KLARGÖRA EN VIKTIG SAK!

original

Hej på er, jag går rakt på sak! Jag får väldigt många frågor ifall jag fortfarande är bästa vän med Lilly & Nattis och jag har nästan hållit mig borta från den frågan för det är så svårt att förklara saker utan att någon misstolkar en. Men det är såhär. Vi är inte bästa vännen längre nej. Det är ju såhär, man växter upp, växer åt olika riktningar och det är inte något man kan göra något åt. Vi är inte ovänner men vi umgås liksom inte längre, vi har andra vänner så ingen är ensam. Jag har ju Amy som ni har börjat se lite av :)

Relationer är ofta som en gaffel. Man är supertajt och allt är frid och fröjd i början men man växer och börjar tina ut åt olika håll. Och ofta är det så att i lågstadiet är man bästa vänner men sen i högstadiet glider man ifrån varandra och hittar nya vänner och andra intressen.

Jag tänkte först att jag låter dom tyna bort sakta från bloggen och kanalen men nej det går inte längre. När jag går in på Instagram för att se bilder jag är taggad i är det ofta bilder med mig, Nattis och Lilly redigerad i dem och det är nästan lite jobbigt att se när vi inte umgås längre och att den tiden är förbi så jag ville klargöra detta nu. Vi hade superroligt tiden vi hade men den tiden är liksom över nu och vi går åt olika håll.

Nu vet ni detta och jag HOPPAS att ni förstår!<3

35 kommentarer
 • Kourtney

  <3

 • Fotbollb

  Åhhhh Lisa! Ni passade så bra tsm , du nattis och Lilly! Särskilt du och Lilly under dessa åren och det är så himla synd om nu glider bort från varann nu! Kan du inte försöka bli vän med dom igen? All kärlek till dig Lisa! Det är dina beslut, men Lilly var en del av dig. ❤️

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Vi hade lite svårigheter och vi försökte alla att förbättra det men vi passar inte längre helt enkelt och vi har som sagt vuxit ifrån varandra.

   • Kourtney

    Men Lisa, hur mår du just nu?

  • disqus_3qttamYTG8

   Men vafan. ”Lilly var en del av dig” vad vet du om det ? Var du också en del av Lisa ? Hon har sagt låt det vara , var då mogen nog att göra det! Är det så svårt att förstå enkla meningar?

   • Fotbollb

    Men herregud! Skrev bara vad jag kände och tyckte, precis som du. Och jo. Vad jag uppfattar så har Lilly varit en del av Lisa, de har varit bästa vänner. De har stått varandra nära och skrev bara mina åsikter. Annars förstår jag Lisa och inte minst enkla meningar, tycker dock att du bör argumentera lite bättre med svåra meningar om du kan skriva svåra meningar. Jag har inte sagt nåt fel, inget som Lisa direkt blev ledsen av, hon svarade mig och det är jag tacksam över. Alla vet kanske inte lika mycket som du. Men jag hoppas du förstår!

 • Clarass

  Lite härm (sorry du gillar inte det ordet men vet inte hur jag ska säga annars :) ) Therese där med ”tyna bort”.

  • http://saranilsander.devote.se/ sara

   Hon kanske tog insperation från Therese och förstod att det var vicktigt att förklara.

   • Clarass

    Ja det har du rätt i! :)

  • aprettylittleliar

   Du behöver ju inte kommentera det då utan hålla det för dig själv :) Man behöver inte yttra sig om allt man tycker och det är viktigt att tänka på på internet :)

   • Clarass

    Det var inte något taskigt och jag sa det med en glad ton ( :) )

   • Javadskamanheta

    Och föresten, var det något taskigt sagt? Var det något du tror Lisa blev ledsen av? Jag tror inte det :) Och ja det var onödigt sagt, men sagt är sagt. Nu om formulerade jag mig :).
    Jag tycker rent allmänt att nu förtiden får man inte skriva någonting utom typ ”åå stackars dig <3", då är det fel….

    • aprettylittleliar

     Jo jag vet, jag stör mig också på att man inte riktigt får säga vad man vill, men en sådan småsak är liksom så onödigt att kommentera, tror inte direkt Lisa skulle bli ledsen men jag hade personligen stört mig på en sådan kommentar haha :)

     • Javadskamanheta

      Ja precis! :) det var inte menat till dig utan mer generellt. Men du har helt klart rätt att det var en onödig kommentar, ibland bara skriver man saker utan att tänka efter. Eller ibland och ibland, har aldrig gjort det förens nu men du förstår nog vad jag menar ;).

  • Anonym

   Har du kollat på Theres senaste video!!!! Omg!!!

   • Clarass

    Yes, om du frågade mig ;)

    • Anonym

     Jaa. Riktigt synd om henne! :/

    • Anonym

     Kan fortfarande inte fatta det!!!!! Så syyyynd!!!

 • Linnea

  Nästan precis samma sak hände mig och mina ”före detta” bästa kompisar. Jag förstår precis hur det känns och det är helt sant, man växer ifrån varandra.

 • Emelie

  :( hoppades verkligen på en till video med Lilly hon är så härlig :(

  • Filippa

   Jaaa, jag med… men en del saker går inte i uppfyllelse tyvär
   Kram♥♥♥

 • mille

  Allt är Nattis fel. Hon förstörde vänskapen mellan Lisa & Lilly. NATTIS ÄR DUM I HUVUDET SÅ LITA INTE PÅ HENNE.

  • Fashionn000

   Det är inte nattis fel hon sa ju att ALLA har glidit isär av dom tre det var ingens fel!!!

  • Kourtney

   Tro inte att Lisa kommer svara på det där.

  • Emma

   Hallå vad då förstörde!!? Dem är forfarande vänner. Vad är det du babblar om!

  • disqus_3qttamYTG8

   Men lägg ner , hur gammal är du ?

 • Giiza

  Mm o snart kommer du nog lämna Amy också och då kommer du säga att ni har ”glidit ifrån varandra”

  • Linnea

   Varför tror du det? Det är inte snällt sagt asså- man kan inte vara bästisar föralltid

 • Elanna

  Hoppas det är punkt här med dom orka egentligen med Lilly och nattis det är ju Lisa s kanal och blogg.

 • Alva Lorentzon

  Förstår dig 100%! Förstår att det är jobbigt❤️

 • Elin Eriksson

  Förstår dig <3 Men jag tror att både Nattis och Lilly saknar dig <3

 • Sandra

  Har också gått emon samma sak när jag gick i lågstadiet så hade jag en vän som heter sara vi var bästa vänner i 6 år sen nollan till sexan det var bara vi två men sen när vi var tvungna flytta till en annan skola för att gå i högstadiet första månaderna var vi med varandra hela tiden men sen så hittade vi båda nya vänner jag är fotfarande vän med henne men vi är inte lika taitta som vi var. vi umgås inte lika mycket vi snackar lite i skolan men aldrig utanför skolan ibland har man för många minnen med varandra att man kan inte bara låta den flyga iväg ibland när hon står brevid mig vill jag bara krama henne men det går inte jag kan inte vet inte varför.

  • Sandra

   Igenom *

  • lol

   Min bästa vän blev snodd

 • Amanda

  Alla typ skriver att Lisa & Lilly eller att Lisa & Nattis passade så bra ihop bara en fråga till er som skriver så. Känner ni Lilly o Nattis? Ni vet väl inte så mycket om dem?????