NYA STIGBYGLAR!

510097-10-09200-upp-fra-01

Mina stigbyglar har äntligen kommit! Synd att dom inte kom tidigare för jag var ju i stallet igår men nu är de äntligen här i alla fall! Är väldigt taggad på att rida i dom för de är så mycket lättare än stål stigbyglar + att dessa har mycket bättre grepp för skon än de vi har sen innan. Har någon av er dessa? Vad tycker ni isåfall om dom?

5 kommentarer
 • Stina

  Dom är så sjukt bra.!! Man får ett väldigt bra fäste i dom. Älskar dom!!❤️

 • Maria

  Jag hade sådana, de passade dock inte mig då jag tyckte de var för klumpiga😬 Hoppas du tycker att de är bättre iaf😂

 • Nella Hansson

  omg så fina längtar efter din häng med mig video för den skulle komma eller du skulle göra en sån va?

 • LIFEBYSELENA

  Superfin sminkning som vanligt Lisa <3<3 har gjort " The Christmas Tag" på min kanal som ni kan kika in om ni vill https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg

 • Julia

  Jag har ett par FreeJump soft up PRO stigbyglar och jag rekommenderar verkligen dem om du inte trivs med dessa eller ska byta någon annan gång i framtiden! Jag fullkomligt älskar dem, man får en mycket bättre position och foten håller sig på plats istället för att glida omkring. Jag hoppas att du tycker om dessa också, blir säkert toppen :) <3