Stockholm!

IMG_0418 IMG_0429

Kom fram i Stockholm runt halv två och då gick vi först till hotellet och vårt rum är väldigt mysigt! Jag bytte om och resten av dagen har vi varit ute på stan och mer bilder från det kommer i nästa inlägg. Nu är vi på hotellet och jag har duschat och sitter nu vid datorn och grejar, ska roa mig med att spela Starstable tänkte jag! Imorgon är det Comic Con och det taggar vi till, ellerhur?

6 kommentarer
 • walencia

  Ååå vart är dem svarta yoga pantsen ifrån har letat i varenda affär alla har tagit slut.

 • Nova Holmvik

  Kolla gjärna in min blogg Stellkitt.blogg.se

 • olivia

  vad e ditt namn på star stable? jag heter Mira Duskfield och skulle bli glad för svar

 • Agnes

  Åh vart kommer dem svarta yoga pantsen ifrån?? Såå snygga!!

 • Felicia

  Vart kommer de svarta yoga pantsen ifrån? Galet snygga!

 • Annie Linnea

  Du är så vacker Lisa. Glöm aldrig det och även vad alla andra säger så ta inte åt dig.