TRÖTTA TJEJER

IMG_0031 IMG_0038 IMG_0039 IMG_0045

Hej! Nu är både jag och Amy sjuukt trötta. Har duschat och vi sitter i sängen och tar det lugnt. Vi ska antagligen se på en film sedan, vi tänkte se på Descendants för jag har inte sett hela!

Tågresan tog en timme längre eftersom det var något spårfel, vet inte riktigt. Vi såg på film så det skadade inte så mycket. Vi kom fram rut halv två och gick och checkade in på hotellet och sen gick vi ut.

Det har varit ett pissväder idag verkligen! REGN, REGN och mer REGN. Vi tänkte gå runt i gamlestan och kolla men det var liksom inte roligt i det vädret så vi gick och åt mat och sen hängde vi runt i Gallerian. Det var sjukt bra rea på Hollister så jag köpte några plagg, supernöjd med dom och de förvånar mig att det var så bra rea där.

Imorgon ska vi upp tidigt och det är för sjutton FINAL, är livrädd haha! Fatta att imorgon ska jag rida på Friends Arena, SICK.

21 kommentarer
 • Vickan02

  Ni är så fina! ❤️

 • Frida

  Amy och du är goals påriktigt!

 • Elsa

  kommer vara i Friends och heja på dig! <3

 • Sissela

  När kommer man kunna se finalen
  Kommer den att gå samma tid elr tidigare?
  Lycka till 😘

  • Karl

   19:45 går det på Barnkanalen!

 • Alva

  Lycka till!

 • Sara

  Det var så stort rea för att det var Black Friday!!
  BTW LYCKA TILL <3

 • Nella Hansson

  Snälla ,jag vet att du troligtvis inte kommer svara MEN HUR GÖR DU FöR ATT VARA SÅ BRA!?? och jag hoppas det går bra för dig jag menar du är jue bäst o dem skulle ha högre hinder för dig men asså omg du kommer nog vinna

 • Hanna

  Lycka till! <3 kommer det en Stockholm haul?

 • Lana

  Hoppas du vinner i finalen Missie!

 • Vera

  Vill inte vara den negativa, men hollister är inte så jättedyrt egentligen och de har oftast alltid rea på något :/

 • http://lighttre.weebly.com Linne0603

  Kommer till friends och hejar på dig!

 • Nawaal

  Good luck Lisa ❤️❤️❤️

 • Elsa

  Kommer du GA fanträff i Friends?

 • Måste titta

  Vilken tid ska ni tävla?

  • Karl

   19:45 går det på Barnkanalen

 • Kajsa

  Vill bara börja med att tala om för dig och alla som läser detta, dock speciellt rikat till dig personlig Lisa, att jag ser upp till dig även fast du är mycket yngre än mig. Jag är 17 år; född 98. Du är en otroligt klok människa och jag kan se mycket av mig själv i dig, både från när jag var i samma ålder och även nu flera år senare. Jag önskar att du hade funnit med mig när jag var i samma ålder som dig, jag hade verkligen behövt en som dig runt den tiden i mitt liv. Keep on doing what ya doing gurl, ya doing great!!

  Ville bara flika in och berätta att jag har en nyupstartad blogg där jag postar orginella noveller som jag själv skriivt, de är dock på eneglska men om någon skulle vara intresserad så är det bara att kika in! Min stora dröm är att kunna leva på författandet :)
  https://hardstories.wordpress.com

 • Moa

  Var och kollade på Sthlm horse show i Fredags:) Vet ni om den där hästen som dog i Fredags där? Såg det:(
  Lycka till Lisa stöttar dig till 100%❤️💗

 • Maja-Lisa Karlsson

  Grattis till vinsten! ❤️

 • Essie

  Grattis Lisa:)

 • Felicia

  Det är gamlastan och inte gamlestan :) ;)