STENUNGSUNDS RIDKLUBB

sihsfinal

Har varit hemma i några timmar nu och sitter just nu och tittar på lite tävlingar från SIHS.

Så himla roligt att jag vann ändå! Under denna resan har jag förändrats så mycket. Har verkligen fått mer skinn på näsan och tror mer på mig själv! Och jag hade inte klarat detta utan mina tränare Anna och Ann från Stenungsunds Ridklubb som jag har haft under denna tid. Dom har verkligen hjälpt mig och jag har fått rida mycket olika övningar i både dressyr och hoppning så att jag ska känna mig sjukt redo för final. Haft lite ups and downs i träningen men ridsporten är ju svår! På finaldagen var Anna med mig för att peppa och hjälpa mig att gå banan och finalen gick ju skitbra! Eller vad säger ni?

Tack Stenungsunds Ridklubb för fantastiska träningar som hjälpt mig kanon!

18 kommentarer

18 kommentarer på “STENUNGSUNDS RIDKLUBB”

 1. Frida skriver:

  Du gjorde det sååå bra Lisa♥♥Stort grattis igen♥♥

 2. Vickan02 skriver:

  Du var verkligen jätteduktig igår på finalen Lisa!
  Vi lisibells är så stolta över dig!
  Grattis!! ❤️👍👏🎉

 3. Essie skriver:

  Grattis igen bästa Lisa❤️❤️

 4. Julia Tollén skriver:

  Jag höll tummarna för dig HELA tävlingen!
  Tur att du van mot Ankan:)
  Du har varit så duktig under hela säsongen och du och Bingo är värsta teamet tillsammans, asså wow! Ni klarar ju allt!
  Jag är jätte glad för din skull och tror alla andra också är det, nej Vad säger jag, jag VET att alla är det!
  Hoppas du får ha en trevligkväl, kram din fan<3
  Grattis på dej<33

 5. Nehle skriver:

  Grattis

 6. Tilda skriver:

  Du är så himla duktig!! Bäst är du💖

 7. Felicia skriver:

  Grattis du är bäst och du är så himla duktig :) <3

 8. Sophie skriver:

  Grattis grattis Lisa! <3 Såg finalen på tv och du var verkligen grym! 😄 Och vad högt du hoppade!!

 9. linnea skriver:

  Grattis grattis lisa du vann årets stjärnhoppningen från linnea klintström

 10. Thea skriver:

  grattis lisa du borde va stolt.

 11. Thea skriver:

  du va så duktig jag önska att jag va så duktig som du .

 12. Ida skriver:

  Hej Lisa! Jag vet att du var på inspelning för Fångarna på Fortet i somras, men när ska du va med? Eller har du redan varit med? Isf har jag missat det. Älskar dig!

 13. Maja-Lisa skriver:

  Grattis till vinsten!var det svårt att hoppa?

 14. Wilma skriver:

  Så kommer du vara med nästa år?

 15. Dominiqe skriver:

  Grattis världens bästa Lisa för vinsten😊👑🎉🎂Du är så sjukt bra på att rida🐴

 16. Esther skriver:

  Grattis❤️

 17. Mira skriver:

  Nu ska jag skriva en kommentar som jag aldrig trodde att jag skulle skriva.
  Jag har ramlat in på dina videos flera gånger under flera år, typ sedan du började vlogga, och mest reagerat på att ”när jag var i din ålder” så fanns inte smink på kartan. Men då jag är 10 år äldre än dig så lade jag ingen märkbar energi på detta, annat än att jag tyckte att du verkade tro att du var så mycket äldre än vad du är.

  Jag skulle vilja TACKA dig. För att du kan ge en fördomsfull ”gammal” kvinna en knäpp på näsan.
  För efter att ha följt dig under Stjärnornas hoppning så har jag fått klart för mig att du är en ödmjuk tjej, med skinn på näsan som är en otroligt duktig entreprenör. Något som gör att du för mig blir en förebild, trots att jag är mycket äldre än du.

  Och ödmjukhet och viljan att alltid lära sig är fruktansvärt viktiga egenskaper här i världen, det kommer man lååångt på!

  Jag vill mest bara säga tack, grattis och jag tror på dig i framtiden! Vad du än vill göra!
  Som fd Göteborgare (uppvuxen där) och har hängt i Kungälv, Kareby och Kode mycket när det gäller hästeriet så värmer det ens hjärta lite att en tjej från Bohuslän vinner Stjärnornas hoppning!

  Ta ingen skit! Du är grym!

  Kram från Mira och Casanova,
  numera boende i Dalarna
  http://miranova.nu

  1. Mira skriver:

   Vill också poängtera att du får prata om smink och mode hur mycket du vill, för du är duktig på det och har ett brinnande intresse!
   Det är nog där mina fördomar kickade in, jag har aldrig haft intresset. När jag var i din ålder så var det bara hästar och datorspel som gällde, och spenderade helgerna på LAN med alla mina killkompisar..

   Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *