Fullt upp!

Hittar en ny favvolåt, Adele – you go girl!

Dagen idag är helt fullspäckad men det är bara roligt! Har planerat massa videos att filma och sedan ska det redigeras också. Ska även tona mitt hår idag då toningen i mitt hår börjat försvinna nu, så det ska göras! Sen på torsdag ska det packas och ska till mattaffären och köpa något snacks för på fredag bär det av till Stockholm! Och sen på lördag är det comic con, taggaaaa!

Så dagarna framöver är fullspäckade men asså det är bara sjukt roligt! Tycker om när jag har saker att göra, då tar man liksom vara på dagarna bra typ :)

9 kommentarer

9 kommentarer på “Fullt upp!”

 1. LIFEBYSELENA skriver:

  Asså OMG älskar också Adeles nya låt Hello den är så jäkla gryymt bra hah <3 och gud va kul att du ska tona håret hoppas att det blir bra :) du kanske kan slänga in en före och efter bild om du får tid <3 <3 kika gärna in min Youtube kanal och mina Halloween videos https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg

 2. :P skriver:

  Lisa, snälla väx upp och var ett föredöme för dina yngre fans. Att kopiera någon annans tutorial är verkligen inte okej. Att sedan ta bort Sumi Bunnys kommentar där hon skriver att hon faktiskt blev LEDSEN av att du inte ens kan ge credit till henne, är rent av elakt och omoget. Snälla, svälj stoltheten och gör en video där du uppriktigt ber om ursäkt och ta bort den andra videon. Se och lär av de andra svenska Youtubers, som ger credit när de får idéer från någon.

  1. Carro) skriver:

   vad menar du?

  2. :) skriver:

   Är inte första gången hon gör det och lär tyvärr inte vara den sista. Själv tycker jag att hon ska ta bort ALLA videos där hon kopierar andras tutorials och be om ursäkt till personerna.

   Att vara en make up artist, eller konstnär generellt, handlar om att komma på sina egna unika och originella idéer. Så blir så himla less när jag får höra sånt här..

  3. Nella Hansson skriver:

   Asså du är rent ut sagt barnslig som 1. inte kan säga ditt riktiga namn 2. varför inte låta lisa vara ifred och sköta ditt liv

 3. Carro) skriver:

  Jag är verkligen efter Vad har hänt? credit och sånt kan nån säga?

 4. Carro) skriver:

  vad har hänt?

 5. noob skriver:

  du va jätte bra på stjärn hoppningen :D (Jag gillar inte låten).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *