Dåligt väder

DSC01709

När jag vaknade idag så regnade det.. Då blir man inte direkt så taggad på att gå upp och sen har det regnat lite hit och dit under dagen. Jag har på förmiddagen gått igenom min mejl för jag har har knappt hunnit läsa mina mejl på det senaste för jag har haft fullt upp, jag hade 1300 olästa mejl… Det är skönt att fått iordning på mejlen i alla fall! Sen har jag kollat lite på Keeping up with the Kardashians och jag har även filmat en video! Det är ännu en transformation och jag la ut en bild på instagram på vad jag transformerade mig till. Checka in det! ;) <3

 

15 kommentarer

15 kommentarer på “Dåligt väder”

 1. Matilda skriver:

  Det är så himla tråkigt att vädret är kasst :/ Hoppas verkligen vi får lite bra väder snart iallafall!
  http://matiiildaa.blogg.se

 2. Jenniey Love skriver:

  vädret är riktigt kasst idag, men vi får hoppas solen kommer snart. kramiz<3

 3. Nova Holmvik skriver:

  Här regnar det också Stellkitt.blogg.se

 4. LIFEBYSELENA skriver:

  Åhh vad tråkigt att det har regnat :( här i Stockholm har det också regnat men vad skönt att du fårr iordning i mejlen <3 kika gärna in min Youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg <3 <3

 5. anonumis skriver:

  Vart kollar du på kepping upp with the kardashians

 6. Elin Eriksson skriver:

  Oj vad jobbigt, 1300 mail! Här skiner solen på morgonen, riktigt skönt! Men gissar att det kommer börja regna snart :(

 7. Me like, will read more. Cheers!

 8. proxo key skriver:

  Hi, i really think i will be back to your site

 9. yahoo took me here. Cheers!

 10. I consider something really special in this site.

 11. gx tool apk skriver:

  I love reading through and I believe this website got some genuinely utilitarian stuff on it! .

 12. krunker aimbot skriver:

  I really enjoy examining on this web , it has got good stuff .

 13. Found this on yahoo and I’m happy I did. Well written site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *