SIXTEN!!

IMG_0260 IMG_0261

Idag har det varit en jättebra dag, skolan rullade på as usual och sen filmade jag en superrolig video som kommer ut imorgon. Hoppas verkligen på att ni kommer uppskatta den! Sen åkte vi och hämtade Sixten också, filmade en video på det också som jag ska försöka få upp ikväll!

16 kommentarer

16 kommentarer på “SIXTEN!!”

 1. erika skriver:

  vad söt!!

 2. fluffboll skriver:

  Älskar att din tröja matchar med buren haha!

 3. Vendela skriver:

  Hallå snackar du skit om Lilly, Nattis och Ida på din nya skola?! Sluta radera mina kommentarer alla vet redan om de så erkänn bara -.-

  1. Emma skriver:

   Sluta kommentera det!
   Om det är så, så är det Lisas ensak!

  2. lillajag skriver:

   sluta hacka på Lisa, hur kan du veta att hon snackar skit om Ida, Lilly och Nattis? just nu är det du som snackar skit om Lisa!

  3. bu_för_mobbare skriver:

   Och vad skulle du veta om det Vendela? Varför påstår du att hon gör det? Förresten, släpp attityden. Den är inte så passande på en tjej som förmodligen är schysst.

 4. Ulrika skriver:

  Bara så att du vet kan det vara svårt att få Sixten och Kattus att gå ihop. Om jag uppfattar rätt är de båda hanar? Kattus har sitt revir hos dej, och katter låter inte okända katter komma in i deras revir, de ser dom som fiender och eftersom det är Kattus revir och för att han just nu är starkare och större kommer han troligtvis försöka jaga i väg Sixten, slåss o. s. v. Sen då Sixten växer kommer han kanske försöka ta reviret från Kattus, eftersom han då är yngre och de yngre räknas som starkast. Ombytta roller, vet du. Så det går inte att bara ta in en ny katt hur som helst och tro att allting kommer gå bra, det kommer inte vara enkelt och Kattus kan också bli obekväm och inte sig själv, eftersom han känner sig utstött, utbytt och hotad av den nya katten. Katter är inte flockdjur, de är självständiga och släpper inte in okända katter hur som helst, Kattus kommer försvara sitt revir och sitt hem. Sen borde du i början ha ett ställe åt Kattus som inte den nya katten är på, och ett ställe där Sixten är, men inte Kattus, så att de båda katterna har ett ställe där de kan känna sig fullständigt trygg och ha som sitt eget, eftersom det är viktigt för katter, speciellt för Sixten då han just kommit till ett nytt hem och inte ännu känner sig säker och inte vant sig. Kattus ställe kan fast vara i ditt rum, om han spenderar mest tid där, så han inte behöver känna sig hotad där, och Kattus kan också ännu ha lite sämre immunförsvar då han blivit opererad, vilket gör att han känner sig svagare = mer hotad av Sixten. Det kommer troligtvis bli mycket bråk, men det går att få dom att vänja sig, men det kan bli svårt. Vi tog för ca 4 år sen in en ny hane, vi hade redan en honkatt då. De bråkar fortfarande och de kan inte vara i samma rum, äta samtidigt o. s. v. Tyvärr har honan blivit i underläge, just för att den är gammal, mindre och svagare, och känner inte sig trygg överallt, speciellt inte utomhus. Så det kan bli väldigt svårt, det kna också hända att de aldrig kommer vänja sig med varandra, men detta är också individuellt från katt till katt.
  Hoppas du förstår :) Detta är inte menat som nåt elakt eller nån uppläxning, absolut inte, men detta är väldigt viktigt att tänka på då man tar in en ny katt.

 5. Elin gustavsson skriver:

  va söt sixen är lisa <3

 6. Ellen Karlemon skriver:

  ÅÅ så gullig😍😍

 7. Jullan skriver:

  Gud va söt. Jag önskar jag hade en katt. Jag såg videon och den är jätte bra. 😍

 8. Ronja skriver:

  Så söt, önskar mig en katt😍🐱

 9. Thank you for another fantastic article. Where else could anyone get that kind of info in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I’m on the look for such info.

 10. youtube.com skriver:

  It is best to take part in a contest for among the finest blogs on the web. I will advocate this website!

 11. After research a couple of of the weblog posts in your web site now, and I truly like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and shall be checking again soon. Pls take a look at my site as effectively and let me know what you think.

 12. Nichelle skriver:

  Great post, thanks.

 13. carpet cleaners skriver:

  There’s noticeably a bundle to find out about this. I assume you made sure good factors in features also.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *