ALLA ”PROFFS” I RIDSPORTEN

index

Hej på er! Jag har under de senaste dagarna lagt ut lite bilder på mig och Boppan, bland annat en video där jag galopperade från idag. Jag får ALLTID klagomål om hur jag rider och alla fel folk påstår att jag gör. Tycker det är så sjukt att det alltid ska vara en tävling om vem som rider bäst och har bäst häst osv. Att man ska visa vilket proffs man är och att man kan allt. Måste det alltid vara en tävling eller får jag rida för att det är kul? Det är just därför jag inte vill lägga ut en hel video där jag rider, för jag får ALLTID skit kastat på mig om alla ”fel” jag gör. Det är sjukt sorgligt att ridsporten är såhär..

Sluta leta fel på varandra.

50 kommentarer

50 kommentarer på “ALLA ”PROFFS” I RIDSPORTEN”

 1. Ella skriver:

  Alltså helt sant vad får människor ut av att säga att du är dålig på att rida???! Nej juste, ingenting

 2. Felicia stenberg skriver:

  Helt rätt Lisa. Jag håller med dig. Låt folk göra saker på deras sätt och bry er om er själva. Min mamma brukar säga
  Om du skriver en kommentar någon stans. Skulle du våga säga det till den personen öga mot öga

 3. Julia skriver:

  Det är jättesynd att du får så mycket hat och negativa kommentarer när du inte ens hat gjort något dåligt :( Men dem som skriver sånt är bara ouppfostrade barn som förmodligen är avundsjuka på dig. Du är bäst

 4. hannah skriver:

  Helt rätt!! Jag har oxå upplevt många gånger att man alltid ”tävlar ” mot varandra inom ridsporten. Vilket är helt fel!
  Jag tycker att du är jätteduktig inom ridningen och om man jämför med videosarna som du la ut för ett par år sen när du rider och tex avsnitten från stjärnhoppningen så är det en enorm skillnad!☺ kram!

 5. Filippa skriver:

  PRECIS!! Igår när du la ut videors när du red så såg jag all skit du fick. Och jag kommenterade din video och sa att låt henne rida. Hon rider på sitt sätt och hon rider jättebra! Hon rider för hon tycker det är kul. Hon rider ut på sin häst och har kul och mysigt. Man måste inte rida perfekt?! Det är ingen tävling?! När jag rider ut rider inte jag perfekt. Ibland slarvar jag men min ponny och jag älskar det! jag säger bara SNÄLLA LÅT LISA VARA!! Sluta säg åt henne hur hon ska göra för hon gör det själv. Hon kan rida! Så håll tyst!! Du är jätteduktig Lisa!!

 6. Sonny skriver:

  Tyvärr är de så. Äger en hästblogg där jag får kommentarer att kag inte kan rida när jag låter hästen gå själv typ.

 7. Malin Andersson skriver:

  Håller med dig Lisa. Och säger här som på din insta att alla rider olika och ingen rider lika… Du är en grym ryttare och du har utvecklas mycket den sista tiden och kan säga att man lär sig nya saker hela tiden.. Jag har ridit i 25år nu och jag lär mig olika saker nästan varje dag… och då har jag även ridit på ridskola och haft privat träningar..

  Rid precis som du gör och lyssna inte på alla som skriver elaka kommentarer om din ridstil… Kan säga att alla i hästvärlden tycker att sig själv rider bäst av alla tyvärr men jag tycker alla får rida precis som den själv vill <3 <3

 8. Nella Hansson skriver:

  Lisa!!! håller med så elakt att leta fel för att dem själva inte kan bättre

 9. Linn skriver:

  Sorgligt men sant… Märks även på tx din youtube (och andra) När man tx stavar fel på en kommentar så blir det värsta stora bråket… Det är ungefär samma sak att man letar småfel.

 10. Ells skriver:

  Helt rätt, bra skrivit 💪🏽

 11. Amanda skriver:

  Jag tycker det är fel att fokusera på andras fel, antagligen så dom som skriver domhär kommentarerna är avundsjuka eller osäkra på sig själva😒 Fattar inte hur vissa orkar lägga energi på andras fel?!

 12. wow Dome skriver:

  Du rider inte fel, du gör som du själv vill! Det är ingen tävling

  1. Isabella skriver:

   Jag håller HELT med❤️❤️

 13. Ella skriver:

  Håller med dig Lisa men samtidigt innan man blir ”känd” måste man förstå att man kommer få skit kastat efter sig så är livet men jag håller med. Inom ridsporten tävlar alla för att vara bäst men det är oftast de son tävlar om att vara bäst som är sämst så bry dig inte om dem.

  1. Sofia winkler skriver:

   Fast även om man blir ”känd” så ska man inte behöva veta att ”jaa nu är jag känd då måste jag acceptera att jag får skit kastat på mig”, NEJ ingen ska få skit kastat på sig vare sig man är känd eller inte! Men det är så sorgligt att det är så.💕

 14. Nawaal❤️ skriver:

  Lisa du har så rätt om det där rider själv och får också kritik av mina
  ” vänner ” och så har jag ett ord till alla dom ger dig kritik om du var en dålig ryttare så skulle du inte vinna stjärnhoppningen BTW älskar dig Lisa ❤️❤️❤️

 15. Linnea skriver:

  Hej Lisa! Det är helt sjukt hur folk som hatar på dig älskar att lägga ner den tiden på att skriva allt hat, så någon avundsjuka måste det ju ligga runt omkring detta. Att man bara måste tänka på att var enda liten sak du gör är FEL och att man ALDRIG kan få ha någon frihet utan alltid tänka på hur dålig man är för folk. Men saken är att du inte är verken dålig på att rida, ful, äcklig mm utan du är perfekt, och det du gör är perfekt, å det är därför vi finns för dig, för att visa att vi älskar det du gör och dig för den du e. De är så grovt och löjligt av alla hatare som tror att du ska få acceptera den skiten du får bara för att du gör din grej, alla är bara avundsjuka på dig Lisa, ibland positivt och ibland inte, men du är värld bättre ;)

 16. Tindra skriver:

  Jag förstår! Enligt vissa människor måste man vara bäst i det man gör annars är man typ bara dum i huvudet.

 17. Linn skriver:

  Helt rätt! Jag tycker att ingen ska få massa skit, även om man är känd. Oftast är det folk som är osäkra i sig själva som skriver taskiga saker. Älskar dig Lisa<3

 18. Johanna skriver:

  Ett väldigt bra inlägg skrivit av dig Lisa! Du är en duktig ryttare eller vad det heter haha.

  nouw.com/ankisar

 19. Felicia skriver:

  Bara skit i dem Lisa! De flesta som klagar är oftast inte lika duktiga som de påstår sig vara bakom skärmen :) Kom bara ihåg att det är DU som vunnit stjärnhoppningen och inte dem!

 20. Rebecca skriver:

  Det bästa med dig är att du är dig själv och står för det! Jag har också häst men jag tävlar inte, man är inte en sämre ryttare för att man inte vill tävla, det är något som är bra med ridsporten, att man inte behöver tävla när man har kommit till en viss nivå. Tyvärr förstår inte alla det, och tror istället att man är sämre för att man inte tävlar :/ men hallå? Hur många kan säga att dom har ridit ett ärevarv i globen med en gulblå rosett? I din ålder!! Du är bäst, fortsätt vara dig själv. puss och kram / Rebecca

 21. Emilia skriver:

  Även om jag har ridit länge och ser vissa fel när andra rider så tänker jag ju det bara för mig själv, Jag skulle aldrig säga det eller skriva det åt nån.

  Dom som nu säger/skriver det till dig borde tänka om för täbk om dom skulle bli utsatta för samma sak,det skulle nog inte vara så kul..

  Iallafall älskar dina videos och ha de bäst!❤❤💕

 22. Roxenna skriver:

  asså bara skit i dem lisa! Tänk bara på alla som älskar dina videos när du rider och alla de som skriver fin respons! Det finns en massa som håller på att hata på saker hela tiden! Det finns liksom överallt! Och lyssna inte på de! Lyssna istället på all kredd du får av alla snälla läsare/följare! Det ska egentligen inte behöva vara såhär men det finns tyvärr inte så mycket att göra :( Men som sagt tänk på alla som älskar det du håller på med! De där som nu väljer att hata ska inte få hindra dig att göra olika saker! Stay strong lisa! Skit i de som håller på så för då kan de ju liksom sluta kolla! Hoppas att du håller med mig! Kram från roxenna! <3 <3 <3

 23. Natalie skriver:

  Bra skrivet Lisa!!! Det du skriver på din blogg är så bra!!! Även om jag har ridit länge och ser vissa fel när andra rider. Men jag har aldrig set dej höra nåt fel.💝💝

 24. Julia Dahlberg skriver:

  Bra där Lisa! Det är så sant 👍🏼

 25. jennifer skriver:

  det var inte så kul

 26. Miranda skriver:

  Du är jätte duktig på att rida Lisa och Boppan är så sör och det är du med💗😍😘❤️

 27. Klara skriver:

  Jag tycker att du bara ska tänka på alla fina och snälla människor och strunta i alla som inte har något liv själv som bara måsta lägga all skit på dig. Älskar dig Lisa <3❤️

 28. Jossan skriver:

  Alla ligger ju på olika nivåer i ridningen beroende på hur länge man ridit osv, så tycker absolut inte att man ska få skit bara för att man inte kan lika mycket som någon annan.

 29. Ellen skriver:

  Dina äkta följare klagar inte det är dom andra som man förstås inte ska lägga någon energi på.

 30. Tea skriver:

  Asså på ett sätt är det ju bra för om du får veta vad du gör för fel så kan du ju förbättra det, men man ska ju INTE slänga ut en hatkommentar om det utan som feedback.

 31. maria Alva Ida Eriksson skriver:

  Jag rider och jag tycker inte du gör not fel 😃😃

 32. Nelly Nenzie skriver:

  Kolla in min blogg Nenzie.blogg.se
  Mitt senaste inlägg handlar om hur jag fick mitt hår växa otroligt.

  Lisa tänk på oss som älskar dig❤️ Vissa hatar för att bara hata och vissa försöker ge feedback me de som folk skrev var inte feedback❤️

 33. Maria Alva Ida Eriksson skriver:

  Jag vill Järna att du gör en till häng med mig😊

 34. n skriver:

  Lyssna på boppan, bara hon kan avgöra om du gör fel.

  1. Emma skriver:

   Ja exakt. Boppan känner ju av hur hon ska göra.

 35. Julafton: OUTFIT & SMINK – inlägg uppe på bloggisen. Kolla upp det för inspiration och tips och även om du tyckte om inlägget. Många olika tips plus en GIVEAWAY

  http://nouw.com/sonalichouhan

 36. Annal skriver:

  Tycker du ska rida som du gör. Skit i alla som klagar är många som gillar det du gör. Fortsätt filma Boppan e fin häst❤️ Va dej själv det vinner du på kram
  Man ska inte ödsla tid på idioter!!!!

 37. Jenniey Love skriver:

  Bra skrivit! Du rider för det är skoj inte för att tävla. kramiz<3

 38. matilda skriver:

  Heej:) Har veckans blogg denna vecka! va gärna med <3 nouw.com/mathildalindblad

 39. Arne skriver:

  De är för att du faktiskt gör fel.

  1. Elle skriver:

   men då behöver man ju inte kommentera det. Varför hata på saker som
   gör folk ledsna ist för att att älska på saker som folk gör glada? :))

 40. Iris Franklin skriver:

  håller fullt ut med dig lisa! Det ska alltid vara de som letar och kollar på videon om och om igen för att hitta små fel som de tycker man gör! asså herregud! Att rida är inte alltid en tävling! kan man inte få göra det bara för att det är kul eller!?! och asså om man kollar på lisas video ser man ju att boppan är glad och nöjd och att lisa inte är påvg att flyga iväg! Så snälla! Och lisa oftast är det folk som går på ridskola där ridlärarna kommenterar en massa på dom och därför tror dom att man alltid ska rida perfekt och inte bara på vissa träningar…

 41. Kim skriver:

  Kan du göra en vinter header

 42. Ponny bonny skriver:

  Hej Lisa jag hoppas att du ser detta!

  Min ponny går på bett och bettlöst,jag undrar var du köpt det där indian hackamoret,och hur mycket kostar det?

  Boppan trivs med dig,skit i vad andra tycker sålänge Boppan är glad ska du vara glad!

 43. Ellen skriver:

  Själv blev jag förvånad när jag såg videon där du red, du har verkligen utvecklats jättemycket!! Speciellt din sits, suuuperfint <3 You go girl!

 44. Ida skriver:

  Du är jättebra på att rida och det tycker jag ingen ska behöva klaga på. Strunta i vad alla andra tycker. Du är bäst och kommer fortsätta att vara det om du tror på dig själv. ☺ Lycka till Lisa ! ❤

 45. I don’t even know how I stopped up here, but I believed this post was good. I don’t know who you’re but certainly you are going to a well-known blogger if you are not already ;) Cheers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *