Studiedag!

image image image

Hej på er! Mår ni bra? Jag mår i alla fall bra, lite trött dock.

Igår var jag på en ”friends nights”, det var jag och en del andra från klassen som träffades hos en. Det var en jätterolig kväll verkligen! Vi lagade mat, var ute, pratade och liksom hängde. Sen sov några över också, jag var en an dom. Jag skulle först inte sova över egentligen så jag hade liksom inga kläder eller något med mig. Men det gick bra, sov i jeans och det var faktiskt inte så dumt ändå haha.

Idag har jag i alla fall studiedag, sitter på tåget hem och när jag väl är hemma ska jag äta frukost, hann inte det imorse och sen måste jag städa mitt rum för det är ganska kaos. Ikväll blir det ridning!

12 kommentarer

12 kommentarer på “Studiedag!”

 1. manda skriver:

  Kanska snabbt ditt klass bondade :D

 2. Dance Moms skriver:

  Älskar du Dance Moms —-> http://www.dancemoms.webblogg.se

 3. Louise skriver:

  Har också studiedag idag :D Låter som en kul kväll igår :) Har aldrig varit på något sånt men hade gärna varit de.

  http://lollojon.blogg.se/?tmp=206704

 4. Madelene Larsson skriver:

  Hej misslisibell jag älskar dina vidios på youtube och du har inspirerat mig att använda smink nästan varje dag och jag heter Madelene Larsson och är 15 år och bor i Västerås och kan du göra en smoothie challenge igen

 5. Andrea skriver:

  Hva er studiedag?❤

  1. alva skriver:

   Det är en dag där lärarna planerar och barnen får ledigt!

 6. Elin Eriksson skriver:

  Jag var sjuk igår, så jag missade skolan :(

 7. Nova Holmvik skriver:

  Kolla gjärna in min blogg, STELLKITT.BLOGG.SE

 8. Dance Moms skriver:

  Äskar du också Dance Moms? Checka då in min blogg —-> http://WWW.dancemoms.webblogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *