Helt galet!

DSC_0451Såg ni på Nickelodeon idag klockan 17? Jag vann priset för Sveriges favoritbloggare, helt galet! Tack så jättemycket för att ni röstade på mig och det betyder supermycket. Ni är bäst!

43 kommentarer
 • Jenny

  Gratttiiiiissss!

 • Lovisa

  Jag kollade och vart jätte glad när han sa att det var du som vunnit

 • ajna

  GRATTIS!<3 Men vänta…. Hur fick du priset så snabbt?! Hahahha du kanske visste att du skulle vinna så du hade den kanske förberedd men grattis iaf LOVE YOU LISA

 • Emstra

  röstade minst 3000 gånger. Jag satt som klistrad när de skulle berätta vem som vann. Grattis Lisa. Sveriges Bästa Lisa

 • anonym

  om du någonsin läser detta så vill jag att du ska veta att jag älskar dig lisa. tänk på dessa ord: du är bäst.

 • Hejja

  Så du visste att du skulle vinna?

 • Lovisa

  När fick du priset?

 • Sofia

  GRATTIS LISA<3
  mysoffie.blogg.se

 • Linnea

  du är värld att få vinna Lisa♥♥♥ du är så j*vla duktig på det du gör!! jag älskar dig skit mycket och jag är glad för din skull♥♥♥ du är helt otrolig!!!♥♥♥ jag vart jätte glad när du vann♥ GRATTIS!!♥♥

 • Nimo

  Grattis!
  queennutella.webblogg.se

 • Hannah

  Grattis bästa Lisa! Du är en värdig vinnare! Hoppas du har det bra oså, älskar dig!

 • wow Dome

  Grattis

 • Lars

  Grattis! Vad var priset?

  • Snygging

   Jag tror det bara är äran men jag vet inte❤❤❤

 • http://prinsessanjenniey.blogg.se/ Jenniey Love

  Vad roligt! Stort Grattiz gumman! kramiz<3

 • Sophie

  Du är ABSOLUT en värdig vinnare❤❤❤❤

 • Felicia

  Grattis lisa du är värd priset aså jag hoppade på min säng och bara skrev jaaaaa lisa vann! Aså jag älskar dig från allt mitt hjärta och du är verkligen värd priset, du är helt obeskrivlig och jag hoppas att jag får träffa dig någon gång älskarejj !

 • Felicia

  Skrek* nt skrev

 • Frida Rovaberg

  Du Är En Värdig Vinnare I Love You Är Super Glad att Du Vann Kramiz

 • Anonym

  Grattis! Lisa! Men undra en sak för, några förra inlägg så var Lisa på Mcdonlads (stavfel) aa då hade hon en bild där det stod donken dejt!! Och sen en typ bakrund över eller något!! Jag har sett appen jätte många gånger men aldrig hittat den och så har inte så bra fotoappar så ifall ni kan ge mig lite förslag… Ännu en gång ”Grattis Lisa” för vinsten, du är verkligen värd den, du lägger ner väldigt mycket ner tid på din blogg/youtube!!

  • Melissa

   De är snapchat..

   • Anonym

    Ok, tack för att ni sa det,,

  • Julnissan

   Hon använde Snapchat och sparade ner bilden som hon tog! :-)

 • Hedda

  GRATTIS! Var du där på plats, eller? Vi har inte nickelodeon :(

  http://classias.blogg.se

  • Anonym

   Vet du vad Lisa använde för app?? (Läs mitt inlägg ifall du inte fattar)!

  • Julnissan

   Hon var inte på plats. Priset presenterades av Sean Banan men inte på scenen, utan endast för oss svenska tittare i en separat video. Sedan så spelades en förinspelad video av Lisa upp (tror den var förinspelad i alla fall) när hon tackade för priset. Dock så skulle det ju ha varit kul om hon hade varit där och fått gå upp på scen inför alla jättestora stjärnor! Och kanske blivit slajmad… ;-)

 • Elin Eriksson

  Grattis! Jag röstade på dig :)

 • Klara

  Grattis, jag kollade på det och vart assa glad att du vann

 • Star Bell

  Grattis!!

 • Alice Berg

  Grattis bästa lisa!!!!!❤️

 • Julia
 • LIFEBYSELENA

  Asså jag typ skrek när jag hörde att du van Lisa haha ♡ du har förtjänat det så himla mycket har följt dig över 3 år nu och har sett din fantastiska utveckling både här på bloggen och på Youtube så du är verkligen värd de priset ♡ kika gärna in min Youtube kanal om ni känner för det https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg

 • Nadine

  Det förtjänar du verkligen.
  Jag fattar inte hur kan man vara så vacker som du är. Du sprider också en så sjuk känsla och jag blir alltid glad när jag kollar på dina videos.

 • emma

  Vilket hus är det

 • http://www.emiliagustavsson.se/ Emilia Gustavsson

  Stort grattis Lisa!! Detta pris förtjänar du verkligen <33
  http://www.emiliagustavsson.se/

 • matilda
 • http://walkwithstyle.blogg.se/ Evelina

  Kul att höra, grattis!! :)
  http://walkwithstyle.blogg.se

 • Foooer-4-Life

  Grattis!!

 • Viktor Sääv

  Jag missade att se dej!!! Går det igen eller?

 • Lovisa öst

  Grattis!!
  Du är verkligen värd priset! ❤️

 • Tilda

  Du är värkligen värd det priset

 • gabriella cyren

  grattis ja röstade på dig för det fins ingen betre en du

 • http://fanyys.files.wordpress.com fanyy

  Grattis Lisa,du förtjänade priset!