Helt galet!

DSC_0451Såg ni på Nickelodeon idag klockan 17? Jag vann priset för Sveriges favoritbloggare, helt galet! Tack så jättemycket för att ni röstade på mig och det betyder supermycket. Ni är bäst!

46 kommentarer

46 kommentarer på “Helt galet!”

 1. Jenny skriver:

  Gratttiiiiissss!

 2. Lovisa skriver:

  Jag kollade och vart jätte glad när han sa att det var du som vunnit

 3. ajna skriver:

  GRATTIS!<3 Men vänta…. Hur fick du priset så snabbt?! Hahahha du kanske visste att du skulle vinna så du hade den kanske förberedd men grattis iaf LOVE YOU LISA

 4. Emstra skriver:

  röstade minst 3000 gånger. Jag satt som klistrad när de skulle berätta vem som vann. Grattis Lisa. Sveriges Bästa Lisa

 5. anonym skriver:

  om du någonsin läser detta så vill jag att du ska veta att jag älskar dig lisa. tänk på dessa ord: du är bäst.

 6. Hejja skriver:

  Så du visste att du skulle vinna?

 7. Lovisa skriver:

  När fick du priset?

 8. Sofia skriver:

  GRATTIS LISA<3
  mysoffie.blogg.se

 9. Linnea skriver:

  du är värld att få vinna Lisa♥♥♥ du är så j*vla duktig på det du gör!! jag älskar dig skit mycket och jag är glad för din skull♥♥♥ du är helt otrolig!!!♥♥♥ jag vart jätte glad när du vann♥ GRATTIS!!♥♥

 10. Nimo skriver:

  Grattis!
  queennutella.webblogg.se

 11. Hannah skriver:

  Grattis bästa Lisa! Du är en värdig vinnare! Hoppas du har det bra oså, älskar dig!

 12. wow Dome skriver:

  Grattis

 13. Lars skriver:

  Grattis! Vad var priset?

  1. Snygging skriver:

   Jag tror det bara är äran men jag vet inte❤❤❤

 14. Jenniey Love skriver:

  Vad roligt! Stort Grattiz gumman! kramiz<3

 15. Sophie skriver:

  Du är ABSOLUT en värdig vinnare❤❤❤❤

 16. Felicia skriver:

  Grattis lisa du är värd priset aså jag hoppade på min säng och bara skrev jaaaaa lisa vann! Aså jag älskar dig från allt mitt hjärta och du är verkligen värd priset, du är helt obeskrivlig och jag hoppas att jag får träffa dig någon gång älskarejj !

 17. Felicia skriver:

  Skrek* nt skrev

 18. Frida Rovaberg skriver:

  Du Är En Värdig Vinnare I Love You Är Super Glad att Du Vann Kramiz

 19. Anonym skriver:

  Grattis! Lisa! Men undra en sak för, några förra inlägg så var Lisa på Mcdonlads (stavfel) aa då hade hon en bild där det stod donken dejt!! Och sen en typ bakrund över eller något!! Jag har sett appen jätte många gånger men aldrig hittat den och så har inte så bra fotoappar så ifall ni kan ge mig lite förslag… Ännu en gång ”Grattis Lisa” för vinsten, du är verkligen värd den, du lägger ner väldigt mycket ner tid på din blogg/youtube!!

  1. Melissa skriver:

   De är snapchat..

   1. Anonym skriver:

    Ok, tack för att ni sa det,,

  2. Julnissan skriver:

   Hon använde Snapchat och sparade ner bilden som hon tog! :-)

 20. Hedda skriver:

  GRATTIS! Var du där på plats, eller? Vi har inte nickelodeon :(

  http://classias.blogg.se

  1. Anonym skriver:

   Vet du vad Lisa använde för app?? (Läs mitt inlägg ifall du inte fattar)!

  2. Julnissan skriver:

   Hon var inte på plats. Priset presenterades av Sean Banan men inte på scenen, utan endast för oss svenska tittare i en separat video. Sedan så spelades en förinspelad video av Lisa upp (tror den var förinspelad i alla fall) när hon tackade för priset. Dock så skulle det ju ha varit kul om hon hade varit där och fått gå upp på scen inför alla jättestora stjärnor! Och kanske blivit slajmad… ;-)

 21. Elin Eriksson skriver:

  Grattis! Jag röstade på dig :)

 22. Klara skriver:

  Grattis, jag kollade på det och vart assa glad att du vann

 23. Star Bell skriver:

  Grattis!!

 24. Alice Berg skriver:

  Grattis bästa lisa!!!!!❤️

 25. LIFEBYSELENA skriver:

  Asså jag typ skrek när jag hörde att du van Lisa haha ♡ du har förtjänat det så himla mycket har följt dig över 3 år nu och har sett din fantastiska utveckling både här på bloggen och på Youtube så du är verkligen värd de priset ♡ kika gärna in min Youtube kanal om ni känner för det https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg

 26. Nadine skriver:

  Det förtjänar du verkligen.
  Jag fattar inte hur kan man vara så vacker som du är. Du sprider också en så sjuk känsla och jag blir alltid glad när jag kollar på dina videos.

 27. emma skriver:

  Vilket hus är det

 28. Stort grattis Lisa!! Detta pris förtjänar du verkligen <33
  http://www.emiliagustavsson.se/

 29. Foooer-4-Life skriver:

  Grattis!!

 30. Viktor Sääv skriver:

  Jag missade att se dej!!! Går det igen eller?

 31. Lovisa öst skriver:

  Grattis!!
  Du är verkligen värd priset! ❤️

 32. Tilda skriver:

  Du är värkligen värd det priset

 33. gabriella cyren skriver:

  grattis ja röstade på dig för det fins ingen betre en du

 34. fanyy skriver:

  Grattis Lisa,du förtjänade priset!

 35. I just want to mention I am newbie to blogging and site-building and really loved your blog. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You really come with tremendous stories. Many thanks for revealing your blog site.

 36. Thanks for the tips on credit repair on this amazing web-site. What I would offer as advice to people will be to give up this mentality that they may buy at this point and shell out later. As a society all of us tend to do this for many things. This includes trips, furniture, and items we’d like. However, you have to separate a person’s wants from all the needs. While you are working to raise your credit score make some trade-offs. For example you possibly can shop online to economize or you can look at second hand suppliers instead of high priced department stores regarding clothing.

 37. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *