Marstrand!

DSC01494 DSC01487 DSC01488 DSC01489

Idag var jag, mamma, min moster, brorsan och syrran på Marstrand. Vi gick runt och kikade lite, gick in i några få affärer och sen gick vi upp till fästningen och gick runt och kollade. Det är helt sjukt hur stort det egentligen är, det är massa rum hit och dit och jag har varit där många gånger sen jag var liten. När vi var helt slut och ville där ifrån hittade vi knappt ut hahah, vi kom tillbaka till samma ställe oså! Men nu är jag hemma igen och vi ska snart äta mat, det blir kyckling! :)

15 kommentarer

15 kommentarer på “Marstrand!”

 1. Josefin Mahler Nordin skriver:

  jag bor i marstrand tänk om jag hade träffat dig

 2. Emma Karlsson skriver:

  Följ min fotoblogg och njut av mina fantastiska bilder http://misselizabeth.blogg.se :)

 3. Lena<3 skriver:

  Har varit på Marstrand och det är sjukt fint, särskilt när det är soligt<33

 4. Frida skriver:

  Snälla lisa kan du göra en ny Smoothie challenge? ☺

 5. Alva skriver:

  Lyssna på ”Victoria” av Jordan Bratton! Tror du kommer tycka om den☺️

 6. Frida skriver:

  Snälla lisa kan du göra en ny Smoothie challenge?☺

 7. Ölburken gunnar skriver:

  Det är bara rara personer som är rara tycker vissa personer i detta osynliga rum :)

 8. Sofia skriver:

  Hej!
  soek.blogg.se

 9. Ellen skriver:

  Hejsan! kika gärna in på min blogg där jag har startat en frågestund, ställ några frågor vetja
  nouw.com/ellensblogg

 10. Elin Eriksson skriver:

  Åh så vacker det är!

 11. I simply want to tell you that I am just newbie to blogging and site-building and honestly liked you’re web blog. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You definitely have amazing articles. Thanks for sharing your website.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *