kommer jag lyckas?

Jag äter just nu äpple, mamma har köpt ett berg av äpplen asså mendet är ju bara bra för det är ju riktigt gott! Och jag är också såå sugen på att gå ut med syrran idag igen och åka penny board, ska försöka få med henne!  Kommer jag lyckas? Ingen aning..

Dagen i skolan har varit bra, allt rullade på as usual! Hade världens goaste outfit idag – mysiga byxor och en jätteskön hoodie. Det behövdes! På rasten gick jag en snabbis och köpte några sista saker jag behöver för min outfit till Guldtuben. Jag längtar såå mycket tills jag ska åka!!! På fredag är vi i skolan lediga och jag åker ju då, det är skönt att jag inte missar något i skolan den dagen då vi är lediga.

Nu ska jag tjata på Ida, tjao tjao!

8 kommentarer
 • Elin Eriksson

  Jag kanske ska köpa en pennyboard på Rusta, kostar 199 kr (tror inte den är äkta):) vet bara inte i vilken färg jag ska köpa den i :(

 • http://www.emiliagustavsson.se/ Emilia Gustavsson

  Älskar att gå i chill outfits. Det är sååå skönt <33
  http://www.emiliagustavsson.se/

 • Kourtney

  LOVE YOU LILLA LISA!!!!!!!!<333333333333333333333333333333333333333

 • Alma

  var kan man titta på guldtuben på kördag??

 • Alma

  lördag**

 • Maja

  Vad är ”Penny board” eller vad det nu hette???! Lycka till med syrran i vilket fall!<3<3<3:D

 • Jamina Ropero Audouard

  vart är byxorna i från som du har på bilden?super snygga :)

 • Linnea Nygårdh

  Jag hoppas på dig Lisa