DON’T LIKE

PicMonkey Collage

(Detta är min åsikt, man får sminka sig som man vill!)

Jag har sett väldigt mycket på Youtube och bara allmänt att folk använder en alldeles för ljus concealer under ögonen för att ”ljusa upp” under ögonen. Ljusa upp gör man ju verkligen haha! Är det tänkt att det ska se naturligt ut? För det gör det ju inte. Jag tycker inte att man ska använda en concealer som är tio nyanser för ljus. Fine, om det är en nyans ljusare eller så men inte tio liksom.. Jag fattar inte denna trenden riktigt.

Vad tycker ni?

31 kommentarer

31 kommentarer på “DON’T LIKE”

 1. Linda skriver:

  Haha det ser ur som dom solat med glasögon på ☺️

 2. Louise skriver:

  Tycker verkligen inte det är snyggt.

 3. Alexandra skriver:

  De personerna på bilderna har inte för ljus concealer…det är deras puder som blir så ljust för att de blir fotograferade med blixt. Och sen undrar jag varför du ens skrev det här inlägget? Du har självklart rätt till din egen åsikt men jag förstår inte riktigt varför du kände att det var nödvändigt att skriva ett så negativt inlägg? Har du inget snällt att säga så säg ingenting alls…

  1. T skriver:

   Håller faktiskt med

 4. Clara skriver:

  Asså det beror väl på hur mycket concealer de tar…

  http://livetsomclaras.blogg.se/

 5. silje skriver:

  Ja asså lite är ju fint när man ljusar upp men inte så där mkt

 6. Maja skriver:

  Håller med! Min concealer är i typ samma färg som min egen hudton

 7. Lisa skriver:

  Jag använder en ljusare concealer under ögon (dock bara 1 nyans ljusare) och tycker man ser mycket piggare och fräschare ut då, men på dessa exempel tycker jag det är mycket för ljust, den enda jag tycker det gjorde sig snyggt på var Kim Kardashian.

 8. Cecilia skriver:

  Älskar dig så mycket❤️. Jag håller med dig och dom som säger att du inte tycker att andra får sminka sig som dom vill är dumma.❤️ Ta aldrig åt dig hat för dom som skriver hatet mår inte bra själv och för att må bättre klankar dom ner på dig och andra YouTubes och det är inget att ta åt sig av❤️ Du har inspirerat mig till att inte bry mig om andra som petar ut små detaljer på t.e.x smink,hår och kläder så nu hoppas jag att du blir lika mycket inspirerad av mig. Jag älskar dig och jag vet att du hade en svår period i 7:an och det är okej att inte vilja prata om det för att det är ett känsligt ämne, det jag försöker säga att om det var andra som klagade på din kropp. Det är svårt att inte bry sig jag vet, det har hänt mig en sak som jag skulle ångra allt för att det inte skulle ha hänt, det här är inget liknade med sin kropp eller något annat men det är något som också är svårt att inte tänka på. Det började med att min mamma och pappa skilde sig och efter det bodde jag varannan vecka hos min mamma och den andra veckan hos farmor för att pappa hade inte tid för mig för han är fortfarande egen företagare och efter det så var min mamma inte snäll mot mig asså hon skrek mitt i natten och sa massor av saker som man som en mamma inte ska såga t.e.x jag hatar din pappa och om du inte uppför dig så ringer jag morfar,Göran och Mattias som är några i släkten på mammas sida så kommer dom komma hit och snacka med mig. Sen bodde jag hos farmor för att mamma var inte snäll mot mig som jag har förklarat nyss och då förlorade jag min mamma hon är inte död min hon ringer inte ens eller mmsar på min födelsedag om vi ska prata så måste jag alltid ta upp kontakten så har det varit i 8: år och sen blev min pappas jobb ännu större så då förlorade jag min pappa och han är inte död heller men han bryr sig inte om mig ett enda dugg så nu bor jag hos min farmor och farfar och här har jag det bra och vi håller på med en sak som gör satt jag bor hos dom. Så ta inte åt dig jag vet det är svårt men försök❤️ Älskar dig kommer alltid göra❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Cecilia skriver:

   Jag glömde att säga att jag var 2 när min mamma och pappa skilde sig så nu är jag en 10 åring som har det bra tillslut❤️ Älskar dig så mycket jag kan inte säga det med ord P.O.K. Det betyder puss och kram❤️❤️❤️❤️

  2. Madeleine skriver:

   Tycker synd om dig, jag har också haft de jobbigt med min mamma men bara i perioder, inte så att jag förlorar henne. 😳😔😌

   1. Cecilia skriver:

    Tack tycker synd om dig också❤️❤️❤️

 9. Madeleine skriver:

  Jag tycker att det är fint när man ljusar upp men verkligen inte så där mycket. 😳 Jag trot att jag ska köpa ljusare consealar nästa gång jag ska handla smink. ☺️

 10. - skriver:

  Jag håller verkligen med dig, man ser ju nästan ut som om man har snögubbeögon… xD

 11. johanna skriver:

  Jag tycker att det är fint om man har lite mörkare hudton. Som hon på första bilden.❤ kram❤

 12. Alexandra skriver:

  Kolla in min blogg igen http://nouw.com/puffis❤️

 13. Nina skriver:

  Lite missrepresentstiva bilder kanske? För det där är inte concealer, det är HD puder. HD puder reflekteras nämligen helt vitt när man fotas med blixt. Men jag förstår din tanke, även om du valde bilder som visar något annat (do your research) :)

 14. Jennie skriver:

  Jag tycker det ser ut som om man har en grön concealer under ögonen som är den från NYX som när man blandar ut är den fortfarande grön så att man måste lägga ett mattande puder från ELF över den.
  Men det ser ut som om dom har lagt gröna concealern från NYX men inte ett puder.

 15. Lana skriver:

  Jag tycker det är inte så fint.

 16. LIFEBYSELENA skriver:

  Tycker samma sak som dig Lisa, det blir alldeles för ljust under ögonen och det ser lixsom inte snyggt ut och det är samma sak med bronxer som vissa brukar ha vid typ hårfästet har aldrig fattat den grejen hehe <3 kolla gärna in min Youtube kanal om ni känner för det https://www.youtube.com/channel/UCWDvpRGthPYbWA88E-HfkQg

 17. j skriver:

  Fast på bilderna handlar det också om att det blir ljusare för att det är blixt på kameran..Det är inte riktigt så illa IRL för en del av dom..

 18. SOPHIE skriver:

  Vad jag vet så är det ingen trend, utan det är någon slags sminkprodukt (Vet ej vilken men tror att Kissie skrev om det för ett halvår sedan ungefär) som blir så på grund av blixten från kamerorna, för som du ser så är det bara bilder från röda mattan (=avancerad utrustning, samt blixt)

 19. SOPHIE skriver:

  http://kissies.se/makeup-fails/ , om du ser bilden på Eva Longoria, så är det typ samma tillfälle :)

 20. Lilly skriver:

  Kändisar har nog ganska bra koll på sitt smink. Använder man smink med spf så reflekteras det ofta tillbaka när man använder blixt. Sen finns ju ”baking” och då kan man behöva testa sig fram innan man gittar ett puder som inte reflekterar tillbaka så mycket :)
  Misslittleli.blogg.se

 21. Anonym skriver:

  Tycker nt det ser bra ut. Själv skulle jag aldrig göra det men som du säger! Alla sminkar sig som man vill! Det är ju det roliga. Right?

 22. Anna skriver:

  Anledningen till att dem är ljusa under ögonen är inte för att dem är omedvetna om det, absolut inte. Jag tror att deras make-up artister vet precis vad dem håller på med. Den metod som jag nästan är 100% säker på att de använder sig av är baking. Och denna metod går ut på att hålla det ljusa partiet under ögonen ljust för ett perfekt resultat men även för att sätta concealern så att den inte lägger sig i vecken. Man tar då alltså en make-up svamp och duttar i ett löspuder (obs det måste vara transparant, alltså vitt) och sedan pressar på dem ställerna man vill highlighta i ansiktet, alltså framhäva. Efter det tar man en fluffig borste och försiktigt borstar bort det överflödiga pudret. Asså jag själv använder mig utav denna metod o asså den är helt awesome! Nackdelen är dock blixten på kameran. När man inte har på blixt så ser det helt otroligt ut men med blixt då man har extra mycket puder blir det inte så nice bilder men men…Fortfarande värt att testa denna fantastiska metod!

 23. Hanna skriver:

  Det beror på blixten från kameran.

 24. Wilma skriver:

  Jag tycker inte att de är så jätte snyggt men alla har ju sina egna åsikter❤️😊☺️

 25. Emelie skriver:

  De på bilderna har ”bakat” ansiktet, de använder inte för ljus concealer :)

 26. Alva skriver:

  Det är inte concealern som är för ljus utan dom ”bakade” concealern och när man tar kort med blixt samtidigt som man har det så ser det helt vitt ut.

 27. Nellie skriver:

  Jag tycker inte att det är snyggt och jag stör mig ganska mycket på dom som har det så:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *