Vad händer med Sverige

IMG_0140

Hej hej! Tidigare idag kan jag hem och då satt jag vid datorn och kollade ikapp på lite videos. Sen drog jag och några andra från familjen ut på en promenad i det härliga vädret och jag filmade även en video som jag ska redigera nu. Jag tror och hoppas att ni kommer gilla den :) När vi kom hem så började det plötsligt spöregna, förstår mig verkligen inte på Sveriges väder denna sommaren haha.

8 kommentarer

8 kommentarer på “Vad händer med Sverige”

 1. Amanda Besson skriver:

  OMG andra kommentaren!!!

 2. julia skriver:

  Vi hade också jätte konstigt väder idag först så var de soligt o varmt så vi gick och simmade sen börja det ös regna+ hagla och efter en stund lyste solen igen

 3. Linnea Grenemark skriver:

  Ja vädret är konstigt ena dagen är det regn och ena sol

  1. misslisibellrealfan skriver:

   håller med det är så konstigt

 4. Malin R skriver:

  Håller med!

 5. Elin Eriksson skriver:

  Dina vlogs är så bra!

 6. gabriella skriver:

  så söt du e Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *