FREDAG!

IMG_5562.JPG

Äntligen fredag! Skoldagen har varit superbra och rolig och lektionerna var ganska roliga faktiskt, tack vare kompisarna såklart!

Igår bloggade jag inget för jag hade mycket att göra + att jag var såå trött efter allt var klart så jag kollade på Gossip girl och bara tog det lugnt, det måste man få göra ibland!

Men nu ska jag iväg till kcv om en stund, jag har OTROLIGT ont i magen dock så jag har kokat vatten och ska göra te. Vi får se om det hjälper! Det är så att jag har lite problem med mat och det är viss mat/ingredienser som ger mig ont i magen mm. så jag håller på att fundera ut vilken mat som ger mig besvären. Det är svårt att förklara men jag har nu ätit något jag inte klarar av så jag får lida.. haha….

Aja, önskar er en underbar fredagskväll!

24 kommentarer

24 kommentarer på “FREDAG!”

 1. Elvira Nähr skriver:

  Du är säker laktosintolerant

 2. Hoppas du kommer på vad det är fort. Så slipper du lida av det:( Du kanske laktosintolerant? Btw, superfin <33
  http://www.emiliagustavsson.se/

 3. Ebboella skriver:

  Laktosintolerans eller glutenallergiker?

 4. amanda skriver:

  kanske mensvärk?

  1. Alica skriver:

   Det är ju inte säkert hon har mens än eller vet ni det

 5. Jojobaa skriver:

  Laktosintolerant eller glutenintolerant och testa att inte äta så stark mat, ta bort t.ex vitlök ur kosten

 6. Louise skriver:

  Kan ju vara laktos eller gluten. Man kan pröva utesluta det i några veckor och se om det blir bättre

 7. Julia skriver:

  Jag är överkänslig mot en massa mat, och det blir precis som du beskriver det för mig! Jag är inte allergisk, men om jag äter för mycket av en viss ingrediens brukar jag må jättedåligt. T.ex. så tål jag inte kryddor och soja…

 8. Lilly skriver:

  Jag har haft mag problem i ca 8 år. Jag har varit på sjukhuset och gjort röntgen osv, men ingen vet vad det beror på. Det är väldigt jobbigt

 9. Elin Eriksson skriver:

  Jag är mjölkproteinallergiker. Dvs att jag inte kan äta choklad, gräddglass, grädde, ost, smör eller mjölk. Om jag vill ha choklad går jag och köper mjölkfri choklad på Ica, sojaglass, sojagrädde, Jeezlyost (inte för att jag äter ost så ofta då men aja), mjölkfritt smör och havremjölk.

 10. Elin Eriksson skriver:

  Jag har mensvärk flera gånger om dagen väldigt länge.

 11. siba skriver:

  hej lisa du är snygg vad bor du?

 12. siba skriver:

  hej misslisibell!!!!!!

 13. Lol skriver:

  Samma här jag är också mjölprotinalärgisk

 14. Linnea Bergdahl skriver:

  MENSVÄRK.

 15. Linnea Bergdahl skriver:

  Man kan ha det varje dag. :)

  1. Melissa skriver:

   Okej, jag visste inte att man kunde ha de då jag själv inte har de, men nu vet jag. Kram❤️

 16. Olivia Håkansson skriver:

  Ingen bryr sig

 17. Collin Jonasson skriver:

  Hej Lisa jag såg i en video att du åt glutenfria kakor om du har ont i magen när du äter bröd eller något med vete i så är du gluten som jag är. och om du är gluten så har tarmluddet försvunnit och du får ingen näring som gör att du inte växer långsammare. men när du äter gluten fritt så kommer ditt tarmludd att växa till backa och du kommer att bli smalare. när man äter gluten så brukar dom flesta bli smalare och få svårare att bli tjocka. och dom som inte är gluten är vana att få ont i magen i bland och det är för att vete är inte är så bra för kroppen. och om man är gluten så har man varit det hela livet fast man inte har märkt det förs lite senare. dom som äter glutenfritt brukar aldrig få ont i magen. jag vet alldt de här för att jag är gluten själv. hoppas att det hjälpte dig och andra som har samma problem eller som vill bli smala och inte ha magont puss följ min videofyme kanal ToCollinLove Puss&Kram

 18. Goat Medicine

  Review”The text is well organized and thoroughly researched and referenced.. . . this book is highly recommended for small ruminant practitioners as well

 19. marleen skriver:

  så snygg

 20. I just want to mention I am just new to blogs and honestly enjoyed your web blog. Almost certainly I’m going to bookmark your site . You actually come with incredible article content. Thanks a lot for sharing your website.

 21. This is the right weblog for wishes to be made aware of this topic. You realize so much its practically hard to argue along with you (not that I actually would want…HaHa). You actually put the latest spin with a topic thats been discussing for years. Excellent stuff, just fantastic!

 22. I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style of blogging. I added it to my favorites blog site list and will be checking back soon. Please check out my site as well and let me know what you think.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *