Packningsdag

P1320044 P1320046

Hej på er! Har redigerat klart en video så den kommer upp lite senare. När jag var i Frankrike träffade jag ju Jenny och har haft kontakt med henne sen dess, imorgon ska jag åka upp till henne i Karlstad och kommer vara där från imorgon tills på Söndag och jag är sååå taggad verkligen! Jag kommer ta med vloggkameran så vi får se hur mycket vloggning det blir men jag är jättespänd iaf och det ska bli så kul att träffa Jenny igen. Så idag blir det en packningsdag för min del, vad gör ni idag då?

21 kommentarer

21 kommentarer på “Packningsdag”

 1. Jenniey Love skriver:

  Vad roligt att ni ska ses igen. hoppas ni får det super trevligt. kramiz<3

 2. Emma Karlsson skriver:

  Följ min fotoblogg och njut av mina fantastiska bilder i en dröm för att bli fotograf. Läs mitt inlägg också där jag skrivit att alla människor kan lyckas här i livet! http://misselizabeth.blogg.se

 3. Superfina bilder! Ha det så roligt med Jenny! :)
  http://www.emiliagustavsson.se

 4. Ayllin Puente Casimiro skriver:

  Vad roligt

 5. matilda skriver:

  Sjukt vacker:) kolla gärna in min blogg http://www.mathildaphotos.blogspot.se

 6. Louise skriver:

  Åh, önskar jag fick träffa dig Lisa, bor inte så långt från Karlstad, eller är 10 mil långt?

 7. Real.misslisibell.faanz skriver:

  Önskar jag fick träffa dig! Bor liksom bara några mil ifrån Karlstad (Bor i Värmland) ❤️❤️

 8. Sofia skriver:

  Vad roligt det låter!
  soek.blogg.se

 9. Marita skriver:

  Den heter stars dance

 10. Matilda Svensson skriver:

  Hej Lisa! Jag hittade ingen mail jag kunde maila dig på angående ett samarbete med mig och min nystartade webbshop? Hör gärna av dig på min mail (matildaps@hotmail.com) så berättar jag mer om du är intresserad. Mvh Matilda Svensson

 11. Julia skriver:

  För dig/er som har en blogg, min kompis har en ‘veckans blogg’-tävling och om ni är intresserade länkar jag den här!!

  http://jennylorick.devote.se/blogs/30036691/veckans-blogg.htm#comment

 12. josefine skriver:

  har någon haft problem med en kill svara järna

 13. josefine skriver:

  vad finn du är lisa love u

 14. Felicia skriver:

  fin sminkning riktigt fin sminkning alltså.

 15. Ebba skriver:

  Hej Lisa! Jag vet ungefär vad som har hänt mellan dig, Nattis och Lilly. Jag tar dock ditt parti. För att du skulle kunna få det lugnare och trivas bättre kanske du skulle kunna byta skola, jag blev mobbad/trakasserad ett tag och ja det skulle vara bättre om de som mobbade bytte skola men ärligt talat så kändes det som om jag bara ville där ifrån så jag bytte! Hoppas att allt ordnar sig!

  1. Iris skriver:

   Hej, kan jag få din kik ? ebba?

   1. Ebba skriver:

    Ehm, varför?

    1. Iris skriver:

     för att vill veta vad som har hänt mellan dem

 16. LIFEBYSELENA skriver:

  Åhh vad roligt att du har hittat en vän som Jenny och Jenny verkar utifrån vad du säger vara jätte snäll och rolig och det var ju roligt att ni träffades i Frankrike :)

  Men jag hoppas att du får det jätteroligt med Jenny i Karlstad och kolla gärna in min kanal om ni vill skulle betyda allt https://www.youtube.com/channel/UCoDvVrPCFo4vjjUi4aG-Qog Love u Lisa och sluta aldrig med det du gör <3 <3

 17. Elin Eriksson skriver:

  Hoppas du haft det jättekul i Karlstad med Jenny!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *