DON’T LIKE

PicMonkey Collage

(Detta är min åsikt, man får sminka sig som man vill!)

Jag har sett väldigt mycket på Youtube och bara allmänt att folk använder en alldeles för ljus concealer under ögonen för att ”ljusa upp” under ögonen. Ljusa upp gör man ju verkligen haha! Är det tänkt att det ska se naturligt ut? För det gör det ju inte. Jag tycker inte att man ska använda en concealer som är tio nyanser för ljus. Fine, om det är en nyans ljusare eller så men inte tio liksom.. Jag fattar inte denna trenden riktigt.

Vad tycker ni?

46 kommentarer

46 kommentarer på “DON’T LIKE”

 1. Linda skriver:

  Haha det ser ur som dom solat med glasögon på ☺️

 2. Louise skriver:

  Tycker verkligen inte det är snyggt.

 3. Alexandra skriver:

  De personerna på bilderna har inte för ljus concealer…det är deras puder som blir så ljust för att de blir fotograferade med blixt. Och sen undrar jag varför du ens skrev det här inlägget? Du har självklart rätt till din egen åsikt men jag förstår inte riktigt varför du kände att det var nödvändigt att skriva ett så negativt inlägg? Har du inget snällt att säga så säg ingenting alls…

  1. T skriver:

   Håller faktiskt med

 4. Clara skriver:

  Asså det beror väl på hur mycket concealer de tar…

  http://livetsomclaras.blogg.se/

 5. silje skriver:

  Ja asså lite är ju fint när man ljusar upp men inte så där mkt

 6. Maja skriver:

  Håller med! Min concealer är i typ samma färg som min egen hudton

 7. Lisa skriver:

  Jag använder en ljusare concealer under ögon (dock bara 1 nyans ljusare) och tycker man ser mycket piggare och fräschare ut då, men på dessa exempel tycker jag det är mycket för ljust, den enda jag tycker det gjorde sig snyggt på var Kim Kardashian.

 8. Cecilia skriver:

  Älskar dig så mycket❤️. Jag håller med dig och dom som säger att du inte tycker att andra får sminka sig som dom vill är dumma.❤️ Ta aldrig åt dig hat för dom som skriver hatet mår inte bra själv och för att må bättre klankar dom ner på dig och andra YouTubes och det är inget att ta åt sig av❤️ Du har inspirerat mig till att inte bry mig om andra som petar ut små detaljer på t.e.x smink,hår och kläder så nu hoppas jag att du blir lika mycket inspirerad av mig. Jag älskar dig och jag vet att du hade en svår period i 7:an och det är okej att inte vilja prata om det för att det är ett känsligt ämne, det jag försöker säga att om det var andra som klagade på din kropp. Det är svårt att inte bry sig jag vet, det har hänt mig en sak som jag skulle ångra allt för att det inte skulle ha hänt, det här är inget liknade med sin kropp eller något annat men det är något som också är svårt att inte tänka på. Det började med att min mamma och pappa skilde sig och efter det bodde jag varannan vecka hos min mamma och den andra veckan hos farmor för att pappa hade inte tid för mig för han är fortfarande egen företagare och efter det så var min mamma inte snäll mot mig asså hon skrek mitt i natten och sa massor av saker som man som en mamma inte ska såga t.e.x jag hatar din pappa och om du inte uppför dig så ringer jag morfar,Göran och Mattias som är några i släkten på mammas sida så kommer dom komma hit och snacka med mig. Sen bodde jag hos farmor för att mamma var inte snäll mot mig som jag har förklarat nyss och då förlorade jag min mamma hon är inte död min hon ringer inte ens eller mmsar på min födelsedag om vi ska prata så måste jag alltid ta upp kontakten så har det varit i 8: år och sen blev min pappas jobb ännu större så då förlorade jag min pappa och han är inte död heller men han bryr sig inte om mig ett enda dugg så nu bor jag hos min farmor och farfar och här har jag det bra och vi håller på med en sak som gör satt jag bor hos dom. Så ta inte åt dig jag vet det är svårt men försök❤️ Älskar dig kommer alltid göra❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Cecilia skriver:

   Jag glömde att säga att jag var 2 när min mamma och pappa skilde sig så nu är jag en 10 åring som har det bra tillslut❤️ Älskar dig så mycket jag kan inte säga det med ord P.O.K. Det betyder puss och kram❤️❤️❤️❤️

  2. Madeleine skriver:

   Tycker synd om dig, jag har också haft de jobbigt med min mamma men bara i perioder, inte så att jag förlorar henne. 😳😔😌

   1. Cecilia skriver:

    Tack tycker synd om dig också❤️❤️❤️

 9. Madeleine skriver:

  Jag tycker att det är fint när man ljusar upp men verkligen inte så där mycket. 😳 Jag trot att jag ska köpa ljusare consealar nästa gång jag ska handla smink. ☺️

 10. - skriver:

  Jag håller verkligen med dig, man ser ju nästan ut som om man har snögubbeögon… xD

 11. johanna skriver:

  Jag tycker att det är fint om man har lite mörkare hudton. Som hon på första bilden.❤ kram❤

 12. Alexandra skriver:

  Kolla in min blogg igen http://nouw.com/puffis❤️

 13. Nina skriver:

  Lite missrepresentstiva bilder kanske? För det där är inte concealer, det är HD puder. HD puder reflekteras nämligen helt vitt när man fotas med blixt. Men jag förstår din tanke, även om du valde bilder som visar något annat (do your research) :)

 14. Jennie skriver:

  Jag tycker det ser ut som om man har en grön concealer under ögonen som är den från NYX som när man blandar ut är den fortfarande grön så att man måste lägga ett mattande puder från ELF över den.
  Men det ser ut som om dom har lagt gröna concealern från NYX men inte ett puder.

 15. Lana skriver:

  Jag tycker det är inte så fint.

 16. LIFEBYSELENA skriver:

  Tycker samma sak som dig Lisa, det blir alldeles för ljust under ögonen och det ser lixsom inte snyggt ut och det är samma sak med bronxer som vissa brukar ha vid typ hårfästet har aldrig fattat den grejen hehe <3 kolla gärna in min Youtube kanal om ni känner för det https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg

 17. j skriver:

  Fast på bilderna handlar det också om att det blir ljusare för att det är blixt på kameran..Det är inte riktigt så illa IRL för en del av dom..

 18. SOPHIE skriver:

  Vad jag vet så är det ingen trend, utan det är någon slags sminkprodukt (Vet ej vilken men tror att Kissie skrev om det för ett halvår sedan ungefär) som blir så på grund av blixten från kamerorna, för som du ser så är det bara bilder från röda mattan (=avancerad utrustning, samt blixt)

 19. SOPHIE skriver:

  http://kissies.se/makeup-fails/ , om du ser bilden på Eva Longoria, så är det typ samma tillfälle :)

 20. Lilly skriver:

  Kändisar har nog ganska bra koll på sitt smink. Använder man smink med spf så reflekteras det ofta tillbaka när man använder blixt. Sen finns ju ”baking” och då kan man behöva testa sig fram innan man gittar ett puder som inte reflekterar tillbaka så mycket :)
  Misslittleli.blogg.se

 21. Anonym skriver:

  Tycker nt det ser bra ut. Själv skulle jag aldrig göra det men som du säger! Alla sminkar sig som man vill! Det är ju det roliga. Right?

 22. Anna skriver:

  Anledningen till att dem är ljusa under ögonen är inte för att dem är omedvetna om det, absolut inte. Jag tror att deras make-up artister vet precis vad dem håller på med. Den metod som jag nästan är 100% säker på att de använder sig av är baking. Och denna metod går ut på att hålla det ljusa partiet under ögonen ljust för ett perfekt resultat men även för att sätta concealern så att den inte lägger sig i vecken. Man tar då alltså en make-up svamp och duttar i ett löspuder (obs det måste vara transparant, alltså vitt) och sedan pressar på dem ställerna man vill highlighta i ansiktet, alltså framhäva. Efter det tar man en fluffig borste och försiktigt borstar bort det överflödiga pudret. Asså jag själv använder mig utav denna metod o asså den är helt awesome! Nackdelen är dock blixten på kameran. När man inte har på blixt så ser det helt otroligt ut men med blixt då man har extra mycket puder blir det inte så nice bilder men men…Fortfarande värt att testa denna fantastiska metod!

 23. Hanna skriver:

  Det beror på blixten från kameran.

 24. Wilma skriver:

  Jag tycker inte att de är så jätte snyggt men alla har ju sina egna åsikter❤️😊☺️

 25. Emelie skriver:

  De på bilderna har ”bakat” ansiktet, de använder inte för ljus concealer :)

 26. Alva skriver:

  Det är inte concealern som är för ljus utan dom ”bakade” concealern och när man tar kort med blixt samtidigt som man har det så ser det helt vitt ut.

 27. Nellie skriver:

  Jag tycker inte att det är snyggt och jag stör mig ganska mycket på dom som har det så:(

 28. My spouse and i felt relieved that Raymond could conclude his preliminary research because of the ideas he had through your site. It is now and again perplexing to simply be offering tips and hints which often a number of people may have been making money from. We see we have got the website owner to be grateful to for this. The explanations you have made, the straightforward web site menu, the friendships your site assist to create – it is many incredible, and it’s assisting our son in addition to our family feel that that content is interesting, which is certainly particularly mandatory. Thank you for everything!

 29. chrome hearts skriver:

  I wish to convey my love for your kindness for those individuals that need help on that subject matter. Your special dedication to passing the message up and down became extremely good and has all the time made associates just like me to attain their endeavors. Your own interesting tips and hints means much a person like me and even further to my fellow workers. Warm regards; from each one of us.

 30. jordan shoes skriver:

  I needed to write you that little bit of word in order to thank you the moment again relating to the nice suggestions you have provided here. It’s quite wonderfully open-handed with you to present freely just what many individuals might have supplied as an electronic book to help with making some cash on their own, chiefly given that you might have tried it if you considered necessary. These ideas as well served to become a easy way to recognize that the rest have the same zeal similar to my personal own to learn whole lot more pertaining to this issue. I believe there are numerous more pleasant moments up front for people who discover your site.

 31. yeezy shoes skriver:

  I am also commenting to let you understand what a magnificent encounter my wife’s girl gained going through the blog. She picked up so many issues, most notably what it is like to have a very effective helping nature to get other individuals easily learn a variety of extremely tough things. You undoubtedly exceeded my desires. Thank you for offering these insightful, dependable, revealing not to mention unique guidance on your topic to Tanya.

 32. My spouse and i ended up being quite excited when Peter could do his web research with the precious recommendations he had through the blog. It is now and again perplexing to simply be giving away guidelines which a number of people may have been selling. We really keep in mind we now have the website owner to thank for this. The illustrations you have made, the easy website menu, the relationships you will make it easier to foster – it’s got most fabulous, and it’s really assisting our son in addition to us imagine that that idea is enjoyable, which is very pressing. Many thanks for all!

 33. yeezy boost 350 skriver:

  I truly wanted to jot down a remark so as to say thanks to you for all the amazing concepts you are placing at this website. My considerable internet research has finally been recognized with reasonable ideas to share with my friends and family. I would express that many of us readers are undeniably blessed to live in a really good community with many perfect individuals with beneficial ideas. I feel pretty privileged to have come across the website page and look forward to really more excellent minutes reading here. Thanks a lot once again for all the details.

 34. adidas iniki skriver:

  I would like to express my affection for your kind-heartedness for men who really want help on that matter. Your very own dedication to passing the solution along had been wonderfully helpful and have specifically helped professionals like me to realize their targets. Your informative help and advice can mean a whole lot a person like me and especially to my fellow workers. Thank you; from all of us.

 35. nike sneakers skriver:

  I must show appreciation to the writer just for bailing me out of this challenge. Because of scouting throughout the search engines and meeting suggestions which are not powerful, I figured my entire life was done. Living without the approaches to the issues you’ve solved as a result of your good report is a critical case, and the kind which might have in a wrong way damaged my entire career if I had not noticed your site. Your good capability and kindness in taking care of all things was precious. I don’t know what I would’ve done if I had not discovered such a thing like this. I can at this moment look forward to my future. Thanks a lot so much for this expert and amazing help. I won’t be reluctant to endorse your web site to anybody who ought to have counselling about this matter.

 36. I enjoy you because of your whole work on this website. Gloria enjoys doing investigations and it’s really easy to see why. We notice all regarding the powerful form you render reliable techniques by means of your website and as well strongly encourage response from website visitors on that point while our favorite daughter has always been being taught a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the new year. You are always doing a very good job.

 37. My husband and i got now peaceful when Edward could deal with his preliminary research through your precious recommendations he came across out of the site. It’s not at all simplistic just to happen to be handing out helpful hints which usually people today may have been selling. And we also take into account we’ve got the blog owner to thank for this. Most of the illustrations you made, the straightforward web site menu, the relationships you can help to promote – it’s got most wonderful, and it’s helping our son in addition to us reckon that the article is entertaining, and that’s really serious. Thank you for everything!

 38. My husband and i have been quite fulfilled Emmanuel managed to finish off his reports while using the ideas he discovered from your very own web pages. It’s not at all simplistic to simply possibly be offering ideas many others have been making money from. So we do understand we need you to give thanks to because of that. All of the explanations you’ve made, the simple website menu, the friendships your site aid to engender – it is many astonishing, and it is aiding our son in addition to the family feel that the situation is entertaining, which is certainly pretty fundamental. Many thanks for the whole thing!

 39. air jordan 13 skriver:

  I must show some thanks to the writer just for bailing me out of this particular scenario. After browsing through the the net and obtaining tips that were not helpful, I believed my life was gone. Living without the solutions to the difficulties you have resolved by way of your good site is a crucial case, as well as those which may have in a wrong way affected my entire career if I had not noticed your site. Your actual skills and kindness in controlling all things was valuable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come upon such a step like this. I am able to now look forward to my future. Thanks so much for the skilled and amazing guide. I won’t be reluctant to suggest your web page to anybody who requires guide about this subject matter.

 40. I and also my buddies ended up digesting the best key points from the website then all of a sudden developed a terrible suspicion I had not expressed respect to the site owner for those strategies. The women came so warmed to see all of them and have very much been enjoying those things. We appreciate you genuinely so helpful and for considering such perfect issues most people are really eager to learn about. Our own honest apologies for not expressing gratitude to sooner.

 41. this link skriver:

  I simply want to mention I am all new to blogging and site-building and seriously loved you’re web blog. Likely I’m want to bookmark your blog . You actually have outstanding stories. With thanks for revealing your web page.

 42. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *