Vad var knepet?

Collage 2015-10-16 07_38_07-1-1

Ni kommer väl ihåg för ett tag sedan då det gick en trend då man skulle ha en skjorta under en tröja? Det var i våras, eller nej? Det kanske var ännu tidigare men aja. Jag tyckte och tycker att det är skitsnyggt men jag fick ALDRIG till det! När jag försökte så såg det helt sjukt ut och det kändes helt sjukt också haha.. Det blev ju så tjockt och obekvämt! Får man inte typ klaustrofobi av det haha. Vad var knepet?! Eller ”vill du vara fin så får du lida pin”?

12 kommentarer

12 kommentarer på “Vad var knepet?”

 1. Malin Mikko skriver:

  Tyckte också det var sjukt obekvämt, men tror helt ärligt att det inte finns något knep. Utan ”ska man vara fin får man lida pin”. :)

 2. Elanna skriver:

  Jag tycker inte det är obekvämt

 3. Belle skriver:

  Det finns visa tröjor som har ”inbyggd” skjorta så det ser ut som att man har både skjorta och tröja fast det är en tröja.

 4. LOL skriver:

  Tycker att man kan ha en tunn skjorta under!! Det körde jag på iallafall!! Kram!❤️

 5. Jrjrjj skriver:

  ”Får man inte typ klaustrofobi av det” asså vet du ens vad du snackar om man säger inte bara sådär! Så sjukt dumt och taskigt

  1. Anna skriver:

   Hahahah skämtar du

  2. Sara skriver:

   Ja, det var kanske inte det bästa ordvalet men samtidigt är det bara omoget att reta upp sig på något sånt! Blir ni inte trötta på att leta fel i andra?

 6. noob skriver:

  Jag tycker det ser fult (Ta inte illa up)

 7. LIFEBYSELENA skriver:

  Asså jag tycker också att det är sjukt snyggt och du Lisa skulle passa såå bra i det <3 kika gärna in min Youtube kanal om ni vill https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg

 8. Maya skriver:

  Om du har en tajt skjorta eller en lite för liten skjorta med en tröja som är en eller två storlekar för stora brukar det gå bra!=D

 9. Camilla skriver:

  😀😃😍😘😛😛

 10. Sara skriver:

  Det var en trend 2011 och det var populärt att ha en fake krage (det var typ ett halsband som stack ut och såg ut som en skjortkrage) ;) Annars var det bara att ha tunna plagg på sig så att det inte blev för trångt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *