kommer jag lyckas?

Jag äter just nu äpple, mamma har köpt ett berg av äpplen asså mendet är ju bara bra för det är ju riktigt gott! Och jag är också såå sugen på att gå ut med syrran idag igen och åka penny board, ska försöka få med henne!  Kommer jag lyckas? Ingen aning..

Dagen i skolan har varit bra, allt rullade på as usual! Hade världens goaste outfit idag – mysiga byxor och en jätteskön hoodie. Det behövdes! På rasten gick jag en snabbis och köpte några sista saker jag behöver för min outfit till Guldtuben. Jag längtar såå mycket tills jag ska åka!!! På fredag är vi i skolan lediga och jag åker ju då, det är skönt att jag inte missar något i skolan den dagen då vi är lediga.

Nu ska jag tjata på Ida, tjao tjao!

8 kommentarer

8 kommentarer på “kommer jag lyckas?”

 1. Elin Eriksson skriver:

  Jag kanske ska köpa en pennyboard på Rusta, kostar 199 kr (tror inte den är äkta):) vet bara inte i vilken färg jag ska köpa den i :(

 2. Älskar att gå i chill outfits. Det är sååå skönt <33
  http://www.emiliagustavsson.se/

 3. Kourtney skriver:

  LOVE YOU LILLA LISA!!!!!!!!<333333333333333333333333333333333333333

 4. Alma skriver:

  var kan man titta på guldtuben på kördag??

 5. Alma skriver:

  lördag**

 6. Maja skriver:

  Vad är ”Penny board” eller vad det nu hette???! Lycka till med syrran i vilket fall!<3<3<3:D

 7. Jamina Ropero Audouard skriver:

  vart är byxorna i från som du har på bilden?super snygga :)

 8. Linnea Nygårdh skriver:

  Jag hoppas på dig Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *