Kueshi Face toner Review

DSC01017

Denna toners fick jag i Glossybox och den heter Kueshi pure & clean face toner.

Jag kan börja med att säga att jag älskar denna tonern och det är den bästa jag testat! Den rengör grymt utan att irritera huden på något sätt och jag har hört mycket att denna funkar perfekt för torr hud också. Den har en fantastisk doft också, den doftar hallonsoda rakt av. Jag använder denna på morgonen för att fräscha upp huden innan jag sminkar mig och för att få bort eventuella orenheter liksom.

Jag ger denna toner 5/5!

12 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

12 kommentarer på “Kueshi Face toner Review”

 1. Åh den måste jag köpa! Tackar för tipset :D
  http://www.emiliagustavsson.se/

 2. Caroline Carlqvist skriver:

  Tack för tipset ska köpa den.

 3. Linnea436 skriver:

  När ska du åka till ullared

 4. matilda skriver:

  Hej kolla gärna in min blogg http://www.mathildaphotos.blogspot.se

 5. Lovisa skriver:

  Har den också den tycker jag är jätte bra

 6. Hanna skriver:

  Okej jag måste få en sak sagd! Jag går i 9:an och har np. Min lärare sa att aldrig använda ord som: Liksom, asså, typ, så. Nu, varje gång någon skriver eller säger dem orden irriterar det mig.

  Tack för att du läste! Hejdå.

 7. Tove Gustafsson skriver:

  ni kan gärna kolla in min blogg den heter http://www.misslovistovis.se
  handlar om min vardag skönhet mm<3

 8. Sophie skriver:

  Den måste jag testa

 9. dafina skriver:

  jag måste testa den här prudukten

 10. Elin Eriksson skriver:

  Jag tipsar om Lumenes toner, det är en makeup remover, toner och facial cleanser :) Älskar den och Lumene är ju inte så dyrt :)

 11. Alva Cronqvist skriver:

  En toner är till för att neutralisera pH-värdet, inte för att rengöra ansiktet som många tror. Tvätta ansiktet med en vanlig ansiktstvätt istället och ta sedan tonern (eftersom ansiktstvätten är basisk så måste man återställa pH-värdet) efter det följt med återfuktande kräm. Inga påhopp en hudvårdsblogg lärde mig detta

 12. Isabelle skriver:

  Har den! skukt bra♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *