MAGISKT

WOW! Gårdagen var verkligen något man inte är med om varje dag skall jag säga haha!

Vi åkte till Friends klockan 10 på morgonen och först gick vi till vår loge och lämnade saker. Sen gick vi ner till stallet och filmade vår entre oså. Vi bytte om sen till våra tävlingskläder och gick för att äta. Vi satt och åt på det stället där de internationella ryttarna åt och vid maten fick vi banskisser också. När vi var där satt bla. Peder Fredriksson och Lisen Bratt Fredricson där, lite coolt sådär!

Sen hade vi en signering vid HÖÖKS montern och det var såå sjukt mycket folk som ville träffa oss, super roligt! Sen var det lite dötid men runt halv fyra eller något så hade vi ett möte, vi gick igenom lite information bara. Sen gick vi och red fram och gick även banan.

Jag var väldigt nervös på förmiddagen men sen när jag hade fått rida igång Bingo så var jag inte alls nervös längre! När vi hade gått banan satte tävlingen igång. Det var riktigt roligt att se hur det gick för de andra, dom är ju skitduktiga men Doreen och Behrang hade oturen och ramlade av. Men de båda mår bra som tur e!

Innan jag skulle ut så var det lite andra hoppryttare på framhoppningen och det var bland annat Malin Bayard, lite coolt att ha hoppat fram samtidigt som henne haha :) Jag tävlade sist och när jag red ut på banan hade jag lite pirr i magen men jag var laddad. Hade gått runt hela dagen och väntat på detta! Grundomgången gick ju väldigt bra tycker jag! Jag blandade dock ihop de två baborna så när jag hade hoppat 6:an på grundomgången trodde jag att det var klart men hade 7:an kvar. Men jag kom ju på det så det gick ju bra ändå! Sen omhoppningen gick ju också skitbra! Jag red kanske inte perfekt men jag sattsade ju inte på stilpriset, ville ju vinna haha! Blev en riktig tävlingsmänniska där inne på banan haha.

När jag hade hoppat klart omhoppningen hörde jag i högtalarna att jag var vinnaren! Så jag red ut från banan och de kom människor runt mig och satte på ett täcke på Bingo, jag fick ett band på mig och sen var det ut på banan igen för prisutdelning. Jag hade faktiskt tårar i ögonen när jag red ut, var så stolt över mig själv!

Sen resten av kvällen gick vi runt på mässan eftersom jag inte hade hunnit kolla där innan. Och sen kollade vi på showerna som var kvar också!

Vilken fantastisk dag verkligen, helt magisk! Vill tacka er alla som har trott på mig, älskar er! Jag har varit på Göteborg horse show några gånger och kollat men nu har jag ridit inne på en sådan arena. Sjukt!

IMG_0052 photo303321152224340229photo303321152224340230IMG_0097IMG_0090IMG_0101IMG_0121IMG_0125IMG_0138 IMG_0118

18 kommentarer

18 kommentarer på “MAGISKT”

 1. Elanna skriver:

  Grattis 💕💕💕💕

 2. Felicia skriver:

  du är så bra

 3. Frida skriver:

  Åh grattis finis!Visste det!

 4. 123 skriver:

  Grattis bästa Lisa!!💕👌💟🐎

 5. Horse Girl skriver:

  Grattis! Du var bäst<3

 6. Emilia skriver:

  Grattis! hejade på dig!♥

 7. Hanna skriver:

  Grattis Lisa!

 8. Thea skriver:

  Visste att du skulle vinna ! ❤️

 9. Ida skriver:

  Grattis Lisa! Du är bäst!

 10. Bell skriver:

  Hej Lisa för det första älskar din blogg!!
  Grattis till vinsten!!!!
  Jag skrev ett inlägg på min blogg om dig och din framgång.
  http://nouw.com/bellspower

  HARE BRA <3

 11. Alva skriver:

  Grattis!!!!!! Du var jättebra!!!

 12. Matilda skriver:

  Låter som en sjukt bra dag!! Grattis!
  http://matiiildaa.blogg.se

 13. Amanda skriver:

  Du var otroligt duktig Lisa!! GRATTIS!!! :D

 14. Miranda skriver:

  Grattis!:)

 15. Wilma skriver:

  Grattiiis:)

 16. Linnea skriver:

  GrattiS

 17. Rebecca skriver:

  Hej lisa kan du ha med din syster Ida mnån gång i dina videos och Grattis !!!!

 18. din pappa skriver:

  god jul från din pappa xoxoxoxoxo <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *