogg att du it mår så bra vissa dagar o jag sånt är livet men du ska bara veta att vi lisibells alltid kommer stå vid din sida du är så underbar alltså jag ksk it knr dig men du verkar så härlig o förtjänar verkligen it att må dåligt kraaaaam på dej hoppas det blir bättre

 • Olivia Håkansson

  Jamen herregud det kanske inte handlar om någon ens hon kanske bara tyckte det var ett bra citat!

 • Lena<3

  Så sant och sjukt bra citat!<3

 • Elin Eriksson

  Sant!!